Fredag = helg :)

Jag försöker sitta här en fredagskväll och plugga , men det går inget vidare . Har fått lite gjort , alltid något . Motivationen har verkligen gått och lagt sig och tröttheten har börjat smyga sig på . Jag får helt enkelt ta tag i det en annan dag , det är ju trots allt fredag . Sitter här och kollar de sista minutrarna av idol , Mariette eller Calle ska röstas ut ikväll enligt mig .

Besöksantalet har ökat dubbelt så mycket den senaste tiden . Lämna gärna en kommentar så jag vet va det är för människor som kikar in min lilla blogg :) Det spelar ingen roll om jag redan vet att du är en trogen läsare , lämna en kommentar ändå och skriv gärna hur ofta du besöker den om du inte följer den regelbundet :) Detta kan ju bli spännande och se ;)

Imorgon ska jag jobba mellan 8 - 13 och sedan kommer älskling hit några timmar innan han åker för att jobba . På söndag är det julmarknad som gäller mellan 11 - 15 :) Ska bli mysigt !

Nä lika bra att avsluta här . Bokstäverna börjar byta plats på tangentbordet . Ögonen faller snart ihop !
Ha en mysig helg :)


Tjugosjättenovember2009

Jaa , temadagen idag var väll inte så tråkig som jag först trodde . Först kollade vi på American History X , hade lite diskussioner och värderingsövningar efter det . Sedan var det lunch som stod på schemat som var rätt gott idag faktiskt :) Efter lunchen kollade vi på en 40 minuters film om en man som överlevde förintelsen under andra världskriget , sedan kom han som filmen handlade om och föreläste för oss , rätt intressant :) Efter det var det en till som föreläste , även kallad värstingen . Han berättade om sitt liv och hur han tog sig dit han är idag efter många år med missbruk och misshandel , också ganska intressant :) Dagen avslutades med frågestund med de två föreläsarna .

Efter skolan var jag hos frisören . Blev riktigt nöjd för första gången på länge :) Annars har jag bara pluggat . Kommit en bra bit på min apu - inlämning och nu ska jag snart göra historian tror jag :/ Jag tröstar mig med att det snart är jullov , livet känns så mycket enklare då :)

Här kommer bilder på halsbandet och armbandet jag fick igår :






framsidan . .


och baksidan .


Design : Prinsosessan


Julstämning :)

Fick en riktig julmysstämning idag på min APU . Vi har nämligen bakat pepparkakor :) Jättemysigt att sitta bland barnen och göra pepparkakor och hjälpa till lite här och var :) En liten stund av pepparkaksbakningen filmades också , roligt att plocka fram om några år :) minnen säger jag bara !

Gav min handledare och en hennes arbetskamrat som jag är hos på fredagar varsitt personligt halsband idag som en av barnens mamma har gjort , jätte fina :) Och när jag gett de halsbanden så hade de också beställt ett sånt halsband till mig , lite lustigt :) Jag fick ett armband också ;) Ska försöka lägga in bilder på hur de jag fick ser ut , de är verkligen jättefina :)

Fick min lön idag , 1600 kr , inte fy skam när jag inte ens räknat med någon lön denna månaden ! Har redan börjat spendera de , tankemässigt ! :)
Min prydnadshylla som jag fick i augusti har föresten äntligen kommit på sin plats idag :) Pappa är . . hrm , jaa vad ska jag säga . . osnabb !

Trots det tråkiga vädret är jag fruktansvärt glad idag , av flera anledningar :D

Jag har väldigt dålig humor . Pappa stängde och öppnade min dörr vääääääldigt långsamt  ( min dörr gnisslar förfärligt när den öppnas / stängs sakta ! ) för en stund sen och jag fick för mig att spela in det på mobilen och jädrar vad jag skrattade när jag spelade upp det sen :D Små barns roas lätt ;)

Känner att detta blev ett kompott inlägg med massor av blandningar men det är bra med lite variation ! ;D
Nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn ;) Godnatt !

En månad kvar till jul :)

Dagen har varit både upp och ner . Prov och huvudvärk är ingen bra kombination ! Hittade inte min kära mor i Dalstorp innan . Mobilen var död . Mamma var inte där hon skulle . Jag var försenad . Ja , inser ju själva att det bara kunde sluta på ett sätt - katastrof !  Men nej - faktiskt inte . När jag gick mot ica för att låna en telefon och ringa mammsen hörde jag en massa bilar som brummade förbi men rätt som det var så var det ett billjud jag kännde igen :) Jag slog bort tanken på att det var Sebastian som kom brummandes - sån tur har ju inte jag ! Men när bilen närmat sig en bit så ser jag att det ÄR han . Jag vinkar som en galning ( tog faktiskt för givet att han skulle hem till mig , haha ! ) , vi åker hem till mig där mamma var en aning irriterad . Hon hade faktiskt åkt runt i HALVA Dalstorp ( läs två gator ) och letat efter mig ;) 

Jag har fått för mig att det är onsdag idag . Därför vill jag helst inte att någon påminner mig om att det bara är tisdag . Det är så långt till helgen då ;) På tal om helg , helgen ser ut att sluta bättre än vad jag först trodde :)


Fyra timmar senare .

