Underbara Helg , kom tillbaka !

Helgen har varit kanon ! Älska vädret :D

I fredags var vi på student hos våran tredjedelskusin - Sofie , som övrigt är på väg till Turkiet nu . Inte avundsjuk alls , nejdå !
Igår hade farmor och farfar 50 -årig bröllopsdag så vi , nästan hela pappas släkt ( barn och barnbarn ) överraskade med en dagsutflykt till Torpa , där vi bland annat gick en guidad tur . Dagen var mysigare , roligare och framför allt lyckad , över förväntan faktiskt ! :) När det var färdigfirat så åkte jag direkt till Nittorp där syskonparen Rylander skulle passas :) Mycket bus och spring gjorde att de somna 21 respektive 22 . Skönt för mig och Maria som kunde titta på den filmen som vi planerat ;)
Kom hem vid 12.30 idag , åt och gick sedan ut och la mig i solen där jag somnade till en stund vilket var välbehövligt med tanke på att vi somnade vi 01.30 och blev väckta av Alvin vid 7.15 . Sedan somnade jag inte om rikigt hårt så det var skönt ! Min små - kusiner kom en stund framåt eftermiddagen och lekte lite sedan har jag suttit vid datorn en stund och läst ur min nylånade bok från bibblan Knappt Lovlig av Katarina Von Bredow , som jag för övrigt somnade ifrån ! Förvånad ? Nae inte så ;)

Eftersom att min kamera tillfälligt är försvunnen ( tror att den ligger i min jackficka på våningen under ) så kommer bilder en annan dag :)


Tältningen är över !

Tältningen har varit helt okej . Konstigt väder bara , regn, åska och solsken delade på kvällens väderlek rätt bra tycker jag . Vi gick tipspromenad med frågor som klasserna var tvungna att utöva själva sedan för att få svaret på frågan , rätt kul faktiskt :) Sedan gjorde vi lite andra lekar , bl.a. tre vattenlekar som de flesta i BF08 höll i .
Slockna rätt tidigt , vid ett någon gång , vaknade sedan vid två igen då några gnider frigolit mot ett utav tälten . * suck *

Känner att detta blev ett väldigt rörigt inlägg , jag skyller på att ajg sovit för lite ! ;)

Är liite för trött för att ladda upp många bilder , därför får ni bara njuta av två fina stränd - bilder när solen dominerade !




Tältning och Inställd lektion ! ;)

Matten är inställd idag p.g.a. sjukdom , det kunde hon kanske meddelat liiiiiite tidigare för då hade jag kunnat åka med min kära bror till skolan som har sovmorgon till 9.40 . Nu är det som det är och det är baaara att se allt positivt :D Har svenska till 11.00 sen åker vi till Hollsjunga och tältar med hela BF , kan ju bli skoj ;D Ska sussa med bästa Elin , och vad vi ska hitta på är det bara hon och jag som vet x) * hemlis *

Gårdagen spenderades i Hillared , där vi var och köpte blommor ^^ På kvällen packade inför denna lilla utflykt ;) Det ser ut som att jag ska varra borta i två veckor :o jaa så mycket packning har jag faktiskt med mig !

Näh nu ska jag rasta Elin , det blir nog en kort promenad genom skolan och kolla leeeget så nu måste jag dra , tjenixen alla glada :D


It's difficult to read you .

sitter och kollar på Krister och Stefans senaste fars " Solsting och Snespång " , rätt bra faktiskt :) Dag - Otto är ju helt klart bäst ! Utan honom hade inte dessa farser varit roliga :o ;)

Ikväll har jag inte gjort överdrivet mycket , tagit det lugnt :) Imorgon slutar vi sent , efter det ska jag till Gällstad med mammi en sväng :)

Fick jobbschemat inför sommaren idag också , ska jobba midsommarhelgen , urk jobbigt ! Positiv vare ja , heja vad skoj det ska bli !




---------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag har svårt att förstå mig på dig ibland .

Helgen som gått :)

Helgen har varit kanon , skönt att komma hemifrån ibland ! Även fast vi inte var så långt bort , det är känslan som räknas , vilket vissa har liiite svårt att förstå :p menmen . .

I fredags shoppade vi :D Köpte bl.a. t-shirt , mascara och  jeans :) Blev inte så dyrt som jag trott , vilket är skönt :)
Gårdagen spenderades på Borås Djurpark , massa bilder kommer later :) Inga svinbra pictures men de duger .

