Första Advent
Julmusik , julklappar , första adventsljuset tänt och adventljusstakar är bara några saker som får julkänslan att klättra uppåt :)

Innan Gisleparken


Sara - En beslutsam kvinna med varmt hjärta
Förfest innan Harry's

Nu lägger vi gårdagen bakom oss och börjar tagga inför kvällens bravader :) Det vankas födelesdagsfest och sedan Gisleparken !

Sömntuta

Kan börja med att säga att Edvins tappra försök att få mig att må bättre lyckades ! Jag känner mig fortfarande inte helt friskt , fast frågan är om jag någonsin kommer att bli det ? ;) 

Idag somnade jag både på dit -och hem vägen till Borås . Inte nog med det . Mitt på dagen var vi lediga i tre timmar i väntan på seminariet . När vi hade fått lite gott i magen var vi alla överrens som att sova . Vi var sjukt trötta ! Sagt och gjort , vi leta upp ett rum med (o)bekväma soffor och fåtöljer . Jag ställde ihop två fåtöljer och stensomnade en stund . Det var såååå skönt ! Vet inte om de andra somnade men jag sov gott där en stund i alla fall ;) Välbehövligt men nu undrar jag hur jag ska kunna somna ikväll ? Förhoppningsvis lär det inte vara något problem .

Helgen ser ut att bli fin ! Imorgon vankas det utgång med tre brudar i Borås och på lördag ska Johanna firas som fyllt år tidigare i veckan . Kvällen avslutas i Gisleparken tillsammans med Basshunter !

Tillåt mig att skratta

Kom precis på vad jag drömde inatt vilket fick mig att skratta högt . Egentligen var det inte särskilt roligt . Eller jo , det var det visst det ! Det är något som aldrig skulle inträffa i verkligheten , och det är jag väääldigt glad över . Det hade blivit jobbigt .

Morgondagens förläsning och studiegruppsarbete är inställt vilket betyder att jag slipper åka dit eftersom att det var det enda vi hade imorgon . Glad chey :D Sitter dock här med huvudvärk och känner mig en aning hängig så det blir tidigt i sängs ikväll och hoppas på att må lite bättre imorgon :) Funderar dock på att se några avsnitt av Full Frys , Edvin har en förmåga att alltid få en att må bättre . Om han även kan bota min huvudvärk och min hängighet ( säger man så ? ) återstår att se ;)

Fredags

Harrys var en besvikelse men tiden innan var rolig ;) Några filmer spelades in men de kommer inte läggas upp på internet , haha !


Posarna

Trevlig helg !

Med dessa två bilder vill jag önska er alla en trevlig helg :)

Tentan

Tentan är nu över och jag är väldigt lättad , inte för att den gick bra , nejnej , utanför att den äntligen är avklarad . Skrivningen gick inte superdåligt ( hoppas jag ) men inte superbra heller ( tror jag ) så okej är min gissning ;) Sen jag kom hem har jag ätit och legat i soffan och kollat på tv med Tiger :) Jag tror han kände på sig att jag behövde mycket gos idag för så fort jag har lagt ifrån mig honom har han återvänt till min trygga famn , eller jag låg på sidan så snarare höft . Hur skön den nu kan vara att ligga på ;) Äntligen har jag fått honom att sova i min säng , han är som en liten bebis . Min bebis :)

Bussen var sen imorses vilket gjorde att jag även kom sent till tentan . När jag sedan var på väg till fots från bussen till skolan insåg jag att jag inte visste vart salen ligger . Jag hittade dock salen på första försöket , men jag var allt lite oroligt i hissen på väg upp till sjätte våningen . Huvudsaken är att det löste sig !

Kvällen spenderas hos syrran i Ulricehamn . Mamma och jag ska åka in med en bil till henne som hon ska låna så vi ska passa på att umgås och äta tillsammans :) Det lär bli tidigt i säng i kväll . Var uppe långt innan tuppen imorses vilket troligtvis kommer resultera i att jag är trött som en gnu ikväll . Imorgon väntar ytterligare en kursintroduktion och sedan är det full upp fram till jul . Här är det ingen vila och ingen ro ;)

Ha en fin onsdag !

