Måndag :)

Idag är det måndag och förutom att jag fick en sladd i huvudet av Elin så mår jag bra :) Har fått en hel del gjort idag , både i skolan och här hemma vilket känns skönt . Jag har varit och klippt till frillan så nu ser inte den ut som kaos längre !

Imorgon är det Ullared som gäller för att göra studiebesök på buskul , ska bli spännande ! Givetvis ska vi in en sväng till Gekås också :)
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan slänga i mig en macka för att sedan lägga mig och läsa Animal Farm . Den boken suger - jag rekommenderar inte någon att läsa den !

Det där med bilder var det ja , jag lovar - det kommer . Någon gång . . .

Detaljerad beskrivning av min dag och helgplaner !

Idag provade jag mitt VISA - kort i automaten och det fungerade fin fint :) Nu har jag sagt farväl till mig gamla kort , klippt det i fyra delar och slängt det i papperskorgen . Det var ungefär det kortet var värt !

Dagen började i stress . . Jag fick för mig att jag skulle åka hemifrån vid 9.30 imorses vilket jag kom på 30 min innan att jag inte skulle . Lektionen börjar då så det blev stress till skolan , kom även några minuter sent vilket inte är okej ! Jag skyller på att jag inte är van vid att börja då ;) Redovisningen som vi hade idag gick dock över förväntan så efter det kändes det genast bättre :)
Idag har jag varit duktig . Väldigt duktig faktiskt . När jag kom hem satte jag på tvättmaskinen och diskmaskinen . Medan de höll på och leva rövare tog jag en svängom med dammsugaren och dammsuga av hela huset . Mitt i allt kom jag på att jag glömt åka ner till banken ( som jag skulle gjort när jag kom från skolan , vilket jag glömde av ) så jag hoppar in i bilen och åker ner och hann precis ner innan de stängde . . . Puh ! Dock så lyckades inte mitt problem lösas så jag fick åka hem och några timmar senare ringde de upp mig :) Jag har nämligen fått in över 1000 spänn extra på mitt konto som jag inte har en aning om vad det kommer ifrån men det visade sig tillslut att det var från matersättning från kommunen . . .

Tog lite bilder då jag var färdig tidigt imorses ( vilket jag egentligen inte alls var men det framkom senare ) men de kommer upp en annan dag . Bloggen får se lite tråkig ut så länge :)
Nu ska jag käka och sedan ska jag kolla på Sveriges Värsta Bilförare !

Ha en fin helg gott folk och trevlig helg en dag för tidigt !

if only I had more money . . .

Förra inlägget var kanske inte helt nödvändigt men det var som sagt var meningen att jag skulle skriva ett längre inlägg men sen insåg jag ju att handbollen började så då blev det inte riktigt som jag tänkt mig från början ;)

Igår fick jag mitt VISA - kort så någon gång framöver ska jag se om det funkar så jag kan klippa isär det andra . Det är ju inte så roligt att klippa isär det först och sedan inse att det nya kortet inte funkar . Där har jag minsann tänkt till :)

Idag åkte jag hem med 12 - bussen hem . Gjorde lite mat och somna sedan till en bra stund . Välbehövligt efter gårdagens sena (sent för mig) hemkomst !

Jag har kommit in i den fasen igen då jag är helt tokig i inredningsdetaljer . Om jag hade varit lite mer insatt i hur man sätter ihop kollage och sådant hade jag givetvis kunnat göra det och visat lite saker men nu har jag inte den turen att kunna det så det blir inget med det . Kanske att jag slänger in några bilder någon gång när jag har tid men det får vi se ;) Har suttit och kollar runt lite på internet nu och hade jag bara haft lite mer pengar hade jag klickat hem lite idag kan jag ju säga ! Min tur kommer också !

Dåligt med bilder , jag vet men jag har inga inlagda på denna datorn tyvärr !

Snabb uppdatering :)

Tanken slog mig precis att handbollen börjar om 2 minuter ! Måste skynda , jag som tänkt hela dagen att det är klockan 20.00 som vanligt trots att jag kollade igår . .  Jaja , idag har jag jobbat och gjort lite annan nytta . Nu ska jag bänka mig framför handbollen innan maten är klar :)

Trevlig lördag på er !

Bortsprungna prylar !

Det är redan torsdag idag . Idrotten var inställd idag så jag åkte hem tidigare och gick direkt till banken för möte då jag hade som ärende att skaffa internet - bank , VISA - kort m.m . När jag kom hem satte jag i gång med storstädningen så nu är det klinande rent förutom golven , de tar vi oss an på lördag ! Visserligen ska jag jobba men det ska inte de andra i min familj ;) Vi får väll se hur mycket som är gjort när jag kommer hem på lördag .