Veckan kommer gå kanonfort ,  hoppas jag på ! :) Orkar inte skriva detaljerat vad som har hänt mer i helgen . Kan sammanfatta den med att den har varit väldigt lyckad !




Giraff ungen :)








Syskonkärlek på Borås Djurpark's tåg :)

Kortdag - Långhelg :)

Det är så det ska vara ! Kort dag och låååång helg :) Slutade halv elva idag och va hemma vid halv tolv , det gillar vi !
Åker till Borås om en stund och spenderar helgen där ! :) Det kommer nog bli bra .

Sitter och kollar på Hemilghuset av Krister och Stefan . Näh , nu ska jag fixa det sista !
Uppdaterar på söndag , till dess finns jag på mobilen , 0738 - 25 - 03 - 94 :)

Happiness ! :D

Kort vecka i skolan , bara morgon med innan det är helg ! Jippie ! :) Tar ut helgen liiite i förskott , sitter här och lyssnar på musik och gör ingetting , fast jag kanske egentligen inte borde . . ;)
Slutar 10.30 imorgon , hem för att sedan bege mig till Borås för att tillbringa helgen där . SHOPPING , fyfan vad jag längtar . Är fortfarande förbannat shoppingkåt ! ! ! :D

Idag är jag glad . Varför ? Jo för att vi slutar halv elva imorrn , sen är vi leeediga veckan ut  OCH för att denna helgen kommer bli för jävla bra ! :) Ett plus i kanten är att jag just nu lyssnar på ESC vinnarbidrag , Alexander Rybak - Fairytale . Så underbart jävla bra !

Igår var det avslutning för sången . Vi grillade , sjöng singstar och spelade GH :D Skoj vare iaf ! :)

Nu ska jag gå och göra annat , vi ses :) Uppdaterar tidigast på söndag ! Tills dess får ni njuta av lite sommarbilder ;)








Helg :)

Helgen har hittills varit bra . Har inte hunnit sitta vid datorn de senaste dagarna så jag drar snabbt igenom vad som hänt och vad som kommer hända :

Torsdag : Åkte till Göteborg med min före detta APU - klass . Eleverna ställde ut tre uppfinningar , fick dock inget pris . Konkurensen var hård , ca . 1650 elver var med och deltog . Efter teknikmässan gick vi på Universeumet och Liseberg som , låg passande nog , precis bredvid ;) Kom hem vid 20.45 och var helt död !

Igår : Åkte hem med 12 - bussen . Stensomna och var rätt matt i kroppen resten av kvällen . Tog det lugnt på kvällen , grillade och hade det allmänt trevligt !

Idag : Jobbade mellan 8 -13 , moneymoney ! :) Även idag var jag väldigt slö så jag somna en stund precis innan maten också . Skönt , kan sätta en tia på att jag inte somnar ikväll för det ;)

Imorgon : Jobb mellan 11 - 15 . Sen ska nog släkten komma hit för att ta gruppkort :)

Dåligt uppdatering beror på att vårat internet har levt sitt egna lilla liv . Det funkar MAX fem sekunder innan det lägger av igen . Nu har det faktiskt fungerat i över två timmar :o Då kan man väll ge sig fan på att det inte funkar nu så detta inlägget måste skrivas om ! Var positiv Sara , det kommer gå bra ! Jajjamen . Kanon serrö .

Nu ska jag kila in i duschen och sedan placera mig framför tv : n !

Viktor - Den Starkaste Stjärnan .

Det är inte första gången jag kommer in på Viktors blogg och varje gång gråter jag lika mycket . . Viktor dog av cancer den 14 : e april 8:44 . Han var en liten men stark kille som kämpade för att få leva. Victor hade tumörer i hela kroppen, han fick aldrig uppleva sin ettårsdag . Hans liv slocknade innan hann hade börjat leva det på riktigt ! Viktors föräldrar har startat en fond för att samla in pengar till barncancerfonden ,  i hopp om att cancern inte ska ta fler barns liv !

Du kan se om en film om Viktor här och följa hans blogg här .

