Påsklov är great :D

Min nästsista dagen på APU:n idag därför bjöd jag alla barn på glass :) mohahaha jag kan också vara snäll :D Sen jag kom hem har jag suttit vid datorn och logga angående dagen och utvärdering om en lektion ! Det tog längre tid än jag väntat mig men nu är det mesta gjort . Bara matte jäveln kvar nu som jag får ta och jobba med på lovet för att klara det där j*vla provet ! Hatar matte ! :( Fick dessutom reda på igår att jag har IG - varning i matte , fuck that ! Hoppas hoppas hoppas verkligen inte att jag får förlängd kurs - då bryter jag fan ihop ! Och eftersom att kameran är borta , den andra datorn inte funkar och att jag inte har några färska bilder på denna datorn så blir det inga bilder !

Nä detta får bli ett kort inlägg , ska duscha , nana och förtränga min IG - varning :) haha det hjälper i alla fall för stunden ;)


Påskkärring ? Jag ?!

Idag på konferransen blev det bestämt att jag ska vara påskkärring nästa torsdag då min sista dag i år 1 är . Det är hur länge sen som helst sen jag klädde ut mig till påsk men det ska nog gå bra . När de frågade mig sa jag som ursäkt att jag inte hade några kläder att ha på mig men då sa de i mun på varandra : Nä men det finns i rekvisita rummet i källaren . Jo man tackar , man tackar . Hade bara en bra ursäkt som tydligen var väldigt enkel för lärarna att lösa ;) jaja , det kan ju faktiskt bli rikigt roligt - inte bara för de som ska träffa mig " in action " utan även för mig .

Jaja det löser sig . Sitter här med ögonlocken nere vid knävecken och när jag gäspar kan man säkert skymta frukosten . Ska strax kila in i duschen och sedan ska jag hitta på något som får tiden att gå . Måste ju vänta till minst 21.15 då HV förhoppningsvis har vunnit ;)

Ja just det ja ! Min kamera har kommit bort också :( Har letat överallt - till och med i papperskorgen , och jag kan tamejfan inte hitta den någonstans . Det är tragiskt . Får hoppas att jag hittar den i helgen när det ska storstädas så jag inte gjort det i onödan ;) haha !

Tjing

Förkylningen är dominant

För tillfället äger förkylningen mig , det är verkligen inte roligt ! :( Påfrestande , jobbigt och irriterande !

Tredje veckan av apu:n är snart gjord , tiden går fort men det är så det ska va'. Det betyder ju att våren kommer fortare eller hur ? ;) En liten del av all den snön som fanns har i alla fall försvunnit och det är ju ett litet vårtecken :)
Här sitter jag nu i sängen och saknar min Sebastian <3 Ska snart ta en dusch och sedan kolla på Sveriges Värsta Bilförare . Sedan blir det nog sängen för min del . Det tar minsann på krafterna att vara lite halvdassig .

Jag längtar efter sommaren . Då man kan gå i leggings och tunika och barfota i gräset . Man kan bara ge sig iväg och slå sig ner på en gräsplätt eller någon fin sandstrand sola och bada och bara njuta av livet . Förra sommaren var den bästa sommaren jag har varit med om och jag hoppas bara på att denna sommaren blir ännu bättre - även fast det är hypotetiskt omöjligt . Så många planer inför sommaren gör det faktiskt lite stressigt . Jag vill bara att sommaren ska vara här nu - det räcker liksom för mig . Resten löser jag på något sätt - det lovar jag ! Ååh ge mig sommar nu ! På något sätt vet jag att Sommaren 2010 kommer bli bäst !


Snart helg :)

Snart är ännu en vecka avklarad och det är inte många veckor kvar till påsklovet , sen kommer våren , sen sommaren . Ja ni ser ju , allt går i en rasande fart :)

I tisdags åkte jag upp till farmor och farfar för att ta en kvällspromenad med Bella . Efter promenaden hade farmor fixat fika - nybakta muffins (som var bakade tidigare under dagen) och det säger man ju inte nej till :) Det roliga var att hon frågade om jag ville ha fika och antagligen känner hon mig såpass väl vid det här laget eftersom att det stod framdukat med saft och muffins och vetekaka när jag steg in i köket . Jag menar - tänk om jag sagt nej , skulle hon fryst ner fikat igen eller hade de ätit upp allt själva ? ;)

Här kommer lite bilder från förra veckan :

Nu ska jag kila och kolla på sveriges värsta bilförare - till och med jag kör ju bättre än vissa !

Solig torsdag

Var några dagar sen jag uppdaterade men dagarna rullar iväg så fort så jagglömmer helt enkelt bort att uppdatera . Dka försöka bättra mig , eller ja , ni får se ;) Det är rätt roligt och läsa om några månader/år vad jag skrivit :)

På eftermiddagen begav vi oss till Borås för shopping ( mest för min del ) och sedan såg vi på The Wolfman . Åh herregud säger jag bara , jag satt nog stel ungefär hela filmen . Filmen var jättebra men läskig på sina ställen . I lördags jobbade jag till 13.00 sen var Sebbe och jag ute på eftermiddagen och byggde en snögubbe som min kusin döpte till Professor Snusk . Mer ska jag nog inte avslöja ;) Kvällen var lugn ! 
I söndags jobbade jag då också sen hade vi kalas här för mamma eftersom att vi fick ställa in förra helgen . Somnade sedan vi sju på kvällen så det var en lugn kväll då också kan man lugnt säga , haha nu var jag lustig ;)

Igår började jag min apu på Dalstorpsskolan i år 1 . Det är roligt :) Har gått dit både igår och idag och ska även göra det imorgon också så jag känner mig rätt duktig ;)
Har även tagit lite vinterbilder , eller rätt många faktiskt , men de kommer upp här någon annan dag när jag har tid . Ni får nöja er med en bild på katten sålänge , tjing !


RSS 2.0