Tips ! :)

Lägg aldrig en tallrik i sängen när tårta fortfarande ligger på den ! Detta kan leda till att du sätter dig på tallriken och blir kletig i rumpan :o Ingen vacker syn kan jag lova ;)
Även fast jag har gjort detta misstaget så står tallriken , tro det eller ej , fortfarande kvar i sängen x) Det sägs ju att man lär sig av sina misstag men än så länge har det inte gjort någon verkan , haha x)

Tråktisdag .

Har precis smaskat i mig en tårtbit som inte åts upp av de som var här igår ;) Mums !

Just nu sitter jag och kollar på det bästa av Time Out , såå bra !
Annars har jag varit en sväng hos mina kusiner och lekt kurra gömma och gömma nyckel :) haha :D
Svenskan var inställd idag så vi slutade reda 13.10 istället för 15.05 vilket betydde att svenska redovisningen inte skulle bli av idag , snacka om lycka ! :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen coh sedan bänka mig framför tv:n .

Bilderna är tagna av mig och redigeringen har jag gjort på digitalbild i skolan :)




Ska jag lita på dina ord eller följa mitt hjärta ?

A Small Sign So I Know You're alive .

Tuberkulostest idag . Inte skoj . Sved när de sprutade in skiten i armen :( Nästa spruta är på torsdag , buhu , stackars mig :(

Ursäkta mitt humör idag men det är rätt påfrestande och tänka på hur man andas :/ Hoppas det är bättre imorgon , annars går jag i ide till mitten av juni ungefär !

Sångövningen gick bra idag , sista övningen innan premiären ;) haha :D Det blir nog bra ! :)

Imorgon har jag svenska redovisning som har knappt har börjat på än . Bra jobbat Sara , att du alltid är ute i god tid , eller inte . . . Det måste bli en bättring på den fronten från min sida !

Nu ska jag fortsätta klia katten under hakan så han spinner och sätter klona i mig som jag får lida för sen .


Häcken full !

Denna helgen har verkligen vart mycket och göra . Gick upp vid åtta igår morses för att hjälpa min kusin att flytta . Flytten tog dock längre tid än vad jag trodde så jag var inte hemma innan 18 . Hem en kort stund för att fixa i ordning mig för att sedan fara till Kicki där filmkväll väntade med några vänninor ! Mys :) Vi såg på Twilight , Smala Sussie och Shrek 3 ;)
Idag så vaknade vi , kollade på film och åt frukost . När jag sedan ringde hem för att fråga bl.a. vad det blir till middag , fick jag som svar att de redan hade ätit :o Klockan var ju inte ens 12 :p En liten detalj hade jag glömt , nämligen att ställa om tiden till sommartid . Klockan var alltså lite innan 13 . . Så hem och göra i ordning mig , under stress , för att åka på kalas ! Mddagen hoppade jag över idag -.-
Nu är jag nyss hemkommen och ska börja med pluggningen som jag totalt hade glömt bort ! :s

Tack för denna helgen ! :)

Passar på att slänga upp lite bilder från igår :







Supergod !

Tänk att ett samtal kan betyda så mycket . .

Fredag idag , vilket innebär att helgen precis är påbörjad . Det gillar jag ! :)
Skolan idag gick ganska fort , skönt det . Trots det som hände igår så har jag varit på rätt bra humör idag , är rätt glad att jag inte la ner för mycket negativa tankar och all energi kring detta , utan försöker tänka positivt . Oron finns fortfarande kvar men gett med sig lite och tynger inte lika mycket nu som innan .

Bussen hem var seg . Något hade hänt med järnvägen mellan Nittorp och Tranemo , bommarna fälldes ner utan att det kom något tåg . Som tur var var även Erik på väg hem så han vände och hämtade mig :)
Väl hemma bytte jag bara bil för att fara till Gällstad och för att handla skor . Kom hem 540 kronor fattigare , trots att det var 30 % rabatt . Jag är nöjd med köpet iaf , kanske kommer upp bild senare . Nu väntar jag bara på att snön ska försvinna så jag kan börja använda de också :)

Har precis masserat pappas rygg . Nu ska jag snart ta mig en dusch innan jag sätter mig framför tv:n . Blir att sova tidigt för att orka med flytten imorrn :)

Helgen kommer bli kanon , det känner jag på mig ! :)


Sikken dag ! :D

Tro det eller ej men jag har faktiskt övningskört ikväll ! För de som följer bloggen vet att jag försökte övertala pappa om det redan i måndags , utan resultat . Idag var han inte jättesvår att övertala :) Vi tog peugoten för säkerhetensskull !
Jag tycker faktiskt det gick ganska bra , om man bortser från att jag höll på att köra ihjäl både mig och pappa ! Nää så farligt var det faktiskt inte :) Anledningen till att han inte var så svår att övertala var att han ändå skulle ner till jobbet ( där vi övningskörde ) för att låsa efter någon som hade varit där med en cotainer . När vi kom till jobbet så hade inte containern kommit än så vi började köra . Efter ungefär en halvtimme kommer lastbilen och just då är jag på väg mot det hållet så att jag möter lastbilen . Jag fick PANIK och svamla mellan pedalerna . Jag trycker ner den som jag har närmast foten som råkar vara gasen , samtidigt som jag styr vänster mot parkeringen ( framför parkeringen ligger en backe eller snarare ett stup ! )
Detta slutade , som tur var , bra . Hjärtat slog liiiite fortare bara men annars klarade vi oss undan med lindriga skador ;)
Det där med dragläge , backa , kolla på vägen och inte passageraren , göra mer än två saker samtidigt måste jag nog träna liiiite mer på . Det tyckte både pappa och jag !

