Gunnars Konditori




Tårtan vi åt på mammas kalas :)

Helgen är här !

Solen lyser och himlen är klarblå , bättre start på helgen kan jag väll knappast begära ? :) Här hemma är jag i full fart med att sortera bland mina papper , sätter in de i pärmen på sin rätta plats . 

I eftermiddag ska jag hämta två busfrön på förskolan . Jag är grymt sugen på att åka pulka i eftermiddag . Vi får se om min svanskota är lika sugen . . . Ikväll blir det mys framför tv:n med mamma . Pappa ska till en jobbarkompis och bada tunna . Imorgon ska vi ha kalas för mamman här hemma . Lagom till eftermiddagsfikat kommer gästerna . Efter kalaset följer jag med syrran hem och sova där till söndag . Imorgonkväll vankas det tacos och melodifestivalenmys med syrran och kusin Anna :)Helgen avslutas som vanligt med bugg ! Det ser ut att bli en riktigt fin helg det här :) Hoppas att ni får det också !

Nä , dags att sätta fart här så jag blir klar innan jag ska iväg i eftermiddag !

Roses
















Bella









Ett konstverk

Det blir tyvärr bara dessa bilder från i lördags , tog inte så jättemånga då lillkusinen och jag hade fullt upp med att måla . Tog nog flest bilder på Bella ( hon var den enda som inte sa emot så fort jag tog fram kameran ) men de bilderna kommer i ett separat inlägg .






Trötta Tiger





Två från i lördags :)

Effektiv dag

Vaknade vid åtta imorses . Kickade igång dagen med frukost och måndagens avsnitt av Sofias Änglar :) Sedan fick jag för mig att framkalla foton . 141 kort senare var jag 157 kronor fattigare ;) Efter det fixade jag mat . Eftermiddagen spenderade jag med kameran en stund samt på återvinningsstationen och en snabb visit till farmor och farfar . Mellan varven har jag även hunnit med att tvätta och beställa födelsedagspresent till mamma . Mycket mer hann jag inte innan mamma, pappa och bror kom hem :) 

Det där med ISO , slutartid och alla funktioner som min kamera har, är inte så lätt som det kanske låter . Jag provade mig fram en bra stund . Har lite bättre koll än innan jag började men är långt ifrån ett proffs ;) Det är en hel djungel tycker jag ! Får fortsätta med mina små experiment en annan dag :) Nu sitter jag här och funderar på om jag ska storstäda i garderoben . Njaa , den karamellen får jag nog suga på en stund till !

Bilder från lördagens kalas kommer upp ikväll eller imorgon . Rörigt inlägg men så blir det ibland :)

Ice Cold




Fräckisar

En äldre man kom in på apoteket för att köpa viagra .
- Jag vill ha sex tabletter och undrar om ni kan del varje tablett i fyra delar ?
Apotekaren svarar :
- Visst kan vi det , men en fjärdedelstablett kommer inte ge dig full erektion .
- Jag är 96 år , svarade den gamle mannen , jag vill inte ha erektion , jag vill bara att den ska sticka ut såpass långt att jag inte pinkar på min tofflor !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Två kvinnor i himlen :
Första kvinnan - Hej . Jag heter Sandra .
Andra kvinnan - Hej . Jag heter Sylvia . Hur dog du ?
Sandra - Jag frös ihjäl .
Sylvia - Vad hemskt .
Sandra - Det var inte så ruskigt . Efter att ha skakat av köld blev jag varm och sömnig och slutligen dog en fridfull död . Hur dog du ?
Sylvia - Jag dog i en massiv hjärtattack . Jag misstänkte att min man var otrogen , så jag kom hem tidigare från jobbet för att överraska honom i sovrummet . Men , istället fann jag honom sittande ensam , och tittade på TV .
Sandra - Så , vad hände ?
Sylvia - Jag var helt övertygad om att det fanns en annan kvinna i huset . Jag letade i alla rum , under sängar , i garderoober och i garaget . När jag letat intensivt och inte hittat någon kvinna , var jag så slut , att jag fick en hjärtattack och dog .
Sandra - Vad synd att du inte tittade i frysen , då hade vi båda varit i livet !


Kalas

Hittills har det varit en ganska slö lördag , skönt ! Det har varit ganska mycket i skolan nu det senaste och massa annat som har gjort att jag inte hunnit uppdatera bloggen . Sen har jag inte haft något riktigt bloggsug heller , har liksom inte vetat vad jag ska skriva . Och inte är det något jätteinspirerande väder ute heller . Igår kom jag hem vid sex från skolan . När jag hade fått i mig lite mat tog det inte lång stund innan jag somnade . Har sovit i över tolv timmar inatt , vilket var väl behövligt :)

Har bara varit inne i Borås tre dagar denna veckan . Utöver Borås har jag varit barnvakt , pluggat och tränat . Gjorde en chansning när jag åkte och tränade i veckan på grund av min svanskota men tro det eller ej men det har faktiskt blivit bättre . Det gör fortfarande ont när jag sitter ner ( speciellt i bilen , ajaj ) och det känns lite när jag går men annars så är det mycket bättre än förra veckan , tack och lov :) 

Nu ska jag strax iväg på kalas här ( eller om en timme ungefär ) , det är två födelsedagar som ska firas :)

Snöstorm

Män är som snöstormar : Man vet aldrig hur länge den varar , hur många centimeter man får eller när de kommer .

