Kvällen i Olofsbo

 

Olofsbo över dagen

Förra onsdagen (17/7) var jag nere i Falkenberg över dagen . Har skrivit om det innan (-->LÄNK<--) men här kommer bilderna ;


Resten av bilderna kommer i ett annat inlägg !


 

Sommar och sol

Har det alldeles för bra i solen på en filt ! Och alldeles fantastiskt att min lediga dag skulle inträffa just idag när det är så fint :) En solig ledig dag gör att det inte känns så jobbigt att gå till jobbet resten av veckan . Detta året är det synd att klaga på vädret , åtminstone under de senaste veckorna .


Dag 8

Blandade bilder från dag åtta , dagen innan vi begav oss hemåt ;


 

Helgen är över

Har haft en fin helg som har gått i ett rasande tempo - som vanligt . I fredags fredagsmyste jag i Hökerum hos Malin (bild ett) . Sov där till igår och när jag kom hem var mormor och morfar här på besök . När de hade åkt hem åkte syrran och jag till min kusin för spelkväll (bild två) . Sov hos syrran inatt och var hemma vid 12-tiden idag . Sedan jag kom hem har jag inte fått mycket gjort ; solat och redigerat bilder . En fin helg med andra ord :) Och vilket väder vi har haft (bild tre) ! Inte dåligt att vi har haft så många fina dagar , det måste vara rekord sen jag föddes - det känns som det i alla fall ;)


Jag hjärta sommar!

 
 

Fler bilder från Lisebergsbesöket

Här kommer lite blandade bilder från besöket på Liseberg (-->LÄNK<--) . Bättre sent än aldrig :)

 

Bystasjön

Detta är inte korten från igår . Har inte lagt över de till datorn än . Så länge får ni några bilder från den här kvällen (-->LÄNK<--) . Så fantastiskt vackert !

 
 
 

Falkenberg över dagen

Åh igår hade jag en sån underbar dag ! Åkte ner till Olofsbo för att besöka de jag sällan träffar på hemmaplan . Anlände till Falkenberg vid 11.30 . Ganska direkt gick vi till havet och fiskade krabbor . Vi fick en hel del som vi släppte i när vi skulle gå tillbaka mot campingen . Hem för att få lite mat i magen och sedan begav jag mig till S och henne dotter . Var där i ca 2 timmar innan jag tog mig ner till havet för att fota . Åkte tillbaka till campingen igen och satte mig i en solstol och njöt och prata massa skit . När grillen tändes gick jag och duscha (kände sig inte helt fräsch efter en dag i solen) och kom tillbaka strax innan maten serverades . När magarna var mätta tog jag med mig barnen och åkte ner till stranden igen för att kolla på solnedgången . En mysig stund där många kort togs . När vi kände oss nöjda vid stranden begav vi oss till campingen igen och mumsade i oss glass . Vid elva tackade jag för mig och tog vita faran hemåt mot Dalstorp igen . Gårdagen var så mysig och vi hade så tur med vädret . Det var molnigt när jag var på väg ner till Falkenberg med det klarnade upp ganska fort och sedan var det klarblå himmel resten av dagen . Jag blev så bortskämd hela dagen och kunde bara vara , utan en massa måsten . En underbar dag vid kusten helt enkelt som jag gärna gör om ! 


Två instagrambilder (@rosellsara) . Fler bilder kommer när tiden och orken finns !
 

Solnedgång över staden Rab


Åh , solnedgångar är bland det vackraste jag vet , speciellt på sommaren . Att bara sitta och kolla på solnedgången är sååå mysigt !

Danskväll

Påväg till Kärragärdes La'a i Hökerum för dans kvällen till ära , har precis avnjutit grillat kött och vitt vin hos syrran . I eftermiddag tog vi det lugnt vid bryggan med varsin kulglass . Livet är allt bra fint :)

Ha en fin kväll !


Grillchill

Har precis mättat magen med grillat kött och en fräsch sallad , mycket gott om du frågar mig . Jobbade till 18 ikväll och imorgon jobbar jag mellan 7.45-13.00 , sen har jag också helg :) Morgondagen bjuder förhoppningsvis på dans i Hökerum och söndagen är ännu oplanerad vilket är ganska skönt eftersom att jag jobbar 9-18 på måndag igen .

Ha en fin helg allihopa :)


Ellen 10 år

Idag för två veckor sedan var vi hos Ellen och firade hennes 10:e födelsedag . Det bjöds på , förutom tårta , grillspett som var och en gjorde själva samt diverse tillbehör . Mycket gott ! Nedan ser ni några bilder från kvällen ;
 

Fler bilder från besöket i staden Rab


 
 
 

Staden Rab


En alldeles fantastiskt fin stad ! Fler bilder kommer ...

Liseberg

Kvällen igår spenderades på Liseberg . Syrran och jag hann åka några åkattraktioner , käka mat och mjukglass och dansa innan vi nöjda och glada begav oss hemåt vid stängning . En alldeles perfekt kväll med klarblå himmel och en solnedgång som heter duga . Dock såg man den bara när man var högst upp i karusellerna , därav ingen bild ;) Supermysigt att bara gå omkring och strosa där , fler bilder kommer i ett annat inlägg !
 
 

Högt över havet

På sjätte dagen åkte vi in till staden Rab på kvällen . På vägen dit stannade vi till vid en utsiktsplats och tog lite kort :


I väntan på de andra...

 
 
 

Innan båten avgår hinns ett dopp i det blå med

 

Söndag

Det är söndag idag vilket innebär att min jobbhelg är över för denna gången , så sjukt underbart och ha den gjord ! Jobb är också anledningen till att jag inte uppdaterat något här men det kommer det också så småningom . Nu är jag ju ledig i tre dagar så någon stund ska jag väll få över till att lägga upp lite bilder här :) Kan bjuda från en instagrambild från ikväll , bättre avslut på den här veckan går knappt att få ...



Tillbaka till verkligheten igen

Min ledighet är över för den här gången . Gårdagen spenderades på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg . Vi såg premiären av årets fars som heter 'Livat i parken' :) En mysig dagsutflykt helt enkelt , tur med vädret hade vi också ! Nu är ledigheten slut och jag börjar jobba klockan 12.00 idag . Går ut hårt och kör jobbhelg på detta också . Behöver jag säga att jag redan nu längtar till söndag ? ;)

Hoppas ni haft en fin helg , det har jag haft . Bilder från kusinens 10-års kalas kommer komma upp här när jag får lite tid över :)


RSS 2.0