Rävspjällsben

Upptäckte precis att jag skrivit revspjällsben i förra inlägget och det heter det ju inte :D Eller gör det det ? :s haha nu blev jag förvirrad , revspjällsben låter ju ioförsig rätt bra . Men näh , det andra låter nog bättre . Här med bestämmer jag att det heter revbenspjäll ! Snacka om diktatur .


Tidningskändis så här i slutet av veckan

Jag har gått och blivit tidningskändis :) Nu är det inte långt kvar tills jag är tv - kändis ;)

Veckorna går otroligt fort , om man ser framåt så inser man rätt fort att det kommer gå i rasande fart och snart är det sommarlov :) Åh vad jag längtar !

Denna veckan har varit helt okej . Slutade 12.00 i tisdags och slutade 11.00 även idag , gött ! Var hemma vid ett today . Kontaktade min APU - plats direkt när jag kom hem vilket resulterade en plats i årskurs 1 på Dalstorpsskolan :) Inte vad jag hade tänkt från början men det blir nog bättre trots allt :) Efter det åt jag korv och makaroner - lyxigt värre ! Jag har även dammsugat mitt rum , pluggat och försökt ändra min header här på bloggen (det slutade med att jag har kvar den gamla) ;) Imorgon är det tjejkväll hos Frida :) 

Tack vare Jasmine går jag runt och tänker på hur man tecknar astma och apa - Tack Jasmine ;)
Tack vare Renate har jag överlevt denna dag med den teckenspråkande Yasse  - Tack Renate ;)
Jag kan tänka mig att Jasmine sitter hemma med teckenboken , som hon fick låna hem idag , i högsta hugg . Hon har säkert med sig den på gymmet också , och i duschen , och vid matbordet , och i sängen , och på toaletten . Sedan avslutar hon kvällen med att läsa i teckenboken ! Renate sitter säkert där hemma och äter nystekta rävspjällsben :) Hon sa till mig i skolan innan att hon äääälskar rävbenspäll . Just i detta moment använder hon säkert ord som "toshiba" , "kirrar" eller "cashflow!" . Men mina kära läsare de är helt normalt i deras ålder . De har kommit in i den tidiga adolescensen !

Nu ska bjuda på de bilder som jag inte la in i förra inläget av vissa anledningar ;) * host , host *Arg Sen glad :) Humörsvängningar ? Neeej det tror jag väll inte !

Åååh vad arg man blir när man har skrivit ett långt inlägg om vad jag har gjort idag och hur duktig jag tycker att jag varit och sedan försvinner det ! :@ Jag tänker inte skriva om det - jag vägrar !
Brandvarnarjävel har pipit hela natten för att batteriet var lågt . Innan lunch bytte vi batteri så nu är fanskapet tyst !

Jag var glad men det ändrades jävligt fort när jag insåg att allt raderades ! Bara för att jag blev på så dåligt humor så får bilden jag tänkte lägga upp vänta till en annan dag ! Jag tänker INTE uppdatera mer här ikväll !

Nu ska jag gå och tjura på toaletten , ha det bra . Eller nej , ha det för jävla tråkigt och må så dåligt ni kan - då mår jag bra ;) Kom på mig själv att jag lät lite som Mikko i Robinson - Karibien . Usch nej det vill jag ju inte göra - så nu är jag glad igen :) Ha en bra kväll :)

Go To Hell PMS !

Har kommit in i något shoppingstadie nu . Kollar runt på massa sidor på internet men jag har hållit fingrarna i styr så än är jag inte pank ;)

Längesen jag uppdaterade kan faktiskt erkänna att jag har nog tröttnat lite på att uppdatera . Jag tycker det är bättre att skriva när man har något vettigt / viktigt eller något man vill skriva om :) Kan berätta lite kort om vad som har hänt sen jag skrev sist :

Jag har börjat skolan också . Komiskt nog så är det snart lov , bara tre veckor kvar i skolan innan en veckas lov väntar :)
Brorsan körde av vägen i fredags med traktorn , klantigt kan jag tycka :)
Jesper , Erik , Emma , John , Ellen och jag  var i Länghem och åkte pulka förra helgen - väldigt mysigt och roligt :)
Mamma och pappa befinner sig just nu på Lanzarote , de kommer hem på måndag kväll då de har varit borta i en vecka . I Sverige har vi ca. 5- . De har mellan 25-30 grader , inte rättvist !

Nä nu ska jag ta en varm dusch sen väntar tv:n - det bestämmer pms !


Tagen i november


When It Was Good .

Rummet är städat och klart - bara lite små grejer att plocka undan men det tar jag sen ;) Har till och med städat i en utav lådorna i mitt rum :) Dagen har för övrigt varit väldigt lugn :) Fick magkatarr vid middagstid så låg framför tv:n en stund . Dagen har varit seg , även fast jag har miljontalssaker att göra . Orkar inte skriva längre inlägg för tillfället . Slänger in någon bild från igår med som jag lovade ! Fler bilder finns på facebook och bilddagboken om ni är intresserade :)
Någon måste göra något , vem eller vad vet jag inte men något måste göras . Och det är snart !
Tänk innan du gör något - för allas skull !

SyndOmSara - Time !

Jag vill ha ny header , inte för att jag tycker denna är ful - jag gillar den ! :) Men jag vill ha lite variation med bilder och så :) Det är så fint ! Problemet är bara att jag är superkalas kass på att sånt så därför får jag antagligen ha kvar den jag har ! Jag behööööööver hjääääälp ! Det är synd om mig :( Jag vill ju också vara så händig inom bloggen som alla andra , buhuhu !

Saturday evning :)

Lördagen har snart gått , bara en dag kvar innan skolan börjar . Usch vill inte ! Har jobbat idag mellan 8.00 - 13.00 . Gick rätt okej faktiskt :) Dammtorkat rummet coh plockat ner tomtarna har jag också gjort , men innan jag började med det var jag ute och fotade lite . Blev väll inga direkta kanon bilder men jag slänger nog upp de här någon dag när jag har tid , det ser mycket roligare ut med en bild då och då tycker jag :)
Nu återstår bara att städa undan all skit i sängen så jag kan sova där inatt annars får jag väll ta fram en madrass och ligga på golvet ;) Nä det ska nog inte behövas :)
Jag tycker inte att det är något vidare på tv nu för tiden . Ska duscha nu snart sen ska jag nog ta det lugnt framför tv:n ikväll också - trots att det inte finns något roligt att se på tv , skönt och bara sitta där :) Imorgon ska jag dammsuga och torka golven och plocka undan på rummet så det är fint och snyggt för en gångs skull :) Det tar emot och börja men jävlar vad snyggt det blir när det är färdigt :D Duschen nu !


RSS 2.0