När jag kom hem från skolan skrev jag klart novellen som ska vara inne senaste imorrn kväll och nu har precis räknat färdigt matte - uppgifterna tills tisdag , en mindre grej att göra i helgen . Yes ! :D

Helgen kommer bli kanon , jag känner det på mig . Fullspäckat , just as I want it !



Tigers favoritplats på mitt rum !

Flytthjälp !

Dagen har varit helt okej ! Slutade 13.20 , skönt !
Jag roade mig själv på vårat hål idag genom att skriva sms på Bellas mobil till sin pojkvän ( dock inte skicka ! ) . Egentligen var det rätt löjligt , det var inte seriöst någonstans ! Men jag och några till skratta så vi grät :D DET är humor om nått ! 
 
När jag kom hem hann jag bara äta en snabbis innan kusin Anna kom hit och hämtade mig . Jag skulle nämligen hjälpa henne att flytta . Från en etta i Limmared till en tvåa i Ulricehamn . Bara att hon nu flyttar ifrån Limmared säger ju rätt mycket . En självklarhet att hon har " bytt upp " sig :) Lägenheten är kanonfin kan jag lova ! Vi flyttade bara det nödvändigaste , som mat , kläder , katten och hans saker , sängkläder , köksinredning m . m . eftersom att hon ska sova i den nya lägenheten inatt .

Nu är jag precis hemkommen , ska duscha och sen käka något och sedan är denna kvällen slut . Ska lägga mig i hyfsat god tid idag för att fortsätta läsa Twilight , så det inte blir allt för sent ikväll ;)


Annas katt , Fozzy :)


Great day ! ;D

Skolan idag var okej , gick ganska fort faktiskt . Vill även passa på att säga att du är rätt patetiskt ! Väx upp och uppför dig som folk för fan !

Anna följde med mig hem idag , det var på tiden kan jag säga ! Vi har inte lekt sen i maj för året :o På tok för länge sen om ni frågar mig ! Vi pratade ( såklart ! ) bakade , kollade lite på internet ( vilka sidor tas inte upp här ;) ), var ute m . m. :D
Vi måste träffas utanför skolan oftare Anna :) Det bestämmer jag nu ! :D

Klippte mig idag med , tycker inte om haircuts :(

Lånade första boken av Twilight idag med , började läsa den på vår inställda mattelektion och kunde kanppt sluta läsa . Så nu ska jag krypa ner under täcket och läsa :) Go'natt !





Underbara dag :D

Idag är jag på ett väldigt konstigt humör , jag skrattar åt det mesta ;) Sånna dagar gillar jag !
Dagen har inte varit så givande om man säger så . Den enda lektinen jag jobbade på var på datan .
På BKF - lektionerna ( från 8.05 - 11.15 ! ) sysselsatte Jasmine och jag mig med att mobba Renate ( Y ) , dock på skoj !

När jag kom hem kolla jag på gårdagens Beck film :) Sedan bar det av på sånglektion :)

Den sista filmen i Beck - serien heter I Guds Namn .

På vägen hem blev det tal om övningskörning , vem som hade börjat och inte . Då slog det mig att jag ville ut och övningsköra ikväll ! :D Så när jag kom hem frågade jag pappa jääättesnällt :

- Pappa , kan inte vi övningsköra ikväll ? (a)
Svaret jag fick var :
- Jag har inte betalt min livsförsäkring än !
Jag gav det en chans till :
Jag : - Men vi kan ta peugoten , den är det inte så nog med ändåså ! ;D
Han : - Vad tror du Emma säger då ? ( Hon använder den bilen mest ! )
Jag : - Men det behöver inte hon få reda på ? (a)
Han : - Nahe , och vad tror du hon säger när vi kommer gående hem ? Och bilen är kvar där nere !

Jag gav upp , han vann denna gången men jag kommer vinna nästa gång !
Snacka om att ha låga förväntningar om sin dotter ! haha ;) Jag är van , som tur är ! Om någon som inte tillhör vår släkt hört detta hade h*n trott att pappa tycker att jag är helt värdelös x) haha ;) Skriv ingen dum kommentar ! x) Kan tänka mig att vissa  personer som läser detta ( nämner inga namn ! ) sitter framför datorn och tänkte idiotförklara mig ! men jag kom på er ;) haha ;D Busted ! ;)
Nu frågade han om inte jag kunde sätta på tv : n så han kunde kolla på hockey , så jag antar att övningskörningen får vänta ! :( Det kommer ju fler chanser :D

Nu ska jag öva på engelska glosorna som är tills imorrn . Får se om jag hinner skriva lite på min novell med . blää !

