Veckan i helhet

Veckan är nu halvvägs gången och precis som alltid så rusar veckorna förbi i en rasande fart . I måndags var jag inte hemma från skolan förrän 18.45 efter en dag i skogen plus kopierande av litteratur . Snällaste Mirjam ställde både med lån av bok men också med skjuts så imorgon är det jag som bjuder henne på lunch :) Igår var jag hemma och försökte läsa in litteraturen till morgondagens seminarium . Idag har jag hälsat på hos min VFU-plats , det blir nog bra det här :) Med mig hem fick jag Plupp , en docka som bor i en kåta i norra Sverige som har en förmåga att tala med djur . Ska använda mig av honom nästa vecka på min fältdag då jag ska prata om djur med barnen . 
 
Imorgon blir det en heldag i skolan 9-16 , sedan åker jag direkt och hämtar hem Peggan som är inne på verkstaden , åker hem och käkar lite snabbt innan jag far vidare till U-hamn för att bugga . På fredag ska jag fixa lite inför min fältdag och sedan ska jag återigen fara till Ulricehamn för att bugga , bra start på helgen med andra ord ! Lördag är det jobb som gäller mellan 10-16 och söndag är det återigen bugg . Mycket bugg med andra ord , inte mig emot :) Jag hoppas dock att det kan få mig på lite bättre humör , förstår inte varför jag varit så hänging och deppig (oj vad allvarligt det lät) de senaste dagarna . Antingen är det en förkylning på G eller också så är det bara vädret , jag hoppas och tror på det sistnämnda ! Oavsett vilket så hoppas jag att det snart går över för det är jobbigt att vara nere när man egentligen inte vet varför .

                                                                         Tänkvärt !                     Foto från instagram : @rosellsara

Äkta vinter är när snön glittrar på marken och termometern visar flera minus

Några bilder som jag knäppte i onsdags ;

Trevlig helg önskar jag er!

Toppenväder såhär i slutet av veckan . Den översta bilden är tagen i förrgår och den andra bilden är tagen igår :

Friday again

Tentan är äntligen över , dessvärre lär jag få göra om åtminstone en del , but hey , det är faktiskt inte hela världen även fast det känns så vissa stunder ! Nu ser jag framemot fyra lediga dagar innan nästa kurs börjar vilket i sin tur betyder att jag går in på min fjärde termin på Högskolan , helt sinnes !

Idag hade jag sett framemot att sova läääänge , vaknade strax innan nio så det är väll helt okej . Jag har alltså varit vaken i lite mer än tre och en halv timme och jag börjar reeedan bli rastlös , jag vet inte vad jag ska göra utan går mest omkring här i huset och väntar på att mamma ska komma hem . Egentligen har jag en del saker jag skulle behöva göra men har liksom inget lust till det . Det är med andra ord lite dubbla känslor här hemma ; jag tycker att jag förtjänar att bara gå hemma en dag utan att göra någonting samtidigt som jag blir så jäkla rastlös , i-landsproblem på hög nivå ;)
 
Ikväll ska jag i alla fall på bio - Wallander - Den orolige mannen . Visste inte förrän igår kväll att det över huvud taget gick en Wallander - film på bio men eftersom att det är my cup of tea så ser jag framemot det väldigt mycket . Förhoppningsvis ska min kära vän och jag äta före , antingen hemma eller ute på restaurang , det återstår att se :)

Resten av helgen ser ut att bli lugn , vi får väll se om jag hittar någon slags motivation till att ta tag i lite rensning här hemma , annars låter jag det vara med gott samvete :) På söndag börjar buggkursen igen och denna terminen är det dags för Steg 2 vilket ska bli spännande !
 
Annars då ? Jo , jag tränar och står i , när jag inte pluggar . Det är väll också ungefär det jag hinner med nu . Har kommit in en fas då jag tycker träningen är sååå rolig vilket gör att det inte alls känns tungt eller jobbigt att utföra det . Ett extra buggpass har även börjat förgylla mina torsdagar , att dans är så roligt hade jag aldrig trott för två år sedan !
 
Slänger in en bild på min mys - kisse som var så gosig i onsdags när jag egentligen var tvungen att plugga inför tentan men det är ju så svårt att avvisa honom när det bara är kärlek han vill ha .


