Water Drops
Tre från dagens fotande , fler bilder kommer med tiden .

Sommarlov !

Äntligen har jag sommarlov ! Som jag har längtat efter detta . . . Aldrig tidigare har jag suktat så efter lov . Det kändes nu i slutet att vi varken haft höstlov , vinterlov , sportlov eller påsklov . Skickade in den sista uppgiften igår och det känns underbart :) 

Idag har jag spenderat förmiddagen med kameran , har tagit över 300 kort så jag hoppas att något av korten blev bra , haha :) Annars är det illa . . . I eftermiddag ska jag in till Borås ( som om jag inte har varit där mycket det senaste året , haha ) och lämna in min mobil på lagning förhoppningsvis . Ska även göra lite ärenden åt mamma samt kolla på skor :) Det blir nog en bra eftermiddag ! 

Tentan i måndags ska vi inte tala om . Jag är så sjukt besviken på mig själv . Jag är inställd på att få göra om minst en del ( totalt var det tre delar ) . Försöker dock inte att tänka på det nu , det som är gjort är ju gjort . Nu ska jag istället njuta av ledigheteninnan sommarjobbet drar igång om några veckor och vetskapen om att jag inte behöver plugga på vääääldigt länge .

Underbara Värme

Sommaren har äntligen kommit . Det har varit några dagar fyllda med sol och värme , hur underbart är inte det ? :) Jag har försökt ta vara på dessa härliga dagar så gott jag har kunnat och vill verkligen inte att det ska bli sämre väder . Jag är för tillfället mitt uppe i sista slutspurten innan sommarlovet . Jag har sagt det innan men jag säger det igen , det är helt sjukt vad ett år har gått fort ! Ett år fyllt med glädje , förväntan , oro och nya lärdomar . Tentan är på måndag så min helg består mestadels av tentaplugg . Jag längtar bara dit så jag får den gjord någongång !

Idag var det dags för premiärdoppet i sjön också . Lite kallt i början men sen var jag i vattnet i 20-25 minuter . Det var ett kallt men svalkande första dopp :) Nu ska jag snart krypa ner här så jag inte sover bort hela dagen imorgon , inatt sov jag i 11 h så här gäller det att lägga sig innan solen gått ner om jag ska vakna tidigt ;) Jaja , sovmorgon är skönt det med !

EyeShadow


Fick denna i julklapp . Den innehåller 120 ögonskuggor i alla tänka bara färger :)

Förgätmigej


Maskros


Tänk att en maskros kan vara så fin !

729 - Marzipan


Detta snygga nagelack pryder mina naglar för tillfället . 69 kr på Åhlens !

Gofika


Choklad pajskal med vanilj kräm toppat med bär , gottigt !
Detta bjöds på när farmor och farfar var här förra söndagen :)

Mary Kay - Sara


Första gången jag kan säga att jag är nöjd med min sminkning som jag själv har gjort ;)

Mary Kay - Emma


Man kan aldrig få nog av våren
Söndagkväll

Helgen är snart över och imorgon börjar en ny vecka . Min helg har varit fin , jag har tagit det väldigt lugnt vilket har varit välbehövligt . I fredags somnade jag en stund när jag kom hem och efter det klippte jag gräset för att inte pappa fick igång den självgående gräsklipparen . Kvällen avslutades med grillning och hockeyvm . I lördags när jag vaknade hade pappa fått igång ElKlippo ( den självgående gräsklipparen ) och jag insåg då att fredagens arbete var en ganska onödigt insats ;) Under gårdagen hann jag med att förbereda en aktivitet som jag ska ha på min VFU - plats nästa vecka . Kvällen avslutades återigen med grillat och hockey . De senaste dagarna ( framför allt onsdag och torsdag ) har det varit kanonfint väder . Det får mig att tänka på sena sommarkvällar i en tunn klänning med personer man tycker om . Älskar känslan att veta att det är vår nu och att sommaren ligger precis framför fötterna , trots att vi säