Myskväll med Anna
















The Green Nature










Tack för en trevlig och mysig kväll ♥




En Tiger Som Snarkar

Tiger har legat på mitt rum i stort sett hela dagen och snarkat ♥




En tyst minut

Efter lunchen idag tände jag ljus och hade en tyst minut för de döda och dess anhöriga i Norge . Jag lät ljusen brinna en stund och tanken slog mig att ljusen är mer levande än vad de drabbades i vårat grannland är . Deras låga har precis slocknat på grund av att en psykman tycker att det är okej att skjutna ner nästan 100 oskyldiga barn och vuxna . 32 - åringen som genomförde detta säger att det var en kraftig signal till folket och att Arbeiderpartiet har svikit landet och folket och priset för detta fick de betala i fredags . Han påstår själv att han gjorde detta för att rädda Norge . Då undrar jag : På vilket sätt räddade han Norge ? (www.aftonbladet.se) .




Bilder - Brännboll i Blidsberg




Kasta stövel






Leken där man ska ta en tugga från ett äpple i en hink och sedan hitta en sockerbit i en skål med mjöl


Kasta ägget så långt som möjligt mellan två personer utan att det går sönder




Spotta råtta


Irländsk julafton





En riktig bloggdag

Idag är det en sådan dag som man tillbringar inomhus , framför datorn för min del . Jag passar på att lägga ut lite bilder som jag ligger efter med ;) Som ni redan vet har jag varit i Skåne på roadtrip . När jag kom hem i fredags vi lunchtid hann jag fixa mina tackkort som kommit med posten medans jag varit borta . Efter det packade jag om och åkte in till syrran i Ulricehamn . Vi började med att fika med Sofie på Günters sedan åkte vi hem för att göra mat . När vi var mätta och belåtna kom vi på att vi kunde köpa med oss fika och åka till kusin Anna . Sagt och gjort , vi for dit vid halv nio och tänkte stanna en stund men vi hade mycket att prata och hade det riktigt trevligt på hennes altan så det blev lite längre än vi trodde . Igår förmiddag bestämde vi oss för att åka och spela brännboll i Blidsberg med ett gäng . Vi åkte och handla mat och for dit lagom till tre . Det var en mycket trevlig kväll med brännboll , lekar , grillat , fuldans och en massa prat och skratt . Bilder kommer eventuellt senare .

Nu är min lediga vecka snart över vilket innebär att jag börjar jobba snart igen . Jag är dock ledig imorgon så än behöver jag inte ha ångest ;) Egentligen behöver jag inte ha ångest sedan heller eftersom att jag bara jobbar fyra dagar , sedan är jag ledig igen . Precis som det ska vara !

Mamma och pappa kom hem idag från deras 14 - dagars semster till Danmark och Tyskland . De blir inte långvariga då de åker på tisdag eller onsdag igen . 

Jag vill även skänka en tanke till alla drabbade i Norge . Det är fruktansvärt hemskt samtidigt som det är väldigt overkligt . Det känns som att det är taget från en dålig film . En sjuk man som dödar över 90 stycken personer borde torteras till döds , 30 år är på tok för lite om du frågar mig . Det finns inga ursäkter för att man gör något som detta . Det borde inte finnas några andra alternativ än avrättning för människor som honom .


Roadtrip - Del 6

Efter en natt på hotellet bestämde vi oss för att bege oss till Landskrona för att därifrån åka över till ön Ven . Det spöregnade såfort vi gick av båten men vi gjorde det bästa av sitationen ändå och plockade fram kameran när det inte regnade . En väldigt mysig och gammaldags ö .







































Helsingborg - Helsingör - Helsingborg - Landskrona (Ven) - Malmö (Limhamn) - Landskrona . Dessa dagar har varit väldigt roliga . När vi skulle åka hem i fredagsmorses såg vi att vi hade fått parkeringsböter på åttahundra spänn . Det var typ det som saknades så vi bara skratta åt saken . Vi har gjort galna och roliga saker . Vi har insett att man inte alltid ska lita på GPS : er , i alla fall inte om den visar att man ska åka runt i en fyrkant . Efter en felkörning till sjukhusets parkering var inte längre liknande parkeringar något alternativ för oss . I torsdagskväll kröp vi in i biomörkret och såg Kronjuvelerna medan de spöregnade ute . Efter det var det knappt att vi hittade tillbaka till p - huset där bilen stod , haha !

Roadtrip - Del 5







































När vi kände oss klara på stranden åkte vi till båthamnen och fortsatte fotandet där . När solen hade gått ner och vi var nöjda åkte vi tillbaka till hotellet för att duscha . Jag duschade först och somnade innan Lina var klar . Jag sov som en stock hela natten . Snacka om trött tjej !

Roadtrip - Del 4

Första kvällen var det jättefint väder . Vi hittade hotell vid åtta på kvällen efter många timmars letande . Trots det och trötta ben tvingade jag ut Lina till stranden i Limham för att titta på solnedgången . Det är något jag inte ångrar . Solnedgångar är magiska .