Götet :)

Imorgon bär det av till Göteborg , tagit ledigt från skolan och allt ! Ska på teknikmässa och sedan till Liseberg :D Dock inte så länge men bättre än inget alls :D Behöver bara betala åkbandet och mat på Liseberg annars är allt gratis , det gillar vi ! :D ( y )


Ikväll har jag varit ute och gått med Malin , igen :) Vi börjar bli duktiga på detta ! Go oss ! :) Har näääästan skrivit färdigt min recension ikväll också , när jag ska skriva klart den , det har jag inte en aning om ;) haha , det löser sig , det gör det alltid , det kommer fixa sig till slut !


Ska sova strax , ska åka hemifrån halv sju ( ! ) imorrn bitti och kommer hem vid halv nio . .  jag kommer vara helt döööd ! ;) Har brett några mackor som jag ska ha som matsäck imorrn , gulligt va ? ! ;) Fan ! Kom på att jag glömt göra i ordning en väska , ta fram frukt och göra i ordning saft . Jaja , det hoppas jag mamma fixar imorrnbitti !


So Wrong -.-

Jag trodde att Rydals skulle vara mycket roligare än vanliga lektioner men vad fel jag hade ! Det hade ta mig fan varit roligare och kolla på när målarfärg torkar ! Nästan iaf . . . Hoppas att detta bara var någon man behövde vara med om EN gång i livet .

Har klippt gräset idag , haha :D Och sedan har mina kusiner varit här en sväng :) Var egentligen tänkt att jag skulle plugga lite idag men vädret lockade mer :)

Imorgon är det nationellt prov i matte som gäller , annars är det nog bara engelska som står på schemat ! Underbart !
På torsdag är jag ledig för att åka till Gbg och gå på Liseberg och så , ska bli skoj :)
I helgen blir det jobb och storstädning , tjolahopp vad jag längtar !

Duschen ropar på mig , tjenixen ! :)

Knasväder ;)

Dagen har varit helt okej ! Regnet har humörsvängningar , ena stunden skiner solen och andra stunden så åskar , regnar och haglar det . Det är knas det där !

Hade tänkt ta en cykeltur ikväll men det blev ändrade planer . Malin frågade om vi skulle promenera en runda istället , så det gjorde vi ! :) Det var himla längesen , träffas ju bara någon gång då och då på bussen !
Gick samma runda igår , kanonskönt ! :) Börjar få detta som en mycket bra vana :)

Imorgon ska vi till Rydals , vilket jag inte ser fram emot så mycket för tillfället fast det är helt klart bättre än vanliga lektioner ! ;)

Tog några bilder på min promenix igår , de är inte redigerade ännu :p









Shoppingkåt :D

Dagen har gått väldigt segt , som alla andra söndagar gör . Har pluggat , städat iordning på mitt rum , satt in lite papper i pärmar och rensat bland mina skor . Skönt att det är gjort  ! :)

Jag har blivit shoppinggalen . Möbler , skor och kläder !  Jag har alltid tyckt om att shoppa , med rätt personer , men SÅHÄR allvarligt har det nog aldrig varit . Kan inte någon bara ge mig några tusen , atleast , så jag kan dämpa min shoppingkåthet . Annars kan det gå ut över de i min närhet . Så antingen håller ni er borta från mig eller så ger skrapar ni ihop er sista lön och ger mig . Jag föredrar det sistnämda ! :D

Imorgon är det måndag och ny vecka . Har bara en inlämning som ska vara inne innan lördag , som jag dessutom nästan är färdig med så jag hoppas att det blir en rätt lugn vecka :)


Nikotinberoende .

Det är hemskt och se hur vissa människor i ens närhet har fått ett så sorgligt liv bara under de senaste åren .
Men vad kan man göra ? Jag är ju själv bara ett barn och har inte mycket erfarenheter . Varför börjar man röka när man går i sjuan ? Gör man det för grupptrycket , för att man mår dåligt eller för att det är tufft och man får hög status ? Tufft är det knappast , det är bara sorgligt . Och om man mår dåligt , mår man då bättre av att röka när man vet att det i längden är livshotande ? Hög status kanske man får bland andra rökare , det vet inte jag , men bland oss icke - rökare så är det inte jätte uppskattat ! Ett barn som är tolv - tretton år borde inte röka i så unga år ! Förhoppningsvis så får de lite mer vett i huvudet när de blivit lite äldre så de inte missbrukar nikotin överhuvudtaget .

Jag ser aboslut inte ner på de personer som är beroende av nikotin . För de allra flesta vet vad det innebär men väljer ändå att göra det , då är det deras problem ! Tycker bara att det är så fruktansvärt sorgligt att så jävla många yngre , som precis börjat högstadiet , röker ! Vart är världen påväg egentligen ? ! Jag blir gaktiskt lite rädd om man tänker på hur världen ser ut nu , hur kommer den då se ut om 10 år ? !

