Lördagskväll :)

Ska alldeles strax gå och duscha sen ska jag slänga mig framför tv:n och bara njuta av att inte behölver sova i tält inatt eller jobba imorgon ! Holsljunga var helt okej , rätt roligt om man bortser från att det var svinkallt på natten :/ 

Slänger några till bilder idag , det är ju faktiskt mycket roligare med bilder än kilometervis med bara bokstäver :) Bilderna är från olika tillfällen .Helgen i bilder :)

När jag hinner kommer lite vår bilder komma upp , det blir antingen imorgon eller till helgen :) På torsdag åker BF och OP till Holsljunga och tältar , hemma på fredag igen .


Piren i Jönköping :)


Piggelin :)

Några snälla själar i min klass samlade ihop pengar till mig så att jag kunde köpa en piggelin i Caféterian eftersom att jag inte kan äta Magnum . Jättesnällt :) Jag blev glad !

Ska snart iväg och övningsköra för första gången på körskolan :) Än är jag inte nervös men det kommer nog ! Det mullrar och åskar här :( Sara rädd ! Hon gillar inte åska , bläää för det !

Hej Natuus här som ville säga hej, så HEEEJ :) 

Jahapp där tog Nate min dator för några sekunder ! :o

Ha de gott !

tjing

Riktig sommarvärme ! :)

Dagen har varit bra . Vilken värme det har varit ! :) Hela dagen har spenderats ute vilket har gjort mina kinder liiiiite röda . Kom hem vid två tiden . Inte långt efter hemkomsten stensomna jag och vakna igen vid kvart i fyra . En välbehövlig liten tupplur kan jag säga :) När jag hade piggnat till och fått i mig lite mat gick jag ut och tog kort en stund . När jag sedan kom in igen konstatera jag att det var mycket skönare ute så jag bytte om till träningskläderna och tog en joggningtur :) Mycket skönt !

Klarade andra teoriprovet , Fas B , till körkortet igår med , fan vad skönt ! Jag vet att jag är ute i god tid men hellre det än att sitta veckorna innan och råplugga :)

Nu ska jag strax duscha . Efter det ska jag städa på mitt rum , måla naglarna och börja packa lite inför resan till älskling i helgen :)

Nä bäst att sätta igång så jag blir klar innan midnatt !

Sen jag formaterade om datorn har jag inte laddat ner något bildprogram så jag kan redigera bilderna , därför är det väldigt få bilder . Ska försöka fixa det så fort så möjligt :) Men tills dess får ni ha tålamod ! SLänger in två oredigerade bilder så det inte ser helt tomt ut ;)

Ha en trevlig kväll allihopa :)

Händelserik dag - jag gillar't :)

Dagen har spenderats hos mormor och morfar i Smålands mörka skogar . Det var trevligt :) Min kusin kände först inte igen varken Emma eller mig när vi besökte han på jobbet . Vet inte riktigt om det är positivt eller negativt . Men i alla fall . På vägen hem besökte vi familjen Rylander :) Det var på tok för längesen jag träffade de . Vi var på lekplatsen där barnens pappas systemkamera följde med som jag roade mig med en stund :) Jag vill ha en sån ! Det blir så mycket roligare att ta kort då :)

En annan sak jag har kommit på att jag är helt galen i Cult Design . Det är så grymt snyggt ! Det SKA finnas mängder med Cult Design prylar i min kommande lya .

När jag har fixat körkortet och flyttat och blivit vuxen och allt sånt så ska jag köpa en systemkamera :D Jag ska bli proffs !

Imorgon och på söndag väntar jobb . Nu ska jag fanimej klara Fas B i teorin innan jag ska dejta sängen , hejsvejs .
Måndag

Måndag idag , känns skönt att den snart är över . Har haft både samhällsredovisning och idrottslektion idag . Det sistnämda gick väll sådär men redovisningen är jag nöjd med . Nu är det bara teatern som ska sättas imorgon också sen har jag inget mer denna veckan , går ju bara tre dagar :) Måste dock plugga på matte tills på tisdag då vi har NP :/

Övningskörde hem från Ulricehamn idag också . Papputti skulle inte med sina glasögon och då får man passa på ! När jag kom hem satte jag mig och gjort ett teoriprov , ännu är jag inte godkänd men det ska jag fan bli ! Det går åt det bättre hållet i alla fall . Fler och fler rätt måste ju betyda att jag lär mig något ;)

Skulle egentligen gett mig ut i det fina vädret men det blev inte så , fick huvudvärk så det får bli en annan dag :) Istället får jag roa mig med att plocka undan lite på mitt rum , duscha samt bestämma vad jag ska ha på mig imorgon . Det brukar inte bli så stressigt om man gör det dagen innan , det har bara tagit mig 17 år och 5 månader att inse ;) jaja , bättre sent än aldrig !

En härligt sommarbild , tagen i Olofsbo . Kusinen på bilden :)


RSS 2.0