When the sun goes down


Trettonde NovemberKänslor

Det finns de dagar då känslorna hoppar på en och tar över . Idag är en sån dag . Tidigare idag grät jag en skvätt inför tentan . Jag var egentligen inte ledsen utan det var mer " tycka-synd-om-mig-själv-gråt " . Vet egentligen inte varför jag satt i min ensamhet och bölade men på något sätt så känns det alltid mycket enklare och bättre efteråt . Jag bröt ihop och kom igen som det så fint heter . Nu sitter jag här med tårarna rullandes ner för mina kinder av en helt annan anledning . Helt plöstligt slog mig tanken att tentanångesten som besvärade mig innan idag inte är någonting jämförelse med detta . Alla har vi våra ups & dows och just nu kan man säga att jag är väldigt mycket down . Det är inte jätteofta jag gråter för att jag är ledsen ( oftast är det för att jag ser någon sorglig film , haha ) men alla mår vi dåligt och gråter ibland . Det är mänskligt . När det än händer är det lika jobbigt och man känner sig ensamnast i världen och tror att ingen annan mår dåligt . Samtidigt ekar det i mitt huvud ; Det är ju november , så vad hade jag förväntat mig ?
Det är någon som fått för sig att det är skamligt att gråta , att man helst inte ska visa att man är svag inför andra . För trots att det bara är ord så väger de mer än vad man tror . Det är först när man faktiskt vågar öppna upp sig som man kan prata med någon och slippa bära allt själv . Det är det minsta du kan göra för dig själv !

Djupa tankar idag men ibland är det skönt att få skriva av sig , även fast det inte är så roligt att läsa om .

Fars DagKakor , tårta och paketöppning gjorde vår Fars Dag igår .
Mysigt !

11-11-11

Även jag ska dra mitt strå till stacken och uppmärksamma att det är den elfte november tjugohundraelva idag . Det är faktiskt ganska häftigt men det har varit lite väl överdrivet kan jag tycka ;)

Sitter just nu och kollar på Pelle Svanslös , ni vet den julkalendern som gick för några år sedan ( kanske ganska måna ? ) .  Den senaste veckan har jag även kollat färdig på alla avsnitt av Skilda Världar fram till säsong tre , Full Frys och Mysteriet på Greveholm :) Har kommit in i en sån period då jag älskar att kolla på gamla serier !

Min frånvaro här på bloggen beror på att jag inte har vetat vad jag ska skriva , plus att det har varit lite andra saker som gjort att jag prioriterat bort bloggningen . De senaste dagarna har det blivit en aning kallare vilket gör att vintern börjar närma sig . Det är på tiden , kan jag tycka , eftersom att vi redan är inne i november ( hjälp , vart tar tiden vägen ? ! ) . Jag har även varit en sväng i Gislaved . Mamma var och hälsade på en vän så jag agerade chaufför och tillbringade timmarna hos en studiekamrat medan mamma och hennes goda vän sipprade vin och pratade värre än tio höner i ett hönshus !

Imorgon står det jobb på schemat mellan 10 - 16 . Sedan kommer jag begrava mig i tentaplugg fram tills onsdag middag . Detta betyder att jag antagligen inte kommer att uppdatera så mycket närmaste tiden heller , om jag inte måste beklaga mig över hur synd det faktiskt är om mig , men det återstår att se ;)

Maskerad med pensionärstema

Tre bilder från igår ;


One

Här är en bild från bowlingen förra fredagen . . Tömde precis kameran för att få plats med alla galna bilder från kvällens bravader . Maskerad står på schemat med temat pensionärer , kan bli spännande detta ! Återkommer förhoppningsvis med bilder imorgon eller någon annan dag framöver :) 


Ha en fin kväll !

RSS 2.0