Plommon på vift !

Skola mellan 8 - 16 idag . Gick bättre än vad jag trodde , hade faktiskt planer på att åka med 12 - bussen hem imorses men mådde helt okej vid lunch så jag stannade i alla fall ! Ikväll har jag pluggat lite tills provet på fredag , är ute i jääävligt god tid måste jag säga ! Brukar sitta kvällen innan , skit stressad över att jag inte kan det , men nu efter sommarlovet stressar jag inte med något kvällen innan . Jaja , det vänder nog snart . För inte kan man väll ha sån tur att det kommer hålla i sig under en längre period ? It's to good to be true !

Har kommit in i ett stim då jag käkar plommon i massor . Skulle ta med mig några stycken upp på mitt rum tidagare idag men jag råka lägga de någonstans och nu kan jag inte hitta de ! :o Så typiskt mig ! Får gå ner och hämta nya :)

Veckorna går fort och snart är det helg , som går ännu fortare ! Jag håller inte reda på vilken vecka det är , går ju bara en dag sen är det ny vecka , känns det som . jaja , jag klagar inte kan jag säga ! Helgen som kommer bjuder på jobb .

Vem skulle jag vara - om inte mig själv ?


Tv och fågelskit ! ;)

Helgen började med ett gott skratt och slutade mysigt :) I fredags när jag stod och väntade på bussen så får jag skiter en fågel mig i håret . Panik Panik ! ! ! " Bussen kommer om två minuter - vad ska jag göra ? ! " Som tur var så stod jag inte ensam och väntade på bussen , Malin var också där . Snäll som hon är så tar hon bort det värsta med mitt busskort ( Och nej , vi hittade ingen bättre lösning just då ! ) . Samtidigt som hon torkar bort det så säger hon att det ser ut som hårmousse ! Jag tror dock inte att det ger så bra resultat ;)
På väg till Tranemo sitter jag fundersam och små ler för mig själv åt händelsen . Syns något ? Vad hade jag gjort om inte Malin var där ? Ska jag berätta om detta i skolan ? Ska jag åka hem tidigare ? ( Tro mig , man känner sig inte särskilt fräsch när man har en vit - brun gegga i håret ! ) Ska jag ringa någon som kan ta med schampo ?
I skolan kunde jag inte hålla mig särskilt länge och många skrattade åt morgonens händelse . Det är ju tur att man kan roa någon ibland :)
Väl i skolan glömmer jag faktiskt bort det större delen av dagen . Vi lunch var Svt utanför skolan och gjorde ett repotage om kyrkvalet som var i söndags . Efter en stund kommer de in och frågar om vi (Kicki, Renate och Jasmine och jag) ville svara på några frågor angående valet . Snälla som vi är så tackar vi ja , förutom Kicki , hon var bakom kulisserna ;) Det var först då som det slog mig att jag har fågelskit i håret ! Jag kunde ju inte ångra mig nu så det var bara hoppas på det bästa, att det inte syns även fast man vet om det . Allt gick ju bra till slut ändå :) Detta repotage sändes i fredags 19.15 på Svt . Tro det eller ej men vi var faktiskt med ! Sändningen kan du se här ! Klippet från vår skola börjar vid 6.20 min :)


Hej Höst !

Det regnar lite smått , kylan har tagit över och det blåser hyfsat mycket ! Jag sitter ihopkurad på mitt rum med tända ljus och musik :) Om man bortser från att man blir deprimerad mycket lättare så är hösten en ganska mysig årstid ! Man kan sätta sig framför tv : n med en varm kopp té , tända ljus och höra brasans knastrande ljud i bakgrunden med gott samvete , och förtränga världen utanför fönstret .

Egentligen borde jag plugga men vem gör det när man kan redigera bilder , blogga , sitta vid msn och facebook ? Inte jag i alla fall ! Jag har faktiskt läst igenom lite till Historia provet , sen ska jag plugga lite BKF tänkte jag med , prov på fredag ! Sen tänkte jag också duscha och kanske kika på idol :)



Tagen för ett år sedan !


Helgen Är Nära :)

Dagen har varit helt okej , två tre - timmars lektioner . Efter lunch fick jag sjukt ont i magen och i huvudet , så syrran hämtade mig när hon kom från Borås . Var hemma vid halv två . Somnade på stört och stensov i ungfär 1,5 timme . Det var väääldigt skönt kan jag lova ! Nu känner jag mig hyfsat bra igen , så imorgon blir det skola som vanligt . 