Bilden är tagen från instagram ; @rosellsara

Min helg

Helgen är slut och vi går nu in i sluttampen av termin tre . På torsdag vankas det tenta så dagarna fram tills dess kommer jag troligtvis sitta bänkad med näsan i böckerna . Ge mig torsdag eftermiddag så att detta kan vara över någon gång . 

Helgen har varit lugn . I fredags var jag med pappa i Jkpg och inhandlade diverse saker , vi var bland annat på Biltema , Rinkaby Rör och A6 . Det sistnämnda var väll höjdpunkten för dagen även fast inte jag hittade något till mig själv . Eller jag hann inte kolla särskilt mycket , pappa var kaffesugen och då är det bara en sak som gäller : leta upp ett fik med kaffeförsäljning ! Det var inte särskilt svårt då de flesta fik faktiskt säljer kaffe ;) Vi hamnade i alla fall på fiket som ligger mitt i A6 , där man får gå upp en våning och mumsa i sig det man har köpt . Efter kaffepausen uträttade vi de ärenden vi hade och sedan begav vi oss hemåt . Pappa är inget stort fan av att gå och småstrosa i butiker så när vi var i Jkpg så hade jag fullt sjå att hinna med honom i hans långa steg . Jag kan tänka mig att det såg lite lustigt ut när pappa kommer och går med stora kliv (för mig) och jag kommer småspringandes efter ;) Hur som helst , i lördags pluggade jag i några timmar , var med när Sophia skulle övningsköra på pappas jobb , rensade ut julen och sedan på kvällen var vi bjudna till farmor och farfar på middag . Gårdagen bestod endast av plugg , och det kommer även dagen att göra så nu ska jag sätta igång med pluggandet så jag åtminstone har lite bättre samvete sen :)

Min helg i bilder :
 
Bild från instagram : @rosellsara

Nagelfix

Kvällen har bland annat tillbringats med Sophia för att fixa min naglar . Det gör så mycket att piffa till de lite och jag är sjukt nöjd :) Nu väntar snart sängen , skulle nog kunna somna sittandes i nuläget ... Imorgon väntas plugg på dagen och imorgonkväll är vi bjudna på kvällsmat hos farmor och farfar ! Annars är det tentaplugg som    gäller hela helgen , sex dagar kvar ..


Fransk manikyr med pärlor blev det idag :)
Instagrambild (@rosellsara)

Hoppas ni får en fin helg !

Mamma Mia

Sitter i skrivande stund och kollar på Mamma Mia - The Movie . Den är så härlig och man blir så glad när man ser på den :) Sen att den utspelar sig på en alldeles fantastisk ö gör inte saken sämre . Så skulle man bo ! 
 
Dagen har bestått av jobb och tentaplugg . Kanske inte det roligaste man kan göra på en lördag men det ska göras det också , speciellt det sistnämnda . Längtar sååå tills det är över ! Men tills dess får jag plugga så mycket jag bara kan och hoppas att det räcker :) Imorgon blir det jobb också och om jag orkar så ska jag även försöka plugga lite imorgon också . Kommande vecka kommer , även den , mestadels bestå av plugg och veckan efter det , sen kan jag förhoppningsvis slappna av lite ... Så frånvaro i bloggen beror på att jag inte har något vettigt att skriva , ungefär lika meningslöst som detta inlägget ;) Återkommer helt enkelt när jag har något vettigt att berätta , om det är imorgon eller om tre veckor , det vet jag inte . 
 
Bjuder på en (suddig) bild från imorses . Såhär fin var himmeln när jag åkte till jobbet vid åtta ;


Nyårsfirandet i bilder




Tack för en rolig nyårsafton :)

2013

2013 är här . Några nyårslöften har jag väll inte direkt men jag har funderat en hel del på vilka förändringar jag vill göra i mitt liv  jämfört med 2012 . Det kanske kan ses som ett nyårslöfte , skillnaden är väll att de inte kommer skrivas ut här eller sägas till någon . Det jag vill förändra gör jag för min egen skull , utan att känna press från nära och kära . När och om jag uppnår målet kanske jag avslöjar vad det är men tills dess bevarar jag det för mig själv :)

Nyårsafton vart väldigt lyckad , helt klart över mina förväntningar ! Först var vi hemma hos Jennifer ett glatt gäng innan vi fortsatte till bygdegården där det nya året firades in med skumpa och raketer :) 

Instagrambild på Anna och mig , dålig kvalité - jag vet ! Bättre bilder kommer upp när jag har lagt över de från kameran till datorn och kollat igenom de .

RSS 2.0