i Skolan

Sitter i skolan nu . Helt ensam i klassrummet , alla andra har åkt hem . Jag sitter dock inte kvar i skolan för att jag inte har något bättre för mig utan jag väntar på att min kära mor ska ringa och säga att hon är i Tranemo . Ska till vårdcentralen sen och kolla hur min astma är ! oops nu skickade hon sms , bäst att skynda sig ;)

Ska förhoppningsvis köra hem , det är riktigt roligt nu när man kommit igång på riktigt :) Började min första teorikurs i tisdag , bara sex veckor kvar ;) Det blev en kort uppdatering nu , trodde inte min mor var så snabb , det har hon ju inte varit innan , haha ! :) Kanske uppdaterar mer när jag kommer hem , eller nej det gör jag nog föresten inte , måste läsa i körkortsboken !

tjing

Studiedag

Tog en skön sovmorgon , har sovit i tolv timmar inatt så utvilad är jag minsann , i alla fall i någon timme till ;) Jag har faktiskt gjorde det man ska göra på en studiedag för en gång skull , pluggat historia inför provet på tisdag ! Jag har även hunnit med att :

* sätta in kort i albumet 
* övningskört
* varit ute på en härlig promenad med syrran
* städat rummet
* dammsugat nerevåningen
* gjort rent toaletten
* rakat mig
* lagat mat


Rätt duktigt tycker jag om ni frågar mig (a) Mamma har även kommit hem efter en kurs på tre dagar så nu är allt som vanligt igen :) Nu ska jag heja fram HV71 så att de tar hem segern ikväll , vilket de inte gjorde igår tyvärr ! 

TjingJultomten med lösnaglar , klackskor och fet mage !


Varning för konstigt inlägg !

Världens tråkigaste dag på veckan ! Söndagar borde förbjudas ! Det blåser som satan ute :o Myror och sånna lätta saker måste blåsa bort . De förflyttar sig på mindre än en sekund , awesome . Knivigt värre att förlora hemmet bara för att det blåser lite , vilket det faktiskt gör då och då ! Äsch skit i myrorna , de är så många ändå så de klarar sig nog . Men tänk vad roligt det hade varit om en myrstack flög förbi utanför fönstret :D

Helgen har mest bjudit på massa plugg och massa städning och lite tid spenderades hos mina kusiner igår kväll ! Trevligt må jag säga ! Fast bara de två sistnämda , fast det tycker jag nog att ni borde förstå annars bör man nog inte läsa min blogg eftersom att jag skriver lite konstiga inlägg då och då ;) Igår när jag satt och pluggade och tittade bland mina historia anteckningar upptäckte jag att jag skrivit förbjödde istället för förbjöd som det egentligen heter . Tokigt ! Det var nog höjdpunkten under den förmiddagen i alla fall .

Idag hittade jag gamla tidningsutklipp . Ett var på farmor när hon var i slöjdstugan för en herrans massa år sedan ( hon såg riktigt ung ut , kände knappt igen henne ) och ett annat handlade om att Renate tyckte det skulle bli jättespännande att börja skolan , undrar om hon fortfarande tycker det ;)

Nu ska jag plocka undan det sista på mitt rum , så jag kan lägga det bakom mig sen :)


Slut på det roliga

Sitter i skolan för tillfället . Väntar på att vi ska gå och äta . Sen ska jag sätta mig och plugga för hela slanten ända fram till 13.45 då historian börjar .

Lovet är slut och numer är jag i skolan hela veckor , känns sådär ! Lovet har varit kanonbra . I fredags härmade jag min kusin Sofie och beställde 101 kort från www.extrafilm.se . Förhoppningsvis kommer de idag eller imorgon :)

Måste bara berätta att vi grillade i fredags , fy fan vad smarrigt ! Det ska till mycket innan det slår grillat kött ;) Våren är här och nu är det bannemig inte långt kvar till sommaren . 9 veckor kvar till skolan slutar , mums !

Aprilskämt , långfredagen och en styck upphittad kamera

Idag är det långfredagen .

I torsdags var det första april , som alla förhoppningsvis redan vet ! Jag trodde att jag skulle bli lurad fler gånger än vad jag blev . Eftersom att jag hade apu i torsdags ( min sista dag dessutom ) lurade vi alla barnen att de skulle komma en skolinspektion och kolla hur barnen sköter sig i matsalen , om de åt med bestick, torkade av efter sig o.s.v. De allra flesta gick på det och jag kände mig otroligt nöjd att jag inte avslöjade något :) När min sista apu började lida mot sitt slut skulle jag sms:a Sebastian och fråga hur långt han hade kommit ( han skulle hämta mig ) . Då ser jag att jag redan fått sms från honom där det bl.a. stod " En kamerajävel tog mig :@ :( Sebbe oroli!g ! " Jag började genast fundera på var en fartkamera var uppsatt mellan Vaggeryd och Dalstorp . Eftersom att jag inte fann svaret och inte ville göra Sebbe mer upprörd valde jag att lägga det åt sidan så länge . När jag sedan kommer in i bilen berättar han att han kanske till och med blir av med körkortet . Den sved kan jag säga ! Jag menar det går ju inga bussar mellan Vaggeryd och Dalstorp precis . . .  När han sedan märkte att jag blivit rejält upprörd över detta säger han : April , april ! Jag trodde jag skulle smälla av , inte fan trodde jag att han lurade mig angående en sån sak ! Men jag bet i det sura äpplet och hade , trots aprilskämtet , mungiporna uppe :)  Kan också berätta att senare under kvällen lurade jag min syster också :) Och det kan du läsa mer om på hennes blogg , orkar inte skriva det också ;)

Föresten ! JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN KAMERA ! Den låg hemma hos Sebastian , haha :) Men nu är datorn paj så lär inte bli några redigerade bilder på ett tag !

Nä nu är maten klar , ha en mysig fredagskväll allihopa , tjing

RSS 2.0