Söndagsglad :)

Helgen har , precis som den brukar , gått väldigt fort : / Ny vecka imorgon . Veckorna går fort .  Fast det tar inte långt tid innan det är helg igen :)

För tillfället väntar jag på att maten ska bli färdig , köttfärslimpa, potatis och sås . En riktig söndagsmiddag om ni frågar mig ! ;)
Nu på förmiddagen har jag faktiskt , tro det eller ej , skrivit på min novellanalys som ska in denna vecka . Har bara lite kvar nu , sen kan jag lägga den skiten bakom mig , skönt ! :)

I eftermiddag kommer farmor och farfar för att käka våfflor . Nu låter det som att de bara kommer hit för att käka våfflor men så är det naturligtvis inte :) Det var ett tag sen de var här så det är på tiden :)
När de sedan åkt hem så tänkte jag att jag skulle göra klart min novell och öva lite på eng - glosorna tills på tisdag .

På tisdag ska jag klippa mig , lite ångest över det faktiskt . Brukar aldrig bli nöjd : / Fast det är huuur länge sen som helst sen jag klippte mig sist , så jag känner att jag måååste . Hur det blir denna gången , det återstår att se !

Jag är på förvånads värt bra humör idag :)

Tiger ligger jämte mig och sussar sött :)




Ett gott skratt förlänger livet :)

Jag har precis räknat ut att jag kommer livet i 78 år längre än om jag inte skulle skrattat överhuvudtaget . Sug på den du !
Cyklas till farmor och farfar i efter middagen och var där i några timmar . De har härliga kommentarer ! :D
Hade med mig kameran och tog några foton på Bella , deras hund :) Hon är meeegasööt ! :) Jag lovar !
Ikväll blir det lugnt :) Ska kanske kolla på Robinson sen , vi får se hur det blir :) Ha en bra kväll !





Jag sa ju att hon är söt !

Innan jag cyklade upp till farmor och farfar så fotade jag lite här hemma :) Slänger in några av bilderna här :)






Vattenkrig ;D

Dagen har varit bra :) Har varit på hyfsat bra humör hela dagen faktiskt :) Det gillar vi ! Nu känner jag dock att jag är väldigt trött . Fryser , ont i halsen och täppt i näsan . Skiten har kommit tillbaka , jag som trodde att jag blivit av med den :/ Men det kunde faktiskt varit värre ;) Sitter här med kina - rock på mig i hopp om att bli bättre inom snar framtid (: Försöka går ju alltid ;)

Pappa och jag har haft vattenkrig i badrummet ikväll :) Det var inte jag som börja kan jag säga :) När jag stod i duschen , kom han in i badrummet ( helt utan förvarning ! ) och hällde ett glass med iskallt vatten över mig . Även fast jag stod i duschen kändes det kan jag lova ! Detta upprepade han en gång innan jag var färdig ( blev en snabbdusch kan jag tillägga ! ;D ) När det sedan var pappa som stod i duschen tog jag tillfälle i akt och gav igen ;D Jag hällde , precis som han gjorde på mig , iskallt vatten på honom när han stod i duschen . Detta resulterade att pappa tog vattenslangen och duscha mig ( ! ) . Han sa att han " använde det som vapen mot mig " . haha , hur som helst , det bildades , ganska snabbt kan jag lova , en sjö på vårat badrumsgolv som sedan jag fick äran att torka upp ! snällt ! ;) Min pappa är knas !

Nu till något helt annat , hade tänkt att titta på någon mysig film ikväll men jag blev fruktansvärt trött när jag la mig i sängen innan så jag tror att jag hoppar det , det får bli en annan dag istället ! :D Mor och far ska till Gbg imorgon på någon mässa , de blir borta hela dagen hoppas jag ! ;D Hoppas ni antecknar nu för det var intressant , jävligt intressant ! ^^


Någon som har något filmtips ? :)


Google bild !



<3

Hackare ? :o

Jag har fått en känsla av att det är någon som knäckt mitt lösenord på min blogg :o Nu måste ju jag byyyta , jobbigt ! :s Fan ta dig som gjorde det ! ! !

Nu ska jag fortsätta sura på Malin och vänta på att min lektion ska börja ! 
 
Skriver mer när jag kommer hem ! (:

Helg snart;D

Tjena hejsan hallå!

Sitter här vid Saras dator och har inget att göra, förutom att skriva inlägg;D haha
gött de ska blir med helg nu, och för en gång skull blir de nog en ganska lugn helg. har fan suttit och gjort läxor varje helg men de ska vi sluta med nu!! haha

Nu när inte Sara ser ska jag passa på att skriva om henne;P
Sara är en jävla idiot som ingen tycker om!! hahaha neej självklart inte skojja;D
Saningen är så här, Sara är en underbar person, som alltid har humöret på topp, vad ska jag mer säga jo nästa helg ska vi till Kicki på filmkväll!! Blir toppen;D:D

Ha de bra, hejhopp;D
Anonym...

