Grattis på födelsedagen älskade syster ! ♥


Suddig bild från i fredags men det får det bli idag ;)

Födelsedagskalas hos Emma
Uppladdning innan Scotts


Två från tjejkvällen i onsdags
Dessa jävla flugor !

Sofie är förälder till Vilma men också änglaförälder till Victor . Han dog i cancer innan han blivit ett år . Jag har följt denna bloggen ända sedan han föddes och även läst boken som hon skrivit om kampen om hennes sons liv . Då och då går jag in och kikar på hennes blogg ( www.denstarkastestjarnan.blogg.se ) och härom dagen när jag var inne på hennes blogg läste jag bl.a. detta : "Blev försesten så jävla irriterad på våra flugor i går kväll. De satte sig i ansiktet, överallt på kroppen och surrade i öronen tills man blev knäppBestämde mig då för att sätta ut dem på blocket. Hoppas någon vill ha skiten tänkte jag, och vips så hade jag 45!! nya mail från intressenter i morse. Ha ha, kul att folk har humor =)" . Annonsen hittar du > HÄR < ! 

Detta kallar jag för humor ! Med tanke på att vi har miljontalsflugor här så hade det varit en lättnad om någon var spekulant , jag skulle till och med kunna gå så långt att jag ger bort de ! De är betydligt mer i vägen och irriterande än vad de gör nytta :) Roligt att folk har lite humor , det behövs emellanåt i vardagen ! 

Babbel

Dagarna bara rusar förbi och det är redan lördag igen , inte mig emot . Det är mindre än två dagar kvar tills jag hoppar på tåget fullt av nya äventyr och jobbiga stunder ( för även om jag gärna inte säger det högt så vet jag att det kommer bli tufft på Högskolan ! ) .

Igår var syrran , kusinen och jag och kollade på Scotts . Jag kan säga helt ärligt att Henke ( sångaren ) är lika snygg på bild som han är i verkligheten ! Blev väckt vid halv tio imorses av åskan , jäklar vilket oväder det var ! Sov hos Emma inatt så vi åt frukost och sedan hjälpte hon mig att skaffa ett busskort , sedan for jag hem i vita faran :) Väl hemma byggde ( och skruvade ) jag ihop min IKEA - möbel som  mamma och pappa köpte med sig hem igår när de var i Jönköping . Några svärord senare och en hel del hjälp från mamma står den nu fint där den ska vara :)

Kvällen blir lugn , dels är jag trött men jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt , även fast det är roligt att vara ute och flänga så är hemma oftast alltid bäst :) Jag ska kolla på Fångarna på Fortet . . Och om jag känner mig själv rätt så lär jag väll somna någon gång runt där vilket betyder att jag inte behöver planera så mycket längre ;)

Mina kort som jag skickade iväg på framkallning har kommit och , tro det eller ej , men jag satte in de i albumen direkt . Duktigtjej_92 !

Nu ska jag sluta babbla och göra något vettigare :) Ha en fin kväll !

Inte visste jag att vi sålde färdigskrapade lotter på jobbet . . med vinst !

I torsdags när mamma och jag var och handlade köpte vi fyra trisslotter , en skrap - pyramid , ett skrap - kryss och en skrap -bingo . Dessa lotter lade mamma i ett kuvert och tänkte inte mer på det . Förra veckan ( i torsdags närmare bestämt ) hade min mormor och morfar bröllopsdag . Dessa lotter var givetvis till de . Igår när mormor öppnade kuvertet och plockar ur lotterna skymtar jag en lott som redan är skrapad , jag utbrister då till mamma ( mest på skoj ! ) :
- Mamma , har du tjuvskrapat ?
Varpå hon svarar:
- Nej , varför skulle jag göra det ?
- Det ser ut som att de är skrapat i alla fall , svarar jag lite förvånat .

På grund av min envishet tar jag mig en närmare titt och inser att Skrap - bingon faktiskt är skrapad ! Till och med kontrollrutan är skrapad ( den längst ner i vänstra hörnet ) . Och inte nog med det , det är vinst på den ! Jojomen , hela 30 kr . . . 

Nu sitter jag här och lurar på om vinsten redan är utbetald ( man kan bara scanna varje lott en gång med vinst , tyvärr ! ) . Ärliga som vi är ska vi idag ställa allt till rätta och fråga chefen ( det var han som satt i kassan och gav oss lotterna ) om han numer säljer färdigskrapade lotter med vinst ! Tur att vi köpte den i Dalstorp . . Jag menar , i värsta fall kan jag ju betala ut vinsten själv , haha nää men de vet ju vilka vi är och tror förhoppningsvis oss ! Vi fick oss ett gott skratt i alla fall . Mormor tyckte nog att det var roligast ;)
De rätta svaren

Fråga:

1. 2 , vid Nordpolen ( Han går i en trekant )

2. 2 , massage ( Massa g )

3. X , en ledig droskbil ( tax - i )

4. X , 1 ( Den döda kan givetvis inte flytta på sig )

5. X , 30 juni ( Det är det enda datumet som existerar )

6. X , Bär - bar - burit ( kuggfråga men givetvis är det burit som stämmer )

7. X  , när du ska stanna ( Bromsen )

8. 1 , mannens son

9. 1 , 25 stycken

10. X , Ishockeylandslaget förstås ( Tre kronor )

11. 2 , jaja , 3 m då , men inte mer ( Egentligen var svaret 1 m ( en etta ) men jag tyckte detta svaret var mycket roligare ! )
12. 2 , Salamander


Födelsedagskalas med kaffe , kaka och tårta
Fin lördagskväll


Den där jävla korven !


