Snart Helg

Helgen är snart här och jag är trött . Praktiken är toppen och jag trivs , både med personalen och barnen . Imorgon blir det jobb mellan 10 - 16 . Förutom det blir det en lugn helg :) Det känns som att jag behöver det . Har haft något varje helg nu . Visserligen har det inte varit särskillt tråkigt eller jobbigt men det tar ändå på krafterna att fara och flänga runt som jag har gjort . Jag önskar er alla en trevlig helg !


Kalla den dålig men humor är det i alla fall


Bor man på landet så är kossorna ens närmaste grannar










Do it yourself




Höstens vackra färger






















Hjalle








Så gosig !

De två sista bilderna har brorsan tagit .

Melissa Horn

Idag har det varit en ganska lugn dag . Var med mamma på hennes träning ikväll , det är väll typ det jag har gjort . Har rensat och sorterat papper i garderoben också så nu ser det lite bättre ut än vad det gjorde innan . Sitter här med nackont , huvudvärk och näsan rinner . Febern vågar jag inte ens kolla . För vet man att man har feber så tycker man mycket mer synd om sig själv än om man inte vet något , därför kollar jag inte , haha ! Det man inte vet har man inte ont av ;) Jag behöver väll inte ens nämna att jag sitter här med mjukisbyxor , stickad tröja och halsduk ? 

Spotify har spelat Melissa Horns låtar hela eftermiddagen . Jag gillar hennes låtar , de är lugna vilket jag behövt då skallebank förföljt mig större delen av dagen . Förmiddagen spenderades i soffan invirad i en filt fram för CSI och Law & Order . Imorgon ska jag förbereda lite inför onsdagen , annars ska jag satsa på att krya på mig så jag inte missar första dagen på VFU:n , för det vore tråkigt . . .

En mors tålamod är som en tandkrämstub - det tar aldrig riktigt slut .




Basse












Me , Myself & I




Boccia & Varpa












Söndag , som en fredag

Idag är det söndag vilket innebär att helgen snart är slut . Jag har dock ingen söndagsångest eftersom att jag har hemmastudier både på måndag och tisdag , vilket innebär att det känns nästan som fredag för mig idag ;) 

Helgen har spenderats i Ulricehamn och i Hökensås . Direkt när jag kom hem från skolan vid strax efter fem i fredags packade jag bilen och begav mig till syrran . Kvällen spenderades med kinamat , Idol och World Tour of Skåne med Johan Glans . Det blev ingen sen kväll då vi gick upp strax innan åtta igår . Vid tio befann vi oss på Hökensås med en dag där tävlingar i Boccia & Varpa stod på schemat . Jag var dock inte med utan hejade glatt på istället då jag tycker det är roligare . Vi har haft otroligt tur med vädret då vi inte fått en regndroppe på oss under hela helgen . En helg där jag inte tänkt något på skolan eller något annat stressrelaterat . En helg som jag , kortfattat , behövde ! 

På hemvägen släppte jag av Emma i Ulricehamn och stannade där för lunchpaus . Tuppade av en stund i soffan och begav mig sedan hemmåt . Lite piggare är jag nu men det blir nog en tidig kväll för mig , trots att jag slipper ställa klockan i morgon . Jag vet inte om det beror på all den friska luften som jag fått i helgen som jag inte är van vid eller om jag helt enkelt har sovit dåligt inatt ? Hur som helst så lägger jag ännu en fin helg bakom mig !

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag har haft :) Bilder kommer upp inom kort .

En gammal goding

Jag kom ut på parkeringen och fick se en snut stå och skriva böter .
- Var schysst och riv lappen, ha lite medlidande . Men han lappade ändå .
Så jag kallade honom skitstövel, då skrev han ut en till ! !
Jävla grisjävel, sa jag . . Då flinade han och började skriva ut en tredje . .
Och så fortsatte det, efter ett tag så satt där en halv telefonkatalog på rutan.
Då tänkte jag : Va fan , lite kul kan man ha och gick bort till min egen bil .