Myskväll (:

Ikväll det varit en riktig myskväll :) Sånt gillar jag ! :) Efter att jag pluggat en stund så duschade jag en lååång stund . Sedan hämtade jag tallriksglass , smaskens ! :) Samtidigt som jag hämtade glass poppade pappa popcorn och då blev jag sååå sugen på det så efter glassen åt jag popcorn och saft till det , mums ! :)

Som jag skrev i tidigare inlägg så ville jag så gärna se Gilbert Grape , men jag kunde verkligen inte hitta den :/ Så jag bestämde mig för att kolla på Ensam Hemma 3 istället :) Det är en film som alltid är lika rolig att se oavsett om det är första eller trettioförsta gången man ser den ! (:

Snart ska jag krypa ner under täcket och se klart på filmen :)


Love can be wonderful !

Åh Sunny day ;D

Man kan inte annat än att älska detta vädret :D Det påverkar verkligen humöret .Man blir såå glad ! :)

Försov mig i nästan en timme imorses : / Ringde till farmor och frågade om hon kunde köra mig , vilket hon kunde . När vi sedan är på väg till bussen , passerar den precis förbi , typiskt ! Så efter många om och men kör hon mig till Dalstorp för att försöka hinna med den bussen . När vi kommer dit så har den redan kommit , jag hoppar nästan av i farten för att hinna med den bussen . puuuh !

Slutade 11.40 idag :D Idrotten var inställd och på matten hade vi ingen lärare . Två seriösa lektioner , wunderbart ! :D
Åkte hem med 12 - bussen . Kollade på söndagens Beck - film . Efter det dammsög jag övervåningen ( Duktigt Sara ! ) . När jag sedan skulle dammsuga mitt rum så somnade jag i sängen ;) otroooligt skönt var det . När jag sedan vaknade fortsatte jag med dammsugningen och nu sitter jag är med en kopp kaffe i hopp om att piggna till ;)

Det slog mig precis att jag inte gjort klart Ingemars uppgift än , så detfår jag väll taoch göra nu . Sedan är jag fruktansvärt sugen på att se Gilbert Grape , den filmen är såå bra och såå sorglig !




Bilden är tagen den 10:e mars :)

Klockbedragare ? ;)

Dagen har gått så otroligt segt . Känns som att någon lurig-jävel-som-älskar-skolan-så-förbannat har vridit tillbaka klockorna hela tiden =/ Antar att jag hade fel den teorin eftersom att vi slutade tillslut ändå , tur det !

När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat , herrejisses vad mätt jag blev ! Fast det är väll det som är meningen ? ;)
När syrran kommit hem föreslog jag att vi skulle åka till våra kusiner . Sagt och gjort , klockan sex var vi där nere och kom hem för en liten stund sedan . Ellen är skön , hon "hotade" John när vi spelade fotboll med : " Ger du mig inte bollen nu så slår jag ihjäl dig ! " Hon hade en skön kommentar när Emma passade till Ellen (De två var i samma lag och jag var med John) och John kom och tog bollen : " JOHN , det var faktiskt mig hon skulle passa ! Det är min boll ! " haha , så sööt är hon ! :D

Näh nu ska jag snart bege mig till sängen , är sjukt trött ikväll : /

NattiNatti barn :)

Ombyggnadtion av en god vän :)

Japp , som ni säkert har märkt så har min blogg renoverats . Och inte utav vem som helst utan av självaste Kicki  :) Underbar människa det där ! Jag är väldigt nöjd med bloggen hittils , bara lite små förändringar innan den är helt färdig :) Tack Kicki , du är underbar ! <3
Nog pratat om henne , hon kan ju faktiskt inte ta upp allt mitt skrivande på min blogg ! haha ! Nää , skämt och sido ;)

Jag har fått ett sträng tillsägelse av Johanna E att jag var tvungen att skriva dit att hon också var med och kom på den nya texten till Sonja Aldéns låt igår . Ouups my mistake ! ;)

Nu ska jag sätta lilla Anna på prov här , hon sa idag att hon följer min blogg . Då vill jag passa på och säga att jag älskar dig ! <3 Ser du detta så kommenterar du , annars ska du få en sköldpadda i din postlåda ! Sådetså ! ;)

Dagen har varit okej . Även denna afton har jag kollat igenom de bästa med Time Out . De är sååå bra :) Se de !

Våren är äntligen hääär !  ! Hoppas bara att det håller i sig nu ! Åååh vad glad jag kommer bli då ! ;D


Vintern är snart ett minne blott :)



I Still Waiting .

Glädjetårar .

Dagen har varit betydligt bättre än igår om man säger så . Även fast det har varit jobbigt vissa stunder idag med , så går det inte och jämföra med igår !

Sak samma , skolan idag var okej , gick hyfsat fort . Fick ryck på min datorn som inte vill göra som jag ville , men sånt är livet när man är oteknisk ;)
På körövningen (sången alltså) idag var vi bara tre personer , Renate , Johanna och jag förstås . Det var nog den roligaste sångövning jag har varit med om . Vi var inte seriösa någonstans ! Vi gjorde om låttexter , ändrade tempot och sjöng lite vad vi kände för :) Jag kom bl.a. på att vi skulle göra om Sonja Aldéns låt " För Att Du Finns" .