Nu har jag gjort lite mer än vad jag gjort sist jag skrev . Jag har dammsugit och plockat undan på mitt rum , sovit , pluggat och packningen håller jag nu på med . Äntligen har jag nått dagens mål ! YES ! Kan ju också tillägga att jag har kollat igenom fyra eller om det var fem avsnitt av Full Frys :)

Nu ska jag ner och dricka kaffe . Ha en trevlig helg allihopa , det ska jag ha i alla fall ! :D

Fredagen den 13:e

Vaknade vid 8.20 i morses . Jag som skulle sova länge idag ! När jag ändå vaknade så tidigt tänkte jag att jag skulle få mycket gjort idag , packa , plugga , städa och putsa fönstret .  Än så länge har jag kollat på Andra Avenyn och kollat på bilder på min hårddisk och nu sitter jag här med två datorer framför mig och kollar på full frys samtidigt som jag uppdaterar bloggen . Oj vad lyckat . Jag är bra på att följa min planering ! Jag har ju bäddad sängen idag i alla fall (a) Alltid något !

Har dragit på mig en jävla jobbigt förkyldning , igår skulle jag lika gärna kunna hetat Prosit som tilltalsnamn och näsan fungerar nu mer som ett rivjärn !

Nej nu måste jag verkligen ta tag i allt jag har att göra ! Eller jag ska inte sitta här mer i alla fall . Punkt slut .


En dag kvar , sen helg :)

Jaa nu är det snart helg igen :) Ska bara ha apu imorgon också , sen går jag på helg ! Min handledare skulle iväg på någon julmarknad och det fanns inga platser kvar så då fick jag ledigt , eller jag har ju jobbar ju in de timmarna idag och även imorgon så då är man väll knappast ledig ? ;) Får sova ut på fredag , hoppas jag iaf ! Ska försöka få lite saker gjort då , plugg och sådant finns det alltid , konstigt nog , över till mig !

Ikväll har jag inte gjort alls vad jag tänkt , har laddat upp lite bilder på facebook , annars bara tagit det lugnt . Känner att jag håller på att bli förkyld :( Så idag har jag druckit både kaffe och te , så rent hypotetiskt booorde jag inte bli sjuk ! Fast det kanske ger motsatt effekt om man dricker för mycket ? ;)

Hade bara en lektion igår , 13.45 - 15.00 . Kändes lite onödigt att åka till skolan för det lilla men duktig som jag är så åker jag ju dit ändå (a)

Weekend :)

Äntligen är det helg ! Ska bli skönt :) Har ioförsig APU nu på onsdag , torsdag och fredag framöver så veckosluten kommer gå fort de närmsta veckorna , hoppas jag i alla fall :) Men det är alltid lika skönt när det är fredag eftermiddag och helgen ligger framför fötterna på en :)

Har kommit en bit på historian både igår och idag , känner inte samma press längre :) Sen om den är bra eller inte det är upp till Tobias att avgöra . Kan ju säga att jag inte har ändrat inställning till historia , de behövs ganska mycket mer än att jag ska få hitta på en historiainlämning för att få mig att tycka om det . Tobias har ett tufft jobb framför sig , mouhahaha !

Ikväll blir det tjejkväll i Limmared , ska bli mysigt :) Vet inte var jag ska riktigt än , bara att det ligger i Limmared , men det löser sig :) Tyvärr kan inte alla komma men vi får göra det bästa av situationen helt enkelt ;) :D Imorgon är det jobb mellan 9 - 15 sedan är det 30 - års kalas som gäller , ska bli roligt !

Nä ! Nu ska jag fortsätta skriva på historian , sedan ska jag städa mitt rum och sedan hoppa in i duschen !
Trevlig helg allihopa !

4:e november

Exakt en måndag kvar till jag fyller år idag . Oj vad jag längtar , kanske inte just åldern men jag längtar tills jag får körkort och allt det där - jag vill också vara vuxen ju !

Första dagen på min apu plats är avklarad , är hos min före detta dagmamma :) Dagen har gått fort och det tyder ju på att jag tyckte det var skoj !

Är piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip sur för att det inte finns någon information som jag vill ha angående medeltiden ! Jag VÄGRAR att sitta med den nu i helgen , då ska det jobbas och kalasas . Det kanske går över om jag äter något , duschar och tillbringar kvällen framför tv:n - jaa det tror jag nog ! 


RSS 2.0