Om jag får chansen ska jag också göra såhär någon gång !

Fossy












Det är droppen som får bägaren att rinna över .




Kalas hos Anna





















Underbara väder , du får jättegärna stanna några dagar nu när du äntligen hittat hit .










Blommor är vilsamma att betrakta . De har varken känslor eller konflikter .




Full fart mot helgen

Imorgon är det fredag igen vilket betyder snart helg . Jag tycker denna veckan har gått i en rasande fart . Det är troligtvis inte för att jag har haft roligt utan för att jag har haft hemmastudier , både i tisdags och idag . Examinationsuppgiften som ska in imorgon är snart klar . Syrran var här en stund efter hon slutat jobbet och hjälpte mig ! Snäll syster :) Nu ska jag bara läsa igenom det en sista gång innan jag bestämmer mig för att den är helt klar . Imorgon har jag bara en föreläsning , 12.30 - 14.00 så det ska jag nog klara av . Sen tar jag återigen helg , vilket är underbart ! Det är extra underbart att jag kan lägga denna uppgiften bakom mig . Nu hoppas jag bara att jag blir godkänd :)

På lördag jobbar jag extra mellan 10 - 16 och sedan på kvällen ska jag gå spökrunda på Torpa Stenhus . På söndag ska jag på kalas hos kusinen Anna som fyllde år tidigare i veckan :) Så ser min helg ut i korta drag !

Min dag









Hemmastudier idag . Medans det blåser och regnar ute sitter jag inne och pluggar och myser i min nya kofta från Lager 157 :) Jag älskar den !

Min Helg

Min helg började som ni kanske redan vet i onsdags eftermiddag . . . Eller vi hade hemmastudier torsdag och fredag men jag fick inte alls så mycket gjort som jag önskade ! Det där med självdiciplin har aldrig varit min starka sida . Det är absolut något jag måste jobba med hos mig själv !

I torsdags fick jag dagen att gå väldigt fort , trots att jag knappt gjorde något vettigt . Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde ! Jo , på kvällen tog jag mig ett välförtjänat bad efter den ofantligt "tuffa" dagen . Det är helt klart något jag skulle tänka mig att göra varje torsdag ! Men som ni säkert vet så räcker inte tiden till och man prioriterar bort de saker som man egentligen kanske behöver göra för att fungera som människa . 

Även i fredags fick jag dagen att gå förvånansvärt fort . Här bör tilläggas att jag faktiskt pluggade lite och gjorde i ordning lite saker till skolan . Satte bl.a. in papper i pärmen som jag köpte tidigare i veckan så nu har jag den skiten samlat på ett och samma ställe . Noggrann och skötsam tjej , det är jag det ! Åtminstone när jag vill , vilket inte är alltför ofta :) På kvällen var min fina vän Elin en sväng hos mig , vi lagade mat och kollade på tv . Det är även sånt som kan läggas till på min "behöver - göra - för - att - fungera - som - människa " - lista .

Lördagen spenderas först några timmar på ICA och på kvällen blev det Sigges . En lyckad kväll med många skratt och kanske lite för mycket dricka . Trots det kan jag ärligt säga att jag inte mår dåligt idag , kanske sömnbrist då men det lider jag av rätt ofta så det kan omöjligtvis ha något med detta att göra . . .

Idag har jag bara tagit det lugnt . Ångesten över att det är söndag och att jag inte har gjort så mycket som jag borde börjar tränga sig på , väldigt ovälkommet ! Jag har , i hopp om att förtränga ångesten , kollat på Dyngkåt och hur helig som helst av och med Mia Skäringer . Än så länge funkar det rätt bra . Nu är de snart slut och ångesten kommer fram allt mer . Nej , nu måste jag ta tag i mitt liv ( = pluggandet , nej jag har faktiskt inte roligare liv just nu ! ) och få något gjort så jag inte endast kommer ihåg ångesten efter denna helgen , utan även kan njuta av det roliga !

