Annan dag jul ! :)

Som ni säkert redan räknat ut var förra inlägget tidsinställt , jag hade inte en sekund över att sitta vid datorn kan jag lova ! :)

Hur som helst , julafton var kanon ! Jag vaknade strax efter nio och gick ner och åt frukost med de andra som var vakna . . .  Farmor och farfar kom hit på dopp i grytan vid lunch , som alltid ! Innan Kalle Anka började hade de åkt hem och vi tog med oss fika upp och bänkade oss framför tv:n klockan 15.00 . Vid fem åkte vi till kusiner där vi spenderade resten av kvällen :) Tomten var en aning försenad , in konstigt när han ska hinna med alla hus ;) Men efter många om och men började vi öppna klapparna ! :) Jag är väldigt nöjd med det jag fick och tackar alla så mycket för presenterna ! :) Smycken , pengar , tomtar , grytor , massageolja , lotter , doftljus , parfym , tavelram och vantar är bara några exempel på det jag fick :)

Igår åkte vi till farmor och farfar för att äta lutfisk ( köttbullar förde som inte tycker om lutfisk ) ! När vi kom därifrån åkte vi till Hulared för att åka pulka :) Det var en brant backe och det gick fort oavsett om man åkte pulka , tefat eller vaxduk :)

Idag har vi spelat spel och tagit det lugnt :) Mamma , pappa och syrran har åkt iväg på bio . 

Imorgon är det jobb som gäller , dock vet jag inte hur länge men jag räknar till åtminstone mellan 9.00 - 18.00 ! 

Lägger in lite bilder från julhelgen så ni har något att vila ögonen på också !


Julgranen 2010


ulgransdetaljer





Julafton :)

Vill bara passa på att önska alla en riktig god jul :) Hoppas ni har varit lika snäll som jag och får många klappar !


Jullov !

Nu har jag påbörjat mitt sista jullov , åtminstone på gymnasienivå ! Känns skönt samtidigt som man slänger en tanke åt vart f*n tiden har tagit vägen . . . Det var inte längesedan vi satt i skolan första dagen i ettan - helt sjukt !

Kom hem rätt tidigt idag , kollade på serien som jag nämnde i förra inlägget , efter det vilade jag en stund och innan jag käkade så plocka jag i ordning på mitt rum . . . För en stund sedan satte jag även i kryddnejlikor i apelsiner så nu luktar det så där juligt :)

Nu ska jag sätta in lite papper i pärmar och sedan försöka förbereda mig mentalt på att jag ska jobba imorgon , det lär ju bli en himla massa folk sådär dagen innan julafton - tiden lär ju bara rusa iväg i alla fall :)

Nu är det jul här i vårt hus :)

Helgen var kanon , jag körde i Jönköping vilket gick rätt bra ! 

Julen närmar sig med stormsteg . Idag har jag inhandlat och slagit in de allra sista julklapparna så nu är det färdigt :) Imorgon är det skolavslutning som gäller . Det känns overkligt att vi redan gått halva trean , bara halva kvar innan vi står på den där rangliga ställningen :) Det är långt kvar dit i nuläget men innan vi vet ordet av det så är det juni ! Har bakat inför morgondagen , kladdkakemuffins med aftereight på och nu ska granen kläs :)

Imorgon kommer jag hem tidigt - skönt ! Lånar Eriks bil så jag kommer hem så fort som möjligt ! Ska städa upp lite på mitt rum och kolla på den serien som gick igår ( och som går ikväll ) Morden i Sandhamn . På torsdag jobbar jag hela dagen och sedan på fredag är det JULAFTON som firas hos våra kusiner !

Trevlig kväll !


Fy satan vad grym jag är !

Igår fick jag och min vän Elin körkort !

Helt otroligt att JAG har KÖRKORT ! En enorm frihet . Jag sätter en tusing på att det kommer var värt besväret och pengarna miljoner gånger om i framtiden ! :)


Födelsedagsfirande en vecka sent !

Nu är jag mycket bättre än vad jag var förra helgen ! Så ikväll ska vi ha kalas för mig här (eftersom att vi inte hade det förra helgen). Min farbrors familj har åkt på magsjukan denna helgen så de kommer inte . De enda som är friska och har möjlighet att komma är farmor och farfar . .  Vi ska äta en jättegod paj och mumsa lite på tårtan nedan (som vi förövrigt tjuvstartade med till fikat innan eftersom att vi insåg att vi inte kommer äta upp all tårta ikväll !) .

Idag har jag , eller rättare sagt - min snälla syster , slagit in lite julklappar åt mig så nu är alla inslagna som jag köpt :) Bara några till som ska inhandlas innan jag är helt färdig ! Jag har även hunnit skriva en bra bit på min APU - uppgift som förövrigt känns väldigt jobbig just nu :/ Nu ska jag strax göra mig i ordning inför ikväll . Det blir inget märkvärdigt men en dusch och rena kläder kan jag sträcka mig till !

Imorgon ska vi till mormor och morfar över dagen så då blir det nog inte så mycket annat gjort !

Tjing


Min födelsedagstårta som jag har garnerat !
Den består av grädde, chokladpudding och sockerkaka (som tårtbotten), tror det är allt ;)


En annorlunda födelsedag !

Min födelsedag blev väll inte riktigt som jag tänkt mig . . . I fredagsmorses hade jag ont i magen så jag stannade hemma från skolan för att vara på den säkra sidan . Tur var väll det , jag mådde inte särskilt bra under hela fredagen sen . . Vinterkräksjukan är inget att leka med säger jag bara ! Den enda som klarat sig i vår familj hittills är pappa - lyckliga jävel ;)

Som ni säkert själva kan räkna ut så fick allt firande av min födelsedag ställas in . Min födelsedag bestod av att öppna paket och ligga i sängen och kolla på Full Frys . Familjen Jonsson / Ståhlberg ringde även och sjöng för mig - sött ! Framåt eftermiddagen / kvällen slog jag in julklappar så nu har jag inte många kvar innan jag är klar - skönt ! :)

Idag mår jag som sagt var mycket bättre men för säkerhetens skull har jag tagit det lugnt . Kollat på fler avsnitt av Full Frys och skrivit julkort . Det enda jag har haft krafter till att plugga denna helgen är lite läsning ur Alkemisten .

Eftersom att min födelsedag inte blev fullt så lyckad ser jag nu istället fram emot vad resten av månaden har att erbjuda som jul , mellandagsrea och nyår :D


Andra December

Stressen har lagt sig lite . . Nu är det snarare tvärtom , jag tar det kanske lite fööör lugnt med läxorna men jag försöka ändå få något gjort om kvällarna ! Får hoppas att även jag kommer ikapp verkligheten och börjar inse att det börjar brinna i knutarna snart !

Det snöar och snöar . .  Det är liite för tidigt för det , det ska snöa så att det ligger på marken över jul och nyår men givetvis är det roligt att det kommer vara snö på min födelsedag , för en gångs skull .
Har haft körlektion idag - det gick helt okej . Måste dock påpeka att backning inte är min grej ! Ska krypa ner i min säng nu och läsa alkemisten innan jag hoppar in i duschen och avslutar även denna kväll :)
Fyller ju även år på lördag , helt sjukt att det äntligen är min tur att fylla 18 . Imorgon kommer min söötnos hit och stannar hela helgen , det kommer bli fint ! :) Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder men det är inte det jag prioriterar nu i dessa tider !


RSS 2.0