Roadtrip - Del 3










Roadtrip - del 2

Helsingör i bilder :

























Roadtrip - del 1

0För någon vecka sedan bestämde Lina och jag oss för att vi skulle åka på en roadtrip v . 29 . Dagarna gick och i torsdags bestämde vi oss för att dra iväg någonstans . Vi ville antingen åka till Kalmar eller neråt Skåne . Vi lät vädret avgöra vart vi skulle åka och eftersom att det såg ut att bli bäst väder neråt Skånetrakten bestämde vi oss också för att åka dit . Resan ner gick bra . På vägen ner bestämde vi oss för att åka till Helsingborg för ev. resa över till Helsingör . Sagt och gjort , vi åkte till Helsingborg där vi fick reda på att det bara kostade 64  kr ToR och bestämde oss då för att åka över några timmar . Det blev en hel del bilder tagna under dessa dagar vilket gör att jag delar upp bilderna i olika delar , hur många vet jag inte än ;) Bilderna nedan är från Båtresan över till Helsingör :


























En Katt och En Hund - En Tiger och En Bella










Sara - Dagen

Idag är det Sara som har namnsdag . Inte för att vi firar namnsdagar i vår släkt men jag förväntar mig att jag får ett kort från mormor och morfar . Det är förövrigt de ( mest mormor ) som håller koll på våra namnsdagar . Sara har jag oftast koll på men Marie  - och Elsa dagarna har jag en förmåga att glömma bort :)

Igår var Anna här och höll mig sällskap . Vi lagade mat , spelade spel och kollade på tv . En spontan och mysig kväll :)
Idag måste jag få en hel del gjort . Jag hoppas att mina tackkort kommer på posten idag så att jag kan skicka iväg de så snart som möjligt . Sedan ska jag städa av lite här hemma , laga mat , farmor och farfar kommer hit på besök i eftermiddag , tvättmaskinen är inne på sin andra tvättning plus att jag ska packa . Imorgon åker nämligen min vän Lina och jag på en roadtrip . Ska bli spännande . Vi blir inte borta så länge , onsdag till fredag . Detta ska bli roligt :) Givetvis tar jag med mig kameran så förhoppningsvis har jag en hel del bilder att bjuda på till helgen !

Ha en fin tisdag !

Bara vanligt vatten











Fullmåne




Inte min dag !

Idag har det verkligen inte varit min dag . . Imorses började det med att jag var väääldigt sen till jobbet . Någon gång under förmiddagen låg jag bakom då två burkar potatissallader åkte i golvet , sedan slog jag handen i en låda när jag satt i kassan , plus att jag tappat andra saker i golvet ( som tack och lov inte gick sönder ! ) . Sedan har jag även haft det allmänt motigt idag . Det är inte mycket som har gått vägen för mig idag . Men nu är denna dagen snart över och jag ber till högre makter att jag turen är på min sida imorgon :) Igår tänkte jag mig dessutom inte mig  för när jag besällde tackkort till studenten ( ja äntligen fick jag det gjort ! ) . Problemet var bara att jag skulle få en bild i bättre upplösning från Jocke , som fotograferade mig under både balen och studenten , men jag glömde helt bort det efter en stund och just då hittade jag inga anledningar till att inte beställa så jag skickade iväg ordern . Efter ett litet tag kom jag på att jag tagit fel foto . Några mail senare fick jag reda på att man inte kunde avbeställa ordern då den går direkt för tryck när man skickar iväg beställningen . Nu är det bara att hoppas på det bästa , att bilden inte är helt åt helvete . . . Skadan är redan skedd och det kunde ju faktiskt varit något värre !

Kvällen har tillbringats hos syrran i Ulricehamn . Åkte hem tidigt då både hon och jag jobbar imorgon . Ska strax gå och lägga mig , annars tror jag inte att jag kommer klara av denna helgen . Jag längtar som bare den tills nästa vecka då jag är leeeedig ! Vad jag ska hitta på då skriver jag om lite längre fram . Först har jag en helg på jobbet att genomföra . Ha en fin fredagskväll !

En regnig torsdag men glad ändå

Det är grått och trist ute . Regnet har fallit i stort sett hela dagen men jag har humöret uppe ändå . Jag har nämligen fått reda på att jag kom in på Högskolan i Borås . Jag tackade ja direkt ( annars finns det risk att jag glömmer av det ! ) så till hösten börjar jag på Högskolan i Borås :D Idag är jag ledig från jobbet . Jag har lagat mat , idag var det potatismos och pannbiff som fick mätta min mage . Mycket gott . Jag har också tvättat och kollat på CSI och Law & Order , sådant som man får göra när det regnar ute . 

Om en stund kommer Lina hit . Vi ska umgås , bara hon och jag . Först skulle vi ut och gå en runda men vi ändrade oss då vädret inte är på vår sida . Ska försöka beställa tackkort från studenten ikväll också , det är på tiden att det blir gjort , hihi .



