Emma
En kväll vid piren i Jönköping - Del 2
En kväll vid piren i Jönköping - Del 1

Vår i Jönköping


Syster ♥


Foto och redigering : Jag
Tre bilder från torsdagens fotografering i Ulricehamn . 

Hemma från en natt hos syrran i Ulricehamn . Avslutade kvällen som vanligt med att dansa bugg . Sista gången idag , tänk att det redan gått tio veckor sen vi började . Tur att det är två extra gånger ;)
Mellan 300-400 bilder har tagits i helgen . Jag håller på för fullt med att rensa och redigera de . Det kommer komma upp allt eftersom :)

Solnedgång i Ulricehamn - Del 2
Jönköping


Bild från i torsdags . 
Foto : Emma 
Redigering : Jag

Kikar in här lite snabbt innan jag ska börja göra mig i ordning . Om en stund kommer syrran hit och käkar . Efter det bär det av till Jönköping och biostaden :) Nu måste jag sätta fart här med att packa det jag ska ha med mig innan jag ska hoppa in i duschen . Om jag hinner ska jag lägga upp resten av bilderna från i torsdags i ett tidsinställt inlägg . Ha en fin lördag :)

Solnedgång i Ulricehamn - Del 1


Fredag

Det är fredag idag vilket innebär helg :) Solen skiner och det är inte ett moln så långt ögat kan nå , bra start på helgen om ni frågar mig . Efter att jag slutat jobbet igår tittade jag in hos kusin Anna där Emma mötte upp . Efter gofika och en trevlig pratstund uträttade syrran och jag några ärenden innan vi åkte hem till henne för att få lite mat i magen . Efter det gick vi ner till bryggan och kollade på solnedgången . Tanken var att vi skulle köpa glass men vi ångrade oss när vi kände hur kyligt det hade blivit ute när solen var på väg ner så vi struntade i det . Det blev ganska många bilder tagna . De kommer komma upp lite allt eftersom :) Ikväll ska jag möta upp ett gäng tjejer från gymnasiet för mys och prat på Viskan . Förutom det kommer helgen bestå av fint häng med bland annat syrran , kommer nog bli en bra helg det här :)

Tre bilder från bowlingen i lördags


La Familia in action :)

Smårgåstårtan


Den var lika god som den ser ut att vara :)

CloseUp


CloseUp bild på mig från i fredags 
Foto : Erik
Redigering : Jag


Ville bara kika in här och säga att jag har haft en bra helg bestående av smörgåstårta hos farmor och farfar , jobb , bowling följt av restaurangbesök på Ming Palace , övernattning och mys hos syrran samt bugg :) En skön helg och det bästa av allt : inte en minut har gått till pluggande ! Livet känns ganska fint just nu :)

Vårtecken
Redigering


Har suttit och försökt lära mig lite mer om redigering den senaste timmen . Det översta fotot är originalet . Fotot till vänster är den första redigeringen jag gjorde . Den är en aning överdriven kan jag tycka . Fotot till höger har jag gjort nu . Tydlig skillnad tycker jag :)

Tulpaner


Helg igen

Hur knasigt det än låter började min helg redan vid 10.30 idag , vilket jag inte har något emot . De närmsta dagarna är än så länge ganska oplanerade . Känner mig inte fullt 100 % frisk så jag ska satsa på att ta det ganska lugnt dessa dagar så jag kan bli av med denna envetna förkyldning någon gång ! Förhoppningsvis får jag lite plugg gjort också , även fast vi inte har överdrivet mycket för tillfället . Det kommer och går i perioder så det är lika bra att förbereda sig .

Jag hoppas på fint väder så jag kan lapa i mig sol , har hört att det ska vara bra för själen :)

Helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut och som vanligt har den gått alldeles för fort ! Denna veckan var det dags för storstädning så i fredags dammtorkade jag det sista i huset för att den biten skulle vara färdig :) Precis när jag börjat med dammtorkningen råkade jag dammsuga upp pappas guldhalsband eller vigselring (Jag var inte säker på vilket det var ) . Ringde pappa med en gång :

- Du pappa , vart har du din vigselring ? 
- Tror den ligger i vårt sovrum .

Jag andas ut och går på nästa fråga :
- Vart har du ditt guldhalsband då ?
- Den ligger nog på toa där vigselringen brukar ligga . Den gick sönder för någon vecka sedan så jag har tagit av mig den .
- Ah , men då kanske det inte gör något att jag råkade dammsuga upp den då ?
- Jo , det går ju att laga och så är det ju guld ! 
- Okej , ska försöka då fram den .

