Höstpromenad med Bella







Måndagskväll

Helgen har varit bra , vi hade bättre tur med vädret än vad jag trodde vi skulle ha , dock var det ganska kallt stundtals men det årgärdade vi med vinterjacka , mössa och vantar . Igår kväll tog vi det bara lugnt :) Mamma har kommit hem från sin lilla weekend i Milano också .

Har varit själv hemma större delen av dagen . Kom hem strax innan ett . Sedan dess har jag varit himlans duktig :) Jag har satt på en maskin tvätt , tagit ner den torra tvätten och vikt den , strykit en stor hög med tvätt , hängt upp en maskintvätt , plockat undan alla kläder och gjort snygg på mitt rum och lagat mat :) Jag kan om jag bara vill ! Nu sitter jag här framför tv:n med huvudvärk och lätt trötthet , men det sistnämna är inget ovanligt ! Tycker alltid att jag känner mig trött - kanske beror det på årstiden och de kyliga dagarna ? Jag vet inte men jag lever på ändå :)
Erik jobbar kväll denna vecka så han åkte en stund efter att jag kommit hem , Emma har jag inte sett röken av sedan imorses - hon skulle jobba extra ikväll så hon kommer väll snart hem skulle jag tro . Mamma och pappa fick åka till Landvetter för att lämna in väskan som gick sönder igår på flyget på hemvägen . Ska hoppa in i duschen om en stund och sedan göra lite thé till mig lagom till idol !

Ha en trevlig kväll allihopa !

HELG :D

Denna helg är väldigt efterlängtad kan jag lova ! Mycket stress och plugg i veckan vilket gör att jag verkligen känner att dessa lediga dagar är efterlängtade :) Hela familjen utom mamma drar iväg till Hökensås :) Ska bli skönt att komma bort lite , sista gången vi åker ut med husvagnen innan den säljs , tråkigt värre ! Men först ska vi njuta av denna helgen och glömma bort nästa veckas bekymmer ! Trevlig helg på er alla - det tänker jag ha !


Ibland är livet allt bra underbart :D

I förmiddags provade vi även ut student mössor vilket känns roligt men ändå skrämmande . Trots att det känns långt kvar tills vi tar studenten men tiden går fort och snart står vi där i våra vita mössor och skriker på den rangliga ställningen !
Precis nu har jag även skrivit färdigt mina inlämningar - känns superskönt ! Har bara ett prov kvar som jag ska läsa på lite till inför senare men det känns inte som att det kommer vara så svårt :) Jag tror väll kanppast att det kan bli bättre än såhär !?

Imorgon är det långdag som gäller men just ni känns det faktiskt heeeelt okej !

Vad gör man inte för att få göra andra saker?

Min dag har bestått av plugg . Jag har suttit hela dagen och skrivit och skrivit och skrivit . . Det är svårt , en och annan tår har till och med fallit ! Engelska är det jag mest fasar för men har kommit en bra bit vilket känns underbart . Den andra inlämningen har jag också börjat på och kommit en bra bit även där . Nu framåt eftermiddagen blev jag helt plötsligt väldigt deppig . Jag startade därför den andra datorn och satte på Där Fick du - den får en alltid på bra humör ! :)  Pluggar gör jag samtidigt !

Ikväll är mamma och pappa bortbjudna och Erik ska iväg på annat håll . Detta betyder att syrran och jag är ensamna hemma om en stund . Vi ska steka fläskfilé och göra en kall sås , till det blir det pommes . Var sjukt sugen på det ikväll :) Trots att det är lördag ska försöka plugga lite ikväll också . Dels behöver jag inte plugga så mycket imorgon och dels kan jag hitta på roligare saker att göra på måndag :) Vad gör man inte för att få göra andra saker ? Nä åter till pluggandet som faktiskt känns ganska okej just nu !


Bra dag :)

Godkväll allesammans :)

Dagen har varit bra . Jag gick tidigare från lektionen för att övningsköra , hann med bussen men väldigt liten marginal ;) Nästa körlektion är nu på tisdag :) Sen jag kom hem har jag försöka pränta in eng glosorna ( vilket har gått sådär ) och läst ut Kirre - boken ( det gick betydligt bättre ). Det är mycket i skolan nu . Redovsning i MIBS och 17 sidor i fritidens betydelse skulle vara läst tills idag . Engelska tills imorgon , samhällsprov på fredag , skriftlig inlämning ska in om de tre sista kapitlena om Kirre nästa onsdag . Samma dag är det också MIBS prov . Nästa vecka ska det också skrivas en analys på engelska , usch :( Detta ser jag inte framemot ! All min lediga tid kommer i stort sett bestå av att plugga nu ett tag framöver . Och är det inte skolplugg så är det teoriplugg som gäller . Ska försöka ta tag i det nu så jag får det där förbaskade körkortet så tidigt som möjligt ! Nu blir det duschen och sedan idol :)

Ett stort grattis till Elin som fyller 18 idag med :)

Ny vecka :)

Måndag idag , trots det är jag såhääääääääääääär glad ! :D Vad det är säger jag inte riktigt än :) Några vet redan men de som inte vet får reda på det senare i veckan ! :)

Helgen har varit väldigt bra . I fredags slutade jag sent , tog det lugnt på kvällen eftersom att jag jobbade mellan 8 -13 i lördags . På eftermiddagen var jag rätt slut så jag somnade en stund när jag såg på film (a) I söndags jobbade jag mellan 11 - 15 . Det gick fort och när jag var hemma kom Sofie hit , vi spelade spel .