Victoria och Urbans Bröllop - del 4


















Victoria och Urbans Bröllop - del 3


















Victoria och Urbans Bröllop - del 2




















Victoria och Urbans Bröllop - del 1





















Bildregn - Komosse

På jobbet idag fick jag ett spontant sms från min faster som undrade om jag vill följa med till Komosse . Givetvis ville jag det . När jag slutat jobbet , bytter jag om och packade badkläderna . Vi hade med oss mackor och fika . En mysig kväll som borde göras om . Spontan och härlig , precis som jag vill ha det :D








































De sa ja !

Bröllopet igår var helt fantasiskt ! Vicky och Urban var jättefina såklart och det var en toppenbra stämning . Urban fick sin Victoria klockan 16.00 igår eftermiddag i Ulricehamns Kyrka . Jag slängde mig i sängen vid halv fyra imorses efter en mycket lyckad dag / kväll / natt :) Eftermiddagen och delar av kvällen har jag spenderat till att sortera och redigera kort ifrån gårdagen . Det togs 893 kort så jag har haft en hel del att göra så att säga . Korten kommer dock upp en annan dag , då jag är liiiite seg nu ikväll . Det blir sängen tidigt för min del då jag ska upp klockan sju imorgonbitti för jobb . Pengar Pengar !

Dalstorpssjön - Del 2




















Bröllop

Dålig uppdatering beror på att jag har jobbat veckan som gått , och kommer även jobba nästa vecka . Det är liksom inte så roligt att läsa att jag har suttit si och så många timmar i kassan eller att jag gräddade x antal hundra bullar igår , därför bespar jag er den informationen ;)

Tidigare idag laddade jag upp bilder från när jag var vid Dalstorpssjön och fotade . Del två kommer upp i eftermiddag , tidsinställt !

Ska alldeles strax börja göra mig i ordning . Vet inte hur jag ska ha håret än eller vilken klänning jag ska ha på mig , men det löser sig . . Kamerabatteriet är på laddning och minneskortet är tömt . Jag är laddad för det kommande bröllopet i eftermiddag :)

Dalstorpssjön - Del 1




















Solnedgång









Magiskt

Spontan helg

Den spontana trippen till Ge - Kås igår var väldigt lyckad :) Jag fick med mig både det ena och det andra hem och är väldigt nöjd med mina köp ! Jag var hemma vid strax efter fyra och en stund senare kom Anna hit . Ganska direkt åkte vi och badade i Hulared . Det var kallt till en början men efter en stund var det riktigt skönt . När vi kom hem var maten nästan färdig . Det bjöds på grillspett , klyftpotatis , sås , grillad paprika , melon , vitkålssallad och grönsallad , gott :) Efter maten fick vi för att dra till Sigges Loge . Sagt och gjort , vi kollade runt en bra stund om det var någon som kunde skjutsa . Sara körde dit oss och sedan åkte vi taxi hem . Tråkigt att det var såpass lite folk men det var roligt ändå , hihi :) Den spontana utgången resulterade till att jag är väldigt trött nu ikväll . Ska strax duscha . Det blir sängen tidigt ikväll då jag börjar jobba imorgon , 9 - 18 . Det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen . Eller nej , nu ljuger jag . Jag hatar att ställa klockan tidigt . Jag hade ju faktiskt inte tackat nej till lite längre ledighet då man kan göra vad man vill och ta dagen som den kommer :) Äsch , det är bara två veckor sedan är jag ledig i en heeeel vecka !

A Home Without a Cat is just a House






Ullared

Just nu sitter Elin och jag i bilen påväg till Ge - Kås :) En spontanidé från min sida som poppade upp igår kväll . . . Det spontana är oftast det bäst , därför hoppas och tror jag att detta kommer bli en toppendag ! Senare ikväll kommer Anna hit , vi ska ha en myskväll . Kanske blir det ett besök hos syrran i Ulricehamn också , vi får se . Det beror på när Anna kommer hem från jobbet och jag från Ge - kås . Hon tjänar och jag slösar ;)

Ha en fin lördag !



Fredagkväll

Idag har jag varit mammas duktiga lilla flicka och städat hela huset . Igår gjorde jag dammtorkningen och idag tog jag golven ( plus dammtorka mitt rum som jag inte hann med igår ) . Mamma blev glatt överraskad när hon kom hem från tre - dagars - kursen :) I gengäld ville jag att hon skulle laga lite kläder åt mig vilket inte var svårt att få igenom ( nu låter det som att jag går runt i gamla trasor och inte har råd att köpa nya men så är inte fallet ! ) . Tro det eller ej ;)

Ikväll har pappa och jag varit på gubbdagis ( = Biltema ) . Bättre fredagssyssla finns det men det var mysigt att bara vara han och jag för en gångs skull :) 

Nu ska jag strax krypa under täcket och fortsätta läsa boken som jag påbörjade igår , imorgon ska jag upp tidigt , mer om det då !

Hos Mormor och Morfar i Reftele
























Home Sweet Home


















Finaste Syster ♥








Bildbomb - Tisdagens kalas
























Sätta knorr på grisen












RSS 2.0