Orginalet börjar så här :

" För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen "


Min verision blev :

" För att du fanns
För att du dog
Du glömde väskan när du drog
Du såg mig inte där jag stod
För att du såg
För att glasögonen var på
Nu faller regnet där jag går
Du tar tog min hand och sa Följ Med Mig "

Det låter säkert inte alls lika kul när ni läser det , men SOM vi skrattade . Tårarna rann och Kalle tyckte nog att vi var helgalna . Men vafan , vi var ju bara oss själva . Skoj hade vi ju och det är väll det som räknas ? :)




Min katt ÄR sötast !



/ S . Rosell .

Känsloutbrott på en söndag =/

Jag hatar verkligen söndagar , för då vet man att helgen är slut och att man måste ställa klockan på 06.00 de närmaste fem dagarna . blääh !

Det är rätt jobbigt nu : ( Jag oroar mig över hur  alla andra och sedan mår jag dåligt av det själv . Ska det vara så ? Det kanske är helt normalt och känna såhär , inte vet jag , men om ni frågar mig så är det rätt påfrestande och jobbigt ! Jag vill ha sommarlov nu ! Då slipper man tänka på så mycket . Man slipper gå upp tidigt . Man slipper läxor .
Hela tiden måste jag tänka på  vart jag är och vilket umgänge jag har . Jag förstår om folk tycker jag är konstig som frågar om h*n röker . Men för mig är det livsviktigt ! Jag har inte valt detta , det är inget jag kan välja bort ! Ibland känner jag att jag är ett hinder , ett hinder för att mina kompisar ska kunna träffa och umgås med vilka de vill . Jag känner mig handikappad !
De senaste åren har jag varit överbeskyddande . Så fort inte någon svarar när jag ringer eller sms:ar ( om jag inte vet anledningen ) blir jag genast livrädd . Livrädd för att något hänt . När jag sedan skickar både två och tre sms och fortfarande inte fått svar känner jag mig som deras jävla livvakt och det är ju faktiskt inte meningen : / Men vad ska jag göra ? Jag kan inte råför att jag är sån .
Jag saknar vissa människor oerhört mycket just nu , levande som döda . Det är så att det gör ont i mig ! : (
Just nu vill jag bara somna och vakna upp om sisådär två månader .
Jävla negativa fittsöndag !




I am just a grain of sand of the world.


Det är svårt att berätta hur det känns när ingen har varit med om det själv , tyvärr .

/ S . Rosell .

Mello !

Hur i helvete kunde Malena gå vidare ? :o :s Det fanns sååå många bättre ! Det enda som är positivt är väll att inte Ugglan gick vidare ! Herregud , Sverige kommer komma sist i Eurovision Song Contest , det är en sak som är säker !
Godbye med Sverige i denna tävlingen ! Hejdå !

/ S . Rosell .

Dagens Höjdpunkt !

Jag glömde ju berätta om dagens höjdpunkt ! Nämligen Erotik Outlet i Ullared ! Det var en utav de sista butikerna som vi var på innan vi for hem . Jag lyckades ( efter många om och men ) övertala familjen att gå med mig dit . Jag menar man måste ju besöka en ny butik när man väl är i närheten ! ;) Som sagt , vi pallrade oss dit och måste ju säga att det var otroligt mycket folk . Trodde inga människor vågade gå till en porrbutik mitt på dagen . Det var drf jag tvinga med mig de andra , för då är det ju minst chans att träffa på någon man kanske känner ;)

Mamma hittade iaf snabbt till en mycket fin tvålpump som var formad som en kuk . Tvålen kommer ut så det ser ut som utlösning . Den tyckte mamma passade UTMÄRKT som present till hennes syster . Sagt och gjort , hon ställde sig i kassan och köpte den . Jag tycker faktiskt att vi ska behålla den själva men det tycker inte mamma så det blir nog inte så :/ ;) haha :D

Har ni inte varit inne i butiken så tycker jag att ni ska besöka den ! ;) haha :D

/ S . Rosell .

Virrehöna och ärliga människor !

Jag är en riktig virrehöna . Lyckades tappa bort (eller förlägga) min handväska i Ullared TRE gånger idag ! Första gången gick jag ifrån den i kundvagnen , som tur var så var den kvar när jag kom tillbaka ( puh ! ) . Andra gången glömde jag den vid mina fötter , där jag stod . Jag hade tur denna gången med och den stod kvar när jag kom tillbaka ! ( hade inte kommit så långt så jag såg den när jag vände mig om ) . Tredje gången glömde jag den i sisådär 20 minuter . Begåvat Sara ! Vi var i tre skobutiker . När vi var färdiga i den tredje och skulle fortsätta gå i butikerna på andra sidan om Ge-Kås inser jag att jag inte har min väska med mig . Drar med mig Erik in till den skoaffären vi senast besökte och frågade men de hade inte sett någon . Lämnade mammas nummer ( ifall de skulle hitta den ! ) och fortsatte sedan , mot den andra skobutiken som vi besökte . Där var det någon ärlig människa som hade lämnat min väska i kassan . Det finns faktiskt ärliga människor ( åtminstone EN ) . Synd att jag inte visste vem det var så jag kunde tacka den personligt , jag menar jag hade plånbok ( med bl.a. ID - kort i ) , pengar ( inte så mycket men pengar ) , mobilen , medicinen ( ! )  och ett äpple (a) så det hade varit katastrof om jag inte fått tillbaka väskan med tanke på att jag ska till skolan på måndag ! TACK ÄN EN GÅNG ! :)

Här är bilden jag lovade slänga ut , inget jätte vrak men vafan ;)


Bilden är tagen och redigerad igår .