Efter att jag dammtorkat mitt rum ställde jag fram mina "vanliga" saker så nu är mitt rum sig självt igen , nästan i alla fall . . Nu kan jag inte hitta vissa saker , jag har letat på de flesta tänkbara ställen . . Frågan är vad de kan ha gått och gömt sig ? :o

Jag har läst ut "Flugornas Herre" , engelskan är gjord och möte är gjort :) Känns skönt att kunna lägga det bakom mig ! Nu är det inte riktigt lika mycket alla hålla reda på i mitt lilla huvud . . . Resten av kvällen består av att försöka klura ut var min saker har tagit vägen och klockan åtta är det handboll som gäller :) Sverige möter Polen och jag ska sitta bänkad framför tv:n !

Ha en fin torsdagskväll :)


Handboll :)

Ikväll spelar Sverige mot Argentina . Om inte jag minns fel så har väll Sverige vunnit alla sina matcher ? :) Skit samma det går inte uruselt för de i all fall !

Veckan har och är fortfarande stressig . . Igår och idag har jag dock fått ganska mycket gjort vilket känns väldigt skönt ! Jag har skickat in en uppgift , gjort engelskan och läst lite i boken "Flugornas Herre" som ska vara utläst till på torsdag . Det jag har kvar att göra i veckan är städning , möte och engelska glosor . När jag har ork och tid över ska jag jobba med projektarbetet . Det är inte långt kvar tills vecka sex och vi har lite kvar att göra innan dess :) Det ska bli spännande men just för tillfället är det lite rörigt och stressigt ! Jaja , det ordnar sig .

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa några sidor till i boken innan handbollen börjar . Det försnämnda ser jag inte framemot !

Lång helg :)

Äntligen har jag börjat sova lite bättre men jag sover fortfarande inte så bra som jag gjorde innan !

Helgen blir lite längre för min del :) Emma tar examen imorgon och därför är jag ledig . Vi ska in till Borås imorgon och efter det är det öppet hus här hemma som gäller - det blir nog trevligt :) Jobbar både lördag och söndag med det hoppas jag går fort !

Idag har jag , förutom varit i skolan , varit på banken , handlat , lagat mat , dammsugit och städat upp på mitt rum ! Har även fått de bilder som jag beställde för några dagar sedan från Extrafilm , superfina :) Kvällen bjuder på handboll och jag har höga förväntningar på Sverige !

Fredag

Sitter här och väntar på att Elin ska anlända ! :) Idag ska vi ta tag i vårt projektarbete så vi kommer någonstans med det innan vi slutar skolan ;) Nä , riktigt så illa är det inte men vi ska jobba med det idag så vi känner att vi har kontroll på arbetet :) Förhoppningsvis blir det tid över till annat också eftersom att hon ska stanna här och käka ikväll :)

Har precis städat upp på mitt rum , den rena tvätten som skulle till sin plats och smutstvätten som skulle till tvättkorgen . Jag har även hunnit med att bädda rent sängen med rena lakan och dammsugat mitt rum och min madrass . Ibland är jag ganska duktig faktiskt :)

Pulkaåkningen igår var jätterolig . Vi hade med oss sopsäckar , tefat och pulkor :) Vissa av dem gick fortare än andra ;) Bilder finns på Sofies blogg !

På måndag börjar skolan - det ser jag inte framemot ! Då börjar det igen , inlämningar och prov som ska göras :( Det enda positiva är väll att man får lite rutiner på vardagen och att man får träffa de man inte träffat sen innan jul !

Nu hör jag att bilen rullar förbi huset , dax att gå ! Vi hörs :)

Tjing

Bilder från Nyår ! :)

Titta och njut :


2011 - nytt år , nya möjligheter !

Lite sent sammanfattar jag år 2010 . Anledningen är att jag har varit med Sebastian ! Men som man brukar säga - bättre sen än aldrig :)

2010 har passerat i en rasande fart . Sammanfattat har det varit ett bra år :) Skulle jag nämna allt som varit bra i år skulle det bli en novell på hur många sidor som helst så jag skriver ner tre :

- Den 15 juli firade Sebastian och jag 1 år .
- Den 14 september var vi och kollade på vår framtida lägenhet .
- Den 14 december tog jag körkort .


År 2010 har varit ett bra år . 2011 har jag höga förväntningar på :

- I februari får Sebastian nycklarna till lägenheten .
- I juni tar jag studenten .
- Strax efter det lämnar jag tryggheten här hemma och blir sambo med Sebbe i Jönköping .
- Vi firar vår två års dag
.
- Till hösten börjar jag förhoppningsvis på högskolan .

Utöver detta skulle jag även vilja åka utomlands till sommaren . Dra iväg till något varmt land någonstans men vi får se hur långt ekonomin räcker till :)

Detta året ska jag försöka ta vara på stunden och tänka positivt ! Allt kan förändras på en sekund - det har jag fått bekräftat de senaste dagarna då livet har varit mer eller mindre en berg -och dalbana för mig .
Jag har lovat mig själv att inte lägga energi på de personer som man inte får något tillbaka av . Jag ska se till att detta blir ett bra år - både för mig men också för mina nära och kära ! Det är det viktigaste för mig ♥

Ps. Bilder från nyår och annat kommer i ett annat inlägg .


RSS 2.0