Inlåst på rummet ! :o

Mamma låste in mig på mitt rum innan , inte okej ! Snacka om att stänga in sina barn :o Nae men dörrhandtaget in till mitt rum lossnade tidigare ikväll och när mamma sedan var inne och lämnade en sak på mitt rum så stängde hon dörren efter sig ( jag brukar vilja att de stänger igen dörren helt efter sig så att inte jag hör tv:n ) . När pappa sedan ropade att jag skulle hjälpa han med något så upptäckte jag att dörren inte gick och öppna från min sida . . Tur att någon hörde mig som kunde öppna säger jag bara ! ;)

Jobbtimmarna gick hyfsat fort idag . Nu hoppas jag bara på att de går lika fort imorrn med . Börjar kl 8.00 så jag ska nog krypa till kojs nu . NattiNatti gott folk :)


One Week Left :)

Sitter hemma framför tv:n och kollar på Se upp för dårarna . Ingen överdrivet bra film , men det gick ju ändå på tv så den duger ; )

Dagen har varit lugn . Var ju med Erik och hämtade vår kusin inatt så vi var väll hemma lite efter halv fyra . . somnade strax efter fyra och gick sen upp vid tolv . Fick då reda på att vi var bjudna på fika hos farmor och farfar vid halv tre . Stensomna i en timma när vi kom hem därifrån . Det finns nog en liten chans att jag kan hålla mig vaken hela natten trots allt ; ) 


Elin , det är exakt en vecka kvar idag ! ;D

Hemmakväll :)

Ikväll blir det en lugn hemmakväll :) Är ganska trött så det ska bli skönt . Har precis tagit mig ett kallt bad . Det skulle  såklart egentligen varit varmt med varmvattnet var slut så det blev ett kall bad idag .Så nu sitter jag här framför tv:n med fleecefilt och innetofflor och fryser . Inte kul :(

Kom hem från Kicki vid tolv idag . Jag märkte de först när vi träffades hur mycket jag har saknat den tösen :o <3
Vi har bara umgåtts , tittat på film , pratat , lagat mat , ja myst helt enkelt :)

Inatt ska jag till U - hamn en snabb sväng . Erik ska hämta vår kusin hos någon så jag passar på att slå ihjäl lite tid genom att åka till U - hamn och tillbaka ;) Smart va ? ;)

Nä nu ska jag lyssna på the poodles och värma mig med te eller nått :)


Bilden på Kicki är från den 28 / 3 :)


Ge - kås !

Har varit på Ge - kås idag och det är nog tamejfan den billigaste Ge - kås visiten för mig ! ;) Köpte parfym och två trosor :p Inte illa för att vara mig !

Ikväll kommer Kicki hit och sover här tills imorrn . Sedan åkert vi till henne imorrn kväll och sover där ! ;) Har inte träffat henne på år och dar så det ska bli skoj ! :) Vi har nog en hel del att snacka om . Även fast vi har snackat lite på msn , sms och så så är ju inte det samma sak som att träffas i verkligheten ;) Jag saknar den tösen väääldigt mycket ! <3 På tal om att sakna , jag saknar Sebbe med ! :(

Näh nu ska jag fixa lite här hemma innan Kicki kommer hit :)

Tjenixen ! ;)

Onödig information ;)

" Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse . Jag har precis ätit 5 st , vad gör du ikväll ? "

Satt och tänkte på ovanstående text igår när jag fick se den . . Jag har sett den innan men det är först igår som tanken slog mig : " Hur lång tid blir det totalt egentligen ? "
Så jag tog fram min mobil och räknade ut det och resultatet blev faktiskt rätt överraskande :o Om man ska förbruka så många kalorier som fem chipspåsar motsvarar så ska man ha sex i ungefär ELVA timmar ! Fatta hur långt tid det är . .  haha ! Lite onödig information men såå typiskt mig att räkna ut något sånt ;)



> Googlebild <

Snart leeedig ! :D

Säg ordet leeeedig , långsamt och flera gånger efter varann . Visst låter det underbart ? ! ;) Jobbar bara imorrn med sen är jag ledig i en och en halv vecka , herregud vad jag lääängtar ! Det ska verkligen bli såååå skönt ! :) Och ledigheten kan inte inledas bättre ! Sebbe kommer hit imorrn kväll :) veckan kommer gå fort , men det gör det ju när man har roligt , eller hur ? ;)