/ S . Rosell .


Fredagen den 13:e .

Det sägs ju att fredagen den 13:e ger otur . Drömde mardrömmar inatt, behöver jag säga mer ?

Sista dagen på apu:n idag , tråkigt ! Fast jag ska ju tillbaka den andra april , så det är ju inte så farligt :)
Mycket gott var det idag . Först smakade vi på cornflakeskakorna som vi bakat tidigare i veckan , sedan bjöd jag på piggelin , efter det var det frdagsfikat som stod på tur där det var fyra olika sorters onyttigheter ;) Två rulltårtor och två andrasorters tårtor . Och på den sista lektionen bjöd en elev på tårta eftersom att han är i fjällen nästa vecka , då han fyller år . Snacka om mycket mums ! :)

Har tittat på " Så ska det låta ! "  nu ikväll . Jag tycker faktiskt att det programmet är helt okej , speciellt sedan Peter Settman tog över . Han är suverän ! ;D Efter det roade jag mig sjäv , min mor och syster med  Alla Barnen - historier . Vissa är faktiskt riktigt bra ! Min humor ligger väll lika lågt som en trotoarkant om jag ska vara ärligt . Fast det är ju bättre att ha låg humor än ingen humor alls ! Sådetså :)

Imorgon ska jag som sagt var gå upp 5.15 ( Y ) Shiet jag kommer se ut som en halvt slaktad bäver när jag kommer fram . Har jag tur så träffar jag inte på någon bekant på Ge - Kås imorgon , haha !

Redigerade en bild innan på mig , men den slänger jag upp i morgon eller någon annan dag , den ligger nämligen på hårddisken .

/ S . Rosell .


Fel bedömning . .

jag som trodde våååren skulle stanna kvar . Istället blev det bara ett liiitet smakprov av den innan vintern tog över igen :/ Ack så fel jag hade ! Bjuder därför på några härliga vårbilder så den inte våren och sommaren glöms bort helt och hållet :



Taget hemma hos mig .

Tagen hemma och av mig :)



Tagen på Nationaldagen i Olofsbo (:


Imorgon är min sista dag i åk:4 , sedan är det back to school som gäller . Både positivt och negativt .
Helgen kommer bli fin . Ska upp 5.15 på lördag , en lööördag ( ! ) , ska en sväng till Ge-Kås och min mor tycker att det är skönt när det inte är så mycket folk . Vem är så dum och gå upp tiiidigt på en lördag ? Antagligen bara vi ! Eller det är önsketänkade från min sida i alla fall . Någon belöning måste vi ju få för att vi går upp tidigare än tuppen !

/ S . Rosell .

Onsdag .

Ja , en helt vanlig onsdag har det varit för mig idag . Dagen har varit helt okej , ganska bra faktiskt :) Tog en morgonpromenad ner till skolan idag , hade nämligen ingen skjuts så jag hade inte så mycket annat till val . Själva promenaden var härlig men att ha ont i fötterna var mindre härligt kan jag erkänna ! Hälen har spruckit på skorna så det blir att köpa nya på lördag !

Idag har min katt legat på mitt rum och sussat så sött så . Och bara för att han är så söt så slänger jag in en bild på honom :)



Bilden är tagen 2005-09-07


Varje gång jag tänker på det bildas en klump i magen : /

/ S . Rosell .

Pladdertjej .

Min kusin är en riktig pratkvarn , det måste gå i släkten . Fast då måste ju det betyda att jag också är det , och det stämmer ju inte :p ;) Nejnej , inte alls . Verkligen inte !



En bild på min otroligt söta kusin :) (Dock inte från ikväll)



Idag har jag inte gjort så mycket , skrivit lite på min apu-uppgit så nu ligger jag inte efter i det längre :)

Jag har kommit på att jag ska lägga in bilder i inläggen oftare :) Det  blir inte de så tråkigt då :)

Nu ska jag hoppa in i duschen :) 

 / S . Rosell .


Vårkänsla !

Äntligen har jag fått ett smakprov av våren ! Termostaten visade på 13 plusgrader ( visserligen i solen men ändå ) när jag skulle pallra mig ut tidigare i eftermiddags . Ååh vad glad jag blev ! :) Hoppet har kommit tillbaka om att det kanske blir vår detta året med trots allt ! :) Här är några oredigerade bilder som jag knäppte under min utevistelse idag :) Titta och njut x)










Nu ska jag spela Sims med min kusin (:

/ S . Rosell .

Kussimurran och Skuskilaban .

Har upptäckt två nya ord ikväll . Lyssnade på en låt på http://youtube.com/ och på något sätt lyckades en annan låt komma fram som heter "Kåta Maja - Sing Along". Du kan lyssna på låten här. (Öppnas i nytt fönster) Den är helt sjuk ! haha x) Har i alla fall lärt mig två nya ord ikväll , kussimurran och Skuskilaban , det är inte fy skam ! ;)
Det låter som namn på två seriefigurer eller något x) Va de betyder får ni själva lista ut ! ;)

Förövrigt har dagen varit bra , bakat med barnen nästan hela dagen :) Imorgon är jag ledig . Kan sova riktigt lääänge , underbart ! 