Lögndetektorn

Pappan köper en robot med lögndetektor som slår folk när de ljuger . Han bestämmer sig för att testa den vid middagen samma dag .
- Vart var du idag ?
- I skolan  , svarar sonen .
Roboten slår sonen .
- Okej , jag såg en DVD med mina vänner !
- Vad för DVD ?
- Toy Story .
Roboten slår sonen igen .
- Okej , det var en porrfilm ! skriker sonen .
- Va ?! När jag var i din ålder visste jag inte var porr var , säger pappan .
Roboten slår pappan !
Mamman skrattar .
- Han är verkligen din son . .
Roboten slår mamman .

Bellas 20 - års kalas














Tröttheten ligger som ett stort täcke över mig

Internet och den fasta telefonen kom tillbaka i torsdags , inte en dag försent . Sju veckor och två dagar blev det totalt , jäkla åska ! 

Svanskotan mår betydligt bättre än i onsdags men är fortfarande inte helt okej . Jag slapp jobba idag , eller jag trixa och fixa lite så jag slapp , tror inte svanskotan hade gillat det speciellt mycket . Igår stannade jag hemma från skolan . Hade bara en föreläsning och beslöt mig för att vila upp mig ( då trodde jag att skulle jobba idag ) . . Istället satt jag hemma och skrev klart uppgiften ( Tack för hjälpen syrran ) . Eller jag ska läsa igenom den en gång till innan jag skickar in den :) 

Dagen har varit väldigt lugn . Vet inte riktigt var tiden tog vägen mellan frukost och lunch för helt plötsligt skulle jag börja med lunchen ( kanske bör tillägga att mamma är iväg i Finland med jobbet så jag sköter det mesta här hemma , framförallt matlagningen ) . Efter lunch gick tiden minst lika fort och nu har jag precis fikat lite . Dröjer inte länge innan jag ska börja med maten till ikväll heller . Det är nu jag är glad för att jag har gjort klart inlämningen tills på måndag och att jag faktiskt tycker det är kul att laga mat :) Tur att jag inte bor själv , då hade jag aldrig hunnit plugga ;) Trots att jag inte har gjort några större uppoffringar idag så är jag helt slut ! Jag har i stort sett bara lagat mat , plockat ur diskmaskinen och hängt upp en maskin tvätt . Frågan är var någonstans jag tappade min energi ? :)

Första Februari

Äntligen går vi mot en ny måndag och ljusare tider . Åh vad jag längtar till våren , allt känns mycket enklare då :) Var som sagt hos Elin i måndags och åkte skidor . Vi åkte i skogen vilket gjorde att marken inte var helt plan . Ramlade x antal gånger utan att ta skada . Det var först sista vurpan som jag skulle få ångra . I sista nedförsbacken ramlar jag och landar på svanskotan . Hade ont lite samma kväll men igår var det som bortblåst så jag åkte och dansade zumba som vanligt . Jag vet inte om det berodde på det eller var det var men idag när jag vaknade ut kunde jag knappt stå , sitta eller gå . Svanskotan fick sig en rejäl smäll och jag har kännt mig som 80 bast större delen av dagen . Det enda som saknas är en rullator ;) Mamma hade sina gissningar på att det kan ha knäckts , jag hoppas innerligt att hon har fel ! Hoppas jag klarar av hela dagen imorgon någorlunda fint och att det snart går över . Nu framåt kvällen har även mitt blåmärke börjat ömma . Ett blå/lila märke på högra skinkan , lite mindre än en decimeter i diameter , ajaj :/ Det märks att jag inte åker skidor så ofta va ? ;)

Dagen har spenderats hemma med plugg större delen av dagen . Har kommit en bit på skrivandet men känner fortfarande att det är mycket kvar :/ Skönt att bollen är i rullning nu i alla fall :)

När jag hinner och kan ska jag försöka hinna kolla igenom bilderna från lördagens 20 - års fest :) Den natten resulterade i min förkyldning . Åkte hem utan jacka och alla mina tillhörigheter för att hinna med bussen , mamma skulle nämligen hämta mig i Limmared . Mer om det en annan dag :) Nu ska jag göra ett försök att duscha innan Sveriges Mästerkock börjar !

RSS 2.0