Har skrivit lite på ULS - inlämningen tills på tisdag nu ikväll . Den är svår men jag har i alla fall kommit igång nu så det känns lite bättre än innan idag :)

Just det ja ! Jag skulle ju skriva något som Renate gjorde igår på sista lektionen . . Vi fick göra vår läs - uppgift på valfri plats . Alla åkte hem utom Renate , Elin och jag ! Vi hade rätt kul i klassrummet kan jag säga . Vi läste ungefär halva häftet , övriga tiden roade vi oss med Renates Rhodos-från-början-till-slut resa samtidigt som vi målade och skrev på tavlan . Pedagogiskt - javisst ! ;) Det pinsamma jag skulle skriva här , som JAG tyckte vad gulligt , ska jag nog inte skriva här ändå , tror Renate blir liiiiite lätt irriterad på mig då ! ;)


You spin my head right round , right round :)


Andra Avenyn ! :)

Ääääntligen har andra avenyn börjat igen . Sitter och kollar på det just nu , Tony och Hästen ska dricka öl ;)

Älskling sov här inatt , alltid lika mysigt och vakna upp bredvid honom <3 Satt fast i en bilkö i morses skiiit länge ! Och sen när jag väl kom till skolan , tio minuter försenat till en redovisning dessutom , kommer jag på att mina redovisningspapper ligger i min kalender som ligger HEMMA ! ! ! Allt slutade bra som tur va , min prestation kanske blev lite rörig men skit samma ! :)

Nu ska jag dricka fyra liter vatten , duscha och senbänka mig framför tv:n , IDOL väntar ! :D

Onödig dag .

Började ju som sagt var vid 11.40 idag - slutade 14.00 . Fortsatte jobba med allsången , kommer nog bli bra det där . Ändå fast vi fick rätt mycket gjort på lektionen så kände den ändå rätt onödig , fast egentligen ska jag inte klaga , gick ju inte så länge ! ;)

Ikväll har vi haft lite kalas för min käre far som fyller år idag :) Trevligt värre !

Imorgon ska hela BF till Vara på någon föreläsning om tobak , kan ju bli intressant . Får ju hoppas på det med tanke på att vi åker från skolan vid 8.00 och kommer hem runt 16.30 ! Långdag med andra ord vilket betyder att jag kommer vara helt sluuut när jag kommer hem imorrn , puh !

Satt och läste igenom gamla blogg inlägg innan . Måste säga att ibland skriver jag riktigt knasiga och otroligt ointressanta saker . . Jag satt iofs och skrattade men det är nog bara jag som tycker det är kul ? haha ;)

Nä , nu ska jag snart krypa till sängs . Slänger inte en bild på Vildis , alltid lika sööt !



En salig blandning :)

Åh herregud , tiden bara rinner iväg . Jag uppdaterade här senast , samma dag som vi började skolan och det är ju två veckor sen :o jaja , skit samma !
Det blir ingen dag-för-dag sammanfattning om vad jag har gjort under den senaste tiden för då kommer detta bli en hel roman och det är inte meningen ;) Men jag kan säga i korta drag att jag har varit i skolan och pluggat .
Måste bara  säga att jag har börjat den här terminen jävligt bra när det gäller läxplanering . Jag har gjort läxor som är till mitten på nästa veckan , alltså en sex dagar för tidigt om jag skulle följt min gamla vanor .  Ett litet plus i kanten till Sara ! (y) ;)

Idag är det första september ( shiet redan ? :o Svar : JA ! Tiden går verkligen fort ! ) September räknar jag som en höst månad . Det innebär alltså att det är höst idag . Det känns faktiskt lite främmande faktiskt , höst . Jag som precis hade fattat att vi har sommarlov , helt sjukt . Fast det är klart , vissa är osmartare än andra . Bara att acceptera antar jag ;)

Imorgon fyller min far år också . Grattis ! Så jag ska upp vid halv sex imorgonbitti bara för att sjunga för honom . Min vackra morgonstämma vill ingen ( alla ) missa ! Jag försöker sjunga mitt värsta när det är någon i familjen som fyller år - för att slippa sjunga nästa gång någon ska uppvaktas men än har det inte gett några positiva resultat . Har sjungit på så många födelsedagar i mitt liv med morgonröst så jag får nog vara så snäll och göra det i fortsättningen också ;)

Detta blev ett ganska rörigt inlägg med många smulor från kakan , eller hur man nu säger . Nu sätter jag i alla fall stopp för ikväll ! Godnatt :)

RSS 2.0