Jag är inte sams med mitt knä idag , ajaj :(

Nu blir det film , sen sova .

/ S . Rosell .


It's over .

jaha , då var denna helgen över . Gått lika fort som vanligt . Igår var det mys och städning som gällde .
Somnade vid halv tre inatt och gick upp vid nio så idag har jag bara legat i sängen hela dagen . Wunderbart ! Bara gått ur sängen vid frukost , lunch , kvällsmat och duschning . Jag har kollat alla avsnitt på första säsongen av Full Frys , Mamma Mia , Bröllop och Jäkelskap och Barnaskrik och Jäkelskap :) Man tröttnar aldrig på Krister och Stefan , inte om man heter Sara Rosell ;) Kann ju säga att det är skönt med en riktig slappar dag någon gång då och då :D Har även spelat på vetgirig.nu . Jag vill inte göra de andra avundsjuka men jag är rätt duktig om jag får säga det själv , not ! ;)

Imorgon påbörjas sista veckan  i åk 4 . Känns sådär . Back to school lockar inte om man säger så . Vännerna lockar förstås men man behöver ju inte åkt till skolan , av alla ställen på jorden , för att träffa de .

Livet är orättvist !

/ S . Rosell .

Sadface .

Det får en och tänka på det andra
det är ingens fel , ingen man kan klandra .
Men någon måste ta ens sorg
annars muras man in i sin egna borg .
Där är man sedan tills tiden är inne
då är allt raderat , ingen har ett ända minne .
Ta vara på den tid du på jorden har
och du kommer märka att ditt namn på jorden längre kommer stanna kvar .

Jag har fortfarande obesvarade frågor
än så länge är de bara lågor .
Det är bara att vänta tills elden bryter ut
det är då man ser slutet på skiten , det är då det tar slut .

Kan du inte bara berätta hur du tänkte när du gjorde ditt val ?
Du behöver inte ställa dig upp och hålla ett tal .
Det räcker att du säger det till oss
vi vill veta anledningen förstås !

Snälla , sätt dig in i hur vi känner ,
så vi fortfarande förblir vänner .
För denna realtion vill jag inte gå miste om
din plats i mitt hjärta vill jag inte ska bli tom !

--------------------------------------------------------------------

Omtumlande tag . Humörsväningar på en söndag , jippie !

Ibland måste man rensa sina tankar .

/ S . Rosell .


vetgirig.nu

Kvällen har bara rasat iväg . Har spenderat den mesta tiden på vetgirig.nu . Riktigt skoj kan jag lova ! :D Även fast jag inte alltid vinner ;)  Duellerade mot Anna och Lina bland annat , skoj som satan !
Nu ska jag snart krypa ner i min gosiga säng :) NattiNatti gott folk !

Jag har varit väääldigt aktiv med bloggandet idag , hela tre inlägg , om jag inte räknat fel :)

I miss you -v-

/ S . Rosell .

Höjden av smarthet .

Det är när Sara dammsugar upp sina hörlurar till mobilen ! Mer behöver jag nog inte säga .
Jag måste ju erkänna att jag fick mig ett gott skratt men mamma tyckte det var mindre skoj . Men tänk er själv hur det är för dammsugaren , i sin vardag kommer det ju bara dammtussar och några smulor då och då men när jag dammsugar kan det åka med lite av varje , toffsar , hårnålar , pappersbitar och idag fick även dammsugaren ett besök av mina hörlurar . Jag gjorde det helt enkelt för dammsugaren bästa ! Får köpa ett par nya på Ge-Kås nästa helg . Ja , så får det bli !

/ S . Rosell .

Galet mycket städning och galet mycket Sara !

jaa denna helgen har hittills innburit galet mycket städning för Saras del . Igår var hon en sväng på pappsens jobb för att kolla när de spelade pingis (Fråga mig inte om vem som fick idén om att spela pingis  i Östra Kinds garage!) Men det funkade iaf ;) De hade nog de 3vligt med all öl , pizza och pinigsspelande ;D Efter besöket där så åkte Sara hem och dammtorka sitt rum (Duktigt Sara!) Det var den kvällen det , nästan iaf ;)
Idag har vi tagit golvena , både dammsugit och torkat de . Sååå tråkigt ! Men nu är det över iaf , det tackar vi för . Tack !

Denna helgen behöver Sara inte göra någon läxa . Gött ! Fast om hon nu tvunget absolut vill plugga så har hon en novellanlays som ska vara inne torsdagen veckan efter apu:n som inte har påbörjats än . Fast det vore ju onödigt om den blev färdig flera dagar , ja kanske veckor till och med , föööre . Jäääätte onödigt till och med Sara ! Varför ska hon vara klar med något tidigt för en gång skull ? Det vore onödigt att bryta den trenden ! ;) Hon kan ju få med för livet ! ;)

Sara har nu kommit på att hon skriver i tredje person , det är rätt irriterande men Sara orkar inte ändra så därför sätter hon punkt här innan hon skriver mer irriterande saker ! Hon är galen !

/ S . Rosell .