Water Drops






Tiger trivs i höstsolen




Det finns fortfarande sommarfeelings ute men hösten är alldeles runt hörnet














Än finns det sommarkänslor kvar






Oväder på gång tro ?


Tänkvärt

Idag gick en av Sveriges mest framgångsrika målvakter bort . Stefan Liv omkom i en flygolycka i Ryssland tidigare idag , liksom resten av hans hockeylag . Tankarna går till de dödas vänner och familj . Ingen ska behöva sörja över någon som är så ung . Det är tur att man inte vet vad som komma skall i ens liv .

Det är tragiskt och helt otroligt att det ska behöva hända något sådant för att folk ska reagera och inse att man ska ta vara på det man har för det är så det är , tyvär . Det som är mest tragiskt är att imorgon , övermorgon eller i slutet av veckan har man glömt detta och livet flyter på precis som vanligt . Livet är skört . Ta vara på era nära och kära . Inte bara idag , även imorgon , övermorgon och dagen efter det , ända tills ditt hjärta slutar slå . Se till att ta vara på dagen och skjut inte upp något , imorgon kan det vara försent

I can do anything with the right shoes

Tre snabba bilder på skorna jag köpte igår ;







Såg nu att skorna ser gigantiska ut , typ storlek 45 men de är de inte ;)

Cavalier King Charles Spaniel







En hund . En Bella .

Godmorgon

Dagarna går fort , vi är redan inne i September månad vilken är höst för mig . Löven börjar ändra färg och falla från träden och det temperaturen sjunker sakta nedåt . Idag är det riktigt mysigt väder ute , solen skiner och värmer lite extra nu när det börjar bli kyligare ute . Om jag bara hinner ska jag gå ut och fota i eftermiddag :) 

Veckan som har varit har bestått av lite allt möjligt . Jag har , som sagt , börjat på Högskolan i Borås . Vi mjukstartade inte utan körde på i 110 redan i tisdags . Samtidigt som jag har försökt att hitta / få tag på all kurslitteratur har jag samtidigt försökt att befinna mig i rätt lokal på rätt tidpunkt . Jag kan säga att det är inte så enkelt som det låter ! 

I fredags fyllde pappa 50 år . Det firades med Öppet Hus som blev väldigt lyckat . Mycket mat blev det över så det lär vi väll få leva på resten av året känns det som ;) Jag kom inte hem förrän vid fem så jag missade de första timmarna , även besöket av hela släkten på mamma sida . Synd , men det kommer fler tillfällen . Jag var i skolan mellan 12.30 - 16.00 . Jag tog vita faran och åkte in en stund tidigare för att köpa ny mobiltelefon . Än så länge är jag väldigt nöjd och jag hoppas att det fortsätter så också . 

Igår skulle jag egentligen pluggat flitigt men istället tog jag vara på det fina vädret samtidigt som jag gjorde nytta . Jag tvätta bilen och sedan gjorde jag även en invändig städning . Nu funderar jag på att be farmor köra mig till bussen imorgon så inte bilen blir skitig , haha ! Riktigt så illa är det inte , den blir skitig förr eller senare ändå ! Igår eftermiddag var vi en sväng hos kusinerna och sedan var kusin Anna här på kvällen . En mysig avslut på lördagen !

Nu ska jag sätta fart med pluggandet ! Ha en fin söndag !



Pappa 50 år - Öppet Hus



























Lite bilder från pappas födelsedag igår som vi firade med Öppet Hus . 
Jag har endast tagit några stycken av dessa foton . Kameran var i många händer igår vilket gör att inte ens jag vet vem som tagit alla bilder :) Jag står bakom redigeringen .

Det är okej att känna . . .



Se den !

RSS 2.0