SOMMAR SOMMAR SOMMAR !

Äntligen har vi fått känna på riktigt sommarvärme . . Kanske inte just idag men tidigare i veckan :)

Jobbar 9 - 19 imorgon - blää ! Om jag skulle överleva morgondagen så kör jag ett pass till på fredag mellan 9 - 18 - en timme mindre . Som grädden över moset ska även syrran och jag ha affären öppen själva i en HEL timma på lördag morgon . Tacka Gud att det inte brukar komma mycket folk mellan  8 - 9 säger jag bara ! Vi kommer säkert lyckas att klanta till det på det ena eller andra viset - det skulle inte förvåna mig ;)

Helgen bjuder på trevligheter , om man räknar bort jobbet förstås ! Nä nu ska jag fixa lite annat men innan jag gör det slänger jag in några bilder från de senaste veckorna - fler bilder finns på fb , tjing !


Snart , snart , snart är det sommarlov :)

Jaa imorgon är det skolavslutning som gäller :) Har ingen direkt sommarfeeling . Det har regnat i stort sett hela veckan , usch sommar och sol vill jag ju ha ! jaja sommarlov är det ju i vilket fall som helst ;) Får hoppas på att det blir fint väder nästa vecka istället .

Imorgon , efter skolavslutningen , ska jag jobba mellan 13 -17 :) Pengar pengar ! På lördag ska jag också jobba , 9 - 15 :) 

Avslutar med lite sommarbilder , vet att de är gamla men det ger sommarfeelings i alla fall och det behöver jag !Vill passa på och önska alla en riktigt skön sommar :)Sommar och sol :)

Nu börjar jag äntligen bli bättre , känner riktigt hur mycket mer energi jag har nu mot vad jag hade igår . Skönt att det går åt rätt håll :) Har spenderats största delen av dagen ute , det är faktiskt lättare att andas ute när man är lite täppt som jag är . Och sen kan jag inte med och sitta inne en hel dag när det är så fint väder :)

Väntar på att maten ska bli klar . Mamma ska göra en egen potatssallad med färskpotatis :) Till det blir det tzatziki , sallad och grillat ! Åh det är verkligen mums ! När man kan vara ute en hel dag i solen , grilla och bara njuta av livet - då är det sommar !

Man märker verkligen att solen gör en på bättre humör . Jag önskar att det vore sommar året om - tänk vad glada alla skulle vara då :)

Nä nu ska jag ner och hjälpa till så det blir färdigt idag ;) Ha en trevlig fredagskväll allihopa !

Sara Sjukling

Typiskt att man ska bli sjuk när allt de roliga händer . De sista veckorna i skolan , studenter , bal och skolavslutning . Blir det inte värre så ska jag nog klara av allt :) Ligger här hemma med feber , hade 38.6 igår . Idag knarkar jag alvedon så just för tillfället är det ganska bra , förutom rethostan . Den gör mig snart galen ! Igår tittade jag igenom alla avsnitten från Julkalendern - 96 , Mysteriet på Greveholm :) De tröttnar man aldrig på . Idag har jag dock haft lite sämre fantasi . Har kollat på Djävulsrallyt sen igår , Jerry Springer och snart har jag också kollat klart på Virus i Bataljonen :) Undertiden har jag laddat upp lite bilder på facebook och bilddagboken . Bilddagboken är väll ingen hit längre men lite bilder då och då har ju ingen dött av , den uppdateras inte flititg kan jag ju inte påstå ! jaja skit samma .

Nä nu ska jag dricka litervis med vatten så jag blir frisk tills på torsdag ! tjing


RSS 2.0