Sommarjobb :)

japp , nu var sommarlovet fixat och klart ! Ska vara på ica i Dalstorp (Y)  Kanske inte det allra bästa jobbet , men det är bättre än att sitta på en fabrik och ruttna iaf :) Matförgiftningsantalet kommer öka kraftigt i sommar , lita på det ! ;) Kan se rubrikerna framför mig någon kvälltidning eller någon annan skvallerblaska : " Matförgiftningen ökat sedan en sommarjobbare börjat på ica . 93 personer har hittils meddelats sjuka , 30 har redan avlidit och resten har dött " ;) x) nej usch vad hemskt , haha !

Dagen har , liksom de andra , gått väldigt fort . Imorgon är det fredag sen är det helg igen . Det klagar man inte på . Men sen på söndagskvällen sitter man och fasar över att det snart är måndag igen . Och så håller veckorna på , givetvis med variation men ändå . Helgerna går så himla fort !

Come back to earth again .

/ S . Rosell .

Mittwoch , Wednesday , Miércoles , Keskiviikko . .

. . kalla't vafan du vill , det är onsdag idag iaf ! Vilket innebär att mer än halva veckan har gått , vilket innebär att det snart är helg , vilket innebär att man slipper gå upp tidigt , vilket innebär att man inte är lika trött , vilket innebär att man är på gladare humör ( förhoppningsvis ) o.s.v. ja , ni inser ju själva att det bara finns fördelar med helg ;D haha !

När jag kom hem idag så var jag på ett strålande humör , satt och skrattade när jag imiterade Dag-Otto .  Det var inte någon annan som skrattade mer än jag men jag tyckte faktiskt det var kul ;D sådetså ! Han är rolig :D

Något annat som är mindre kul är att jag varit förkyld sedan vecka 47 , jag börjar bli rätt trött på detta nu omk man säger så . Måste söka upp läkare när apu:n är över . Det gäller bara att komma ihåg det också ;)

Förövrigt har dagen varit bra dag , gått förbannat fort ! Fast det är väll bara ett tecken på att det är roligt ? :)

give up !

/ S . Rosell .


Slarvighet bortskänkes !

Jag stressar för mycket . Alldeles för mycket faktiskt . Massa saker man ska hinna med på en kväll men istället för att göra det man ska så fastnar man vid andra saker . msn . bloglovin.com . facebook. com .
När jag vet att jag har mycket att göra så blir jag bara stressig och inget blir som det ska . Lyckades till exempelt slarva bort tre papper som jag skulle ha imorn , jag vet att jag hade de igår kväll men nu är de puts borta . märkligt ! hoppas för min egen skull att de är på min apu plats . Tappade även bort ett annat papper där det stod vad jag skulle handla till bakningen men klassen imorrn . Fast den hittade vi rätt fort . I min handledares kalender . skumt !

Hälften av min slarvihet hade varit nog ! Kan skänka 50 % helt gratis till någon . bara att höra av sig . Jag är trött på den nu . Ibland önskar jag att jag var mer ordningsam , så jag hade lite bättre koll på min saker .

Nu fastna jag ju i bloggandet . ajaj , inte bra !

Nu ska jag keep looking tills jag hittar det , pappret alltså !

/ S . Rosell .

I Still Breathe !

Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever , tro det eller ej . Kanske har gjort någon besviken men nu är det som det iaf !
Hinner inte skriva mer nu . Dagen har varit intensiv men rolig !

Update kommer en annan dag , för just nu är det liiiite stressigt ! puh .

/ S . Rosell .


Jag är sur .

Läste precis ett inlägg av Lina . Hon är sur . Precis efter att jag läst det får min dator ryck . Jag kan inte svara på kommentarer ! :s Det är vääääldigt irriterande när det inte funkar . Även fast det bara är en skitsak . GAAH ! Lättirriterad ? Ja , det kan man lugnt säga !

Lina , vi kan sura ihop ! 

Tack och Bock !

/ S . Rosell .

End of this weekend .

Helgen är slut . Apu i morgon - och två veckor frammåt . Ska vara i åk 4 , första tanken var : " I gonna die !  " När Cissi sa att jag ska hålla i en matte , svenska , eng , no , och so lektion så förstod jag att detta kommer bli min död . Innan jag såg glimten i ögat . puh . Jag kanske överlever trots allt .

Har raderat alla låtar på min mp3 / ipod idag . La in lite nytt . Gör inte det så ofta så det var på tiden ! Kan väll alla låtarna som jag hade på den innan både framlänges , baklänges och på sidan ( hur man nu kan det ) vid det här laget . Kanske inte riiiktigt så , men nästan ;)
Har även gjort en storrensning av kläder i garderoben , behövligt . Eller jag håller på , har tagit en liiiiiiiten paus som har varit på en och en halv timme nu ungefär . jaja , vi får väll se när jag orkar ta tag i det igen :p Just nu prioriterar jag inte det om man säger så . Jag har faktiskt viktigare saker för mig ;)

Ska snart in i duschen . Sedan blir det nog tv:n . Efter det ska jag krypa ner i min säng - med nybäddade lakan . Härligt !

Att du fortfarande orkar .

/ S . Rosell .

RSS 2.0