Nästa vecka ska jag vara med Kicki med , har inte träffat den ungen sen vi sluta skolan :o Det är över en månad sen ! ! ! Så det är på tiden tkr jag allt :)


Gjorde en pinsam tabbe på jobbet igår , hoppas ingen såg mig ! ;)


Stolt Sara ;D

Jag är stolt över dig gumman ! :) Trodde faktiskt inte att du skulle våga , men jag hade fel .  Du ska veta att jag är glad för din skull ! :)

Jobb idag mellan 8 - 18 . Dagarna går förvånansvärt fort :o Jag har sån jävla ångest för att gå dit men sen när jag väl är där så går det rätt fort faktiskt . Tur är väll det , annars hade det inte varit roligt att tillbringa 10 timmar i en ICA - butik ! Det är ett som är säkert ! ;)

Bjuder på några gamla bilder :






Ge mig onsdag nu ! :)

Hard work work ! (:

Går in på min andra jobbvecka imorrn , är bara ledig onsdag denna veckan så här får jag ingen vila ;) Jag längtar sååå tills denna veckan som kommer är över ! :) Börjar 8.00 imorrn så jag ska snart krypa till sängs .

På fredag åker mamma och pappa till Stockholm , det ser jag fram emot ! haha :D Nae nu ska jag inte vara elak ;) 
 
Har väll inte så mycket och skriva egentligen , just nu jobbar jag mestadels så det finns inte överdrivet mycket att skriva om ! Uppdaterar väll när det händer något i mitt liv , förutom jobbet ! ;)

Finns ju på mobilen om ni skulle sakna mig för mycket , 0738 25 03 94 :)

<3

Dålig uppdatering . .

. . beror på ett flertal anledningar . För det första har jag jobbat , för det andra är jag fruktansvärt trött om kvällarna och för det tredje så har jag haft besööök :) 
Har jobbat måndag , onsdag och idag . I början var det lite segt innan man kommit in i rutinerna igen .
Lina sov här natten mellan måndag och tisdag . Vi lagade köttfärsås som inte blev så tokig trots allt ;) Vi träffas alldeles för sällan , den tösen och jag . Inte bra , inte bra !
Vad jag har gjort mer i helgen skriver jag inte här ,  de som vill veta får skicka sms eller fråga på msn :)

Lite för lite sömn de senaste fyra nätterna resulterade att jag somnade på lunchrasten idag . Chefen väckte mig fem min innan lunchen var slut ;)

Jobb imorrn mellan 9-19 sen ska jag nog bara ta det lugnt som det ser ut nu :) Sen hoppas jag på en trevlig lördag och sedan avslutar jag denna veckan med att jobba mellan 11-15 !

Det är svårt att veta vad man ska tro på !

Good Morning or Good Night ? ! ;)

Kvällen har gått fort . Tacos , kub och varpa tar inte så hårt på krafterna som man kan tro . Klockan är kvart över två och här sitter jag helt klarvaken . Det kan ju bero på kaffet jag drack vid tio eller dagen i helhet , jag vet faktiskt inte ;)
Funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sedan somna till en film . Jag lär ju inte tuppa av än på ett tag iaf , det är ett som är säkert !
Var nere hos kusinerna i några timmar i eftermiddags med . De är söta de :) Två turer till affären och fika hos farmor och farfar har vi också hunnit med ;)

Det är helt sjukt vad sommarlovet har gått fort , vi har snart passerat halva :o Börjar jobba på måndag och två veckor framåt , sen är det inte många veckor kvar innan skolan börjar igen :( Och innan dess ska jag hinna med en hel del , det känns faktiskt rätt stressande , inte bra inte bra !
Lina kommer hit på måndag iaf och sover över till tisdag . Hon åker med mig direkt från jobbet och hem . Vi har inte träffats på jättelänge så det ska bli skoj :) Vi kommer säkert inte hinna sova för att vi har så mycket att snacka om , haha ! :)

Bilder från Evje -04 :









Nu börjar ögonlocken ge med sig , äntligen ! NattiNatti :)

Idag är det exakt 5 månader kvar tills jag fyller år ! Jippie (y)

RSS 2.0