Pappa , en aning osäkert :
- Du är säker på att det inte var vigselringen ?
Jag svarar , ungefär lika osäkert :
- Jag tror inte att det var det , det lät som att det var ett halsband .
Jag beslöt mig för att sluta dammtorka och gick ut och i det underbara vädret och räfsade ihop grenar . I torsdags sa pappa nämligen att det såg ut som en krigszon runt huset . Jag är faktiskt villig att hålla med honom ;) Halsbandet återfanns tillslut , med hjälp av mamma .

I lördags tog vi oss an golven , både dammsugning och våttorkning . Efter det tvättade jag bilen . När vi fått i oss lunch somnade jag en stund för att sedan göra mig i ordning inför kvällens bravader . Kvällen spenderades i Timmele där det var jubileumsfest för DK i Ulricehamn :) En helt okej kväll .

Dagen har än så länge gått i lugnets tecken , ska iväg och dansa bugg ikväll . Utöver det lär det inte bli mycket gjort här hemma . Jag är seg idag trots att det inte blev särskilt sent inatt :)

Hoppas ni haft en fin helg !

Kvällshumor

En irländsk präst och en judisk rabbin hamnade i samma tågkupé. De började samspråka och efter en stund frågade prästen :
- Jag vet att du , enligt din religion , inte får äta griskött . Men , har du någonsin smakat ?
- Sanningen att säga har jag faktiskt det , svara rabbinen . Jag vet också att du , enligt din religion , ska leva i celibat , men . . .
- Jag vet vad du tänker fråga , säger prästen . Och jag har brutit mot den regeln ett par gånger .
Det var tyst ett tag . Rabbinen läste i sin tidning men tittade plötsligt upp och sa :
- Visst är det bättre än fläsk ?


---------------------------------------------------------------------------

Ett äldre par gör sig redo för ett skjut . Frun smörjer in sig med glidmedel "där nere" flera gånger . Mannen ser förvånat på . Så tar han fram kedjan och snurrar den runt sin mandom .
- Varför gör du så ? Frågar frun .
- Jag sätter på snökedjorna , det ser ut att bli halt ikväll !


---------------------------------------------------------------------------

Lilla Sally kom hem från skolan med ett leende på läpparna och berättande för sin mamma :
- Olle visade snoppen för mig idag !
- Vad säger du , flicka ? 
- Mmh , den påminde om en jordnöt .
- Jasså , sa mamma , aningen lättad , var den så liten ?
- Nej , svarar Sally , men lika salt !

--------------------------------------------------------------------------

Svenskaläraren i andra klass frågar lille Jonny om han kan använda ordet "förmodligen" i en mening . Lille Jonny svarar :
- Fröken , finns det klumpar i en fis ?
- Va ? Nää ...
- I så fall har jag !förmodligen" sketet ner mig .


--------------------------------------------------------------------------

En kille står i hotellobbyn och väntar på att få checka in . Då ringer hans mobil och när han plockar fram den råkar han köra armbågen i bröstet på tjejen intill . Han vänder sig om och säger :
- Har du lika mjukt hjärta som bröst så vet jag att du förlåter mig .
Tjejen svarar :
- Har du lika hård kuk som armbåge finns jag i rum 827 . . .


--------------------------------------------------------------------------

I baren :
- Får jag bjuda damen på en whisky ?
- Tack , men jag avstår , jag känner av det i benen .
- Hur då , svullnar de ? 
- Nej , de går isär .


---------------------------------------------------------------------------

En liten pojke var på nudiststrand med sina föräldrar . Pojken frågade sin far :
- Pappa , varför har några snoppen upp och andra ner ? 
Pappan blev paff , men fick en idé och sa :
- Jo , de som har den upp är rika och de som har den ner är fattiga . 
- Okej , sa pojken . 
Efter en stund frågar pappan :
- Har du sett mamma ?
- Ja , hon pratar med en fattig man som plötsligt blev rik och nu håller hon på att pumpa honom på pengar .

----------------------------------------------------------------------------

En 92-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna . De fann varandra på direkten . Efter att ha tillbringat några veckor tillsammans sa mannen :
- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år , så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla i min penis i din hand ? Kvinnan blev först något förvånad över förslaget , men sa :
- Ja , inte kan det vara någon skada att bara hålla i den . Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna , kvinnan med mannens penis i sin hand . En dag dök dock inte mannen upp . Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom . Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna . Det första kvinnan såg var att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand ! Hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen :
- Jag trodde att vi hade något speciellt , men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand . Vad har hon som inte jag har ?
Mannen tittar upp med ett leende och svarade :
- Parkinsons !

RSS 2.0