Nog om det ! Efter frukosten i morses så började jag städa i mina klädlådor , vilket var i stort behov av ! ;) Jag hann inte färdigt eftersom att Mirja ringde och frågade om jag ville vara barnvakt . 40 minuter senare befinner jag mig hemma hos de . Kom hem vi halv sex och var då för trött för att orka städa klart , så det får jag ta imorrn istället .

Jag har börjat drömma jätte konstiga drömmar . Bara massa läskigt i . Personer som jag försöker glömma dyker upp i drömmen , av någon konstig anledning ! Det gillar jag inte !

Torpa Stenhus :)

Har varit och besökt Hembygdsgården och sedan var vi på en guidad tur på Torpa Stenhus :)Det sistnämnda var absolute det bästa ! Det var skit intressant men även lite läskigt , speciellt när hon börja prata om flickan som är begravd bakom cementväggarna ! :p haha ! Det är absolut värt att besöka kan jag lova ! :) Fast ta på er rejält med kläder för jävlar vad vi frös ! :o

Har varit på Lager en sväng efter skolan , hittade tre linnen , en klänning och en t-shirt från herravdelningen ;) (y)

Helgen är ännu oplanerad , skönt det :) Hade iaf tänkt att cykla en runda och plugga lite , annars får vi se vad den bjuder på !

Lite bilder från dagen kommer nu :








Som sagt , viss tyckte det var kallt !

Dålig vana . .

Jag har kommit in i en jävligt dåliga vana , nämligen att sova några timmar när jag kommer hem från skolan .
" Men vafan , sova är ju bara gott :D " tänker ni nu . Men NEJ, det är inte så jävla bra i längden . Det är inte normalt att sova i över två timmar när man kommer hem OCH vara helt död på kvällen så man somnar runt 22 och sover stenhårt hela natten . Inte för att jag ÄR normal men något säger mig att nått är fel ! Jag har motsatsen till sömnproblem , icke sömnproblem måste det ju heta !

Skolan idag har faktiskt gått rätt fort . Engelska lektionerna gick bättre än vanligt , som annars brukar vara min bästa ovän på onsdagar ! Imorgon är det nationella i EnA som gäller , åker hem med första bästa buss när det är avklarat :)

Nu ska jag försöka komma någotstans på min svenska recension , så den blir klar någongång !



Dags För Synundersökning ?

Har varit på utvecklingssamtal nu ikväll , eller vid 17 men gjorde lite småärenden efteråt så vi var inte hemma förrän halv sju . Samtalet gick bra iaf , tror jag :)
När vi var på väg till Tranemo så höll vi på att krocka . I krysset i Nittorp kommer en gammal gubbe från bron , Limmared . Han sänkte inte farten , trots att det var han som skulle stanna ! Kanske dags för en synundersökning ? Hade inte pappat vejat så hade det smällt . Otäckt det där ! Och jag som tänte fråga om jag fick övningsköra . Kan säga nu efteråt att jag är förbannat glad att jag inte gjorde det , för då hade det garanterat smällt !

Annars har det inte hänt så mycket idag . Jo föresten ! ! Fick reda på idag att jag fick GODKÄNT på mitt dataprov , nästan VG till och med :o Helt jävla otroligt , men jag klagar inte ! :D

Nu ska jag in i duschen och sedan mumsa på något gott , vad det blir vet jag inte än !


I Brist På Annat . .

tog jag lite bilder nu ikväll :) De är inga superduper kort . De är helt oredigerade eftersom att jag sitter vid skoldatorn ^^










Dagen Ros och Dagens Ris :)



Går till dataprovet idag som gick åt helevete ! Kunde knappt någonting , får jag G på det så är det fan kors i taket !


Går till min farmor som jag fick åka med hem från Tranemo idag efter skolan ! Underbart att komma hem tidigare :)

Långhelg :)

Helgen har varit kanon ! Inte en enda regndroppe har jag fått på mig på hela helgen , I like it ! :)  Har dock bränt mig lite på näsan och på bröstkorgen . Orkar inte skriva detaljerat om helgen , är för trött för det !
 
Bilder från helgen :




Hjalle nyklippt :)

RSS 2.0