Slutade 12 idag - himla skönt ! Har pluggat nästan hela eftermiddagen - skönt att ha det gjort . Ska bara göra lite stödkort till en redovisning på onsdag , men det tar inte så långt tid .

Här kommer lite bilder som jag tog förra veckan - inget märkvärdigt !






Polka :)

Sitter just nu och tittar på idol . Under tiden dricker jag thé med smak av polka - yammie :) Har för första gången i mitt liv smakat på blodapelsin (tror jag) som Emma råkade köpa av misstag , hon skulle egentligen köpa en helt vanlig apelsin ! Hon skyllde på att denna stackars boll låg i apelsinlådan - yeah right ! ;)

Kom hem hyfsat tidigt idag . Sen dess har jag dammsugit , läst i Kirre - boken , suttit lite vid datorn , kollat på Irene Huss , OTH och Virus i Bataljonen , pratat med mormor , varit ute och tagit kort och nu sitter jag som sagt var framför tv:n . En helt okej dag med andra ord :)

I helgen vankas det jobb igen , både lördag och söndag . Nu ska jag fortsätta smutta på mitt thé och njuta av denna torsdagskvällen . Hoppas ni gör det också :)


still not on top

Förkylningen har ett stadigt grepp om mitt liv just nu . Jag är supertrött när jag kommer hem efter skolan och hostan retar mig som bara den !
Det blev inga avsnitt av Irene Huss i söndags - man var tvungen och betala och då kan det kvitta ! Skolfotograferingen gick bra eller det kändes som det i alla fall . Nu är det bara och vänta och se och hoppas på det bästa ;)

Känner att jag kommit en bit med mitt pluggande ikväll - det känns bra . Dock kommer jag sitta uppriven och stressad imorgon för att för att den inte är helt klar . . Det känns som att vi har mycket att göra nu i skolan framöver . . Projektförslaget ska in i veckan . Vi har prov inlämningar och redovisningar som ska göras de närmsta veckorna . Det räcker att jag kollar i min kalender för att bli stressad !

Imorgon är det onsdag vilket betyder att vi går till 16.00 - det lockar inte alls :(
Ska försöka skriva lite till på inlämningen innan jag ska duscha , äta för att sedan kolla på idol !

Bilderna är tagna någon gång förra veckan ;




Annorlunda mackor :)

Har sovit dåligt inatt , vaknat flera gånger och halsen sätter igen :/ Och nu på morgon kvisten har även näsan börjat täppa igen . Ett tydligt tecken på att jag börjar bli förkyld :( Det blir nog inte en lika aktiv dag som det var igår . Känner att orken inte riktigt finns ! Ska försöka plugga och få något gjort på förmiddagen sen ska jag kolla på något avsnitt av Irene Huss - älskling säger att de ska vara bra :) Och det är alldeles lagom "läskligt" att se på själv - krimialserier . .

Nu ska jag fortsätta på min SH inlämning och tycka synd om mig själv ;)

Hittade föresten rätt gulliga mackor ( om nu mackor kan vara gulliga ?! ) på en internetsida . .  Det är nästan synd att äta upp sådana mackor som någon har lagt ner så mycket jobb på , jag hade nog helst sett att man inte åt upp de om det var mina mackor !








Bildkälla


Duktiga Sara !

Dagen har bara rusat iväg ! Jag har fått mycket gjort vilket gör att man känner sig nöjd framåt kvällen :) Jag har hunnit med att skura taket på mitt rum , på toaletten uppe och väggarna på toaletten nere vilket var behövligt ! Efter det satte jag mig och plugga resten av förmiddagen . . Någon gång efter lunch började jag städa och rensa i min hylla som vi "barn" har tillgång till varsin i tv - rummet . Slängde gamla skolböcker som jag inte behöver / vill ha längre , dock sparade jag en del för minnes skull :) När jag var klar med det och insåg att det blev ganska mycket plats över bestämde jag mig för att flytta över lite grejer från garderoben på mitt rum . Så jag slog på stort och tog ut alla saker från fyra av hyllorna och började placera om de och ha mig . Det blev inte superbra men det duger ! Garderoben är ju trots allt mestadels stängd .

Resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt . Väntar just nu på att grillen ska bli klar . . Till de blir det potatiskroketter för min del - färdigköpt potatisgratäng för de andra :) Till de blir det sallad och tzatziki , mums !

Imorgon är det plugg som väntar , igen . . . Och på måndag är det skolfoto som gäller !

Trevlig lördag på er !


Wednesday :)

Sitter i skolan förtillfället ... Väntar på att lektionen ska börja . Vi har ioförsig ingen lärare men vi ska sitta och disskutera själva - får väll se hur det går ! ;)

Dagarna som gått har varit lite upp och ner . . Min skoldator har krånglat väldigt mycket så vissa arbeten har försvunnit :/ Idag har den dock inget krånglat ( än så länge ! ) någonting , blir lika glad varje gång jag ser att arbetena inte har försvunnit :) Har för säkerhetens skull införskaffat mig ett USB - minne !

Det positiva är att jag får tillbaka min mobil idag som har varit på lagning :) Har saknat den ytterst lite ! Den stenklumpen jag har nu är den bästa i hållbarhet men jag saknar vissa funktioner som jag har på den nya !

Kvällen kommer spenderas med plugg , inget vidare men det måste göras !
Nä nu ska jag ta en bensträckare innan sista lektionen börjar !

Tjing

RSS 2.0