Tipspromenadsfrågorna

1
En person går en km söderut, en km österut och en km norrut. Han är då tillbaka vid utgångspunkten. Var är personen då?

1. Vid polcirkeln

X. Vid ekvatorn

2. Vid Nordpolen

2

GGG
GGG
GGG


1. Genus

X. Grupper

2. Massage3
I vilken av dessa fordon kan man misstänka att det finns en hund?

1. En ambulans med sirenerna på

X. En ledig droskbil

2. En polisbil med blåljus på


4
Fyra flugor sitter vid ett bord. Du slår ihjäl en. Hur många flugor finns det kvar på bordet?


1. 0

X. 1

2. 3

5
En känd reporter besökte 1983 Linköping. När var det?


1. 31 april

X. 30 juni

2. 31 september

6
Hur böjs verbet bära?

1. Bära – bar - naken

X. Bära – bar - burit

2. Bära – bar – pub

7
Insekten på din cykel använder du…


1. i uppförsbacke.

X. när du ska stanna.

2. i soligt väder.


8
En man står framför en tavla och säger: Bröder och systrar har jag inga. Men denne mans far är min fars son. Hur är personen på tavlan släkt med mannen framför tavlan?
1. Mannens son

X. Mannen själv

2. Mannens far

9
Hur många landskap har Sverige?


1. 25

X. 18

2. 28


10
Vilket är lättast att ha med sig i portmonnän när man ska handla?

1. Tennislandslaget

X. Ishockeylandslaget

2. Fotbollslandslaget


11
Pär och Martin ska gräva ett dike, hur brett är det?


1. 1m

X. ok, 2m

2. Jaja, 3m då, men inte mer.

12
Vad är det för djur på bilden?

> LÄNK <

1. Ödla

X. Katt

2. Salamander
Sug på dessa frågor en stund så kommer svaren upp vid ett senare tillfället !

Det är en sak att bli frestad ... Men en helt annan sak att falla för den .
De senaste dagarna

Det var några dagar sedan jag skrev här . Sedan sist har jag gjort lite smått och gott här hemma . Har bl.a. skickat iväg lite över 200 kort på framkallning som jag hoppas kommer nu i veckan :) I fredags var mamma och jag på Ge-kås . Vi skulle egentligen åka till Falkenberg för att lämna in Husbilen men vi åkte tidigare och lagom till pappa kom passera Ullared var vi färdiga ( okej , vi skulle kunna gått där inne en bra stund till men vi stod i kassan då i alla fall , haha ) . .  Igår jobbade jag mellan 10 - 16 och sedan var det den årliga " Bya - festen " som stod på schemat . Jag stod för tipspromenaden ( frågor och svar kommer upp inom kort ! ) Tror jag börjar bli förkyld för idag vaknade jag och var inte alls pigg :/ Därför tog jag två alvedon innan vi begav oss till mormor och morfar på kalas . Nu är det bättre men känner ändå att det sitter något i halsen . Vi får se hur det urartar sig ;)

Nu ska jag kolla igenom bilderna som tagit under de senaste dagarna :) De kommer upp senare ikväll eller under morgondagen !

Perfekt start på veckan hos kusinerna
Grym kväll igår på Sigges

Det var en galen kväll igår på Sigges . Bilden nedan är tagen på förfesten . Tyvärr togs det inte så många bilder då , av olika anledningar så det blir endast en bild :)


Erik Tjugoett
Basta Kvarn

Igår var jag , syrran och kusin Anna på Basta Kvarn och fikade , hög mysfaktor på det ! 


Grillkvällen i bilder
Dålig uppdatering

Dåligt uppdatering , jag vet men eftersom att jag jobbar dagarna i ända finner inte jag någon anledning till att uppdatera om mitt ganska så tråkiga liv ;) Nu återstår en vecka av jobbandet , sedan är jag ledig i två veckor innan skolan drar igång . Åh det ska bli så spännande att börja i ny skola och träffa nya människor !

Igårkväll var jag på grillkväll med ett härligt gäng tjejer :) Kvällen fick en lyckad avslutning då vi dansade våra lurviga på Sigges . Bilder kommer ! När vi åkte hem inatt stod regnet som spön i backen vilket har fortsatt även idag . En innersittardag med andra ord ! Därför jag har passat på att föra över bilder från datorn till hårddisken , kollat igenom och sorterat bilderna från igår samt beställt en ny hårddisk som jag hoppas kommer i veckan :) Nu ser det ut som det har klarnat upp men än ska jag nog inte ropa hej !

Ha en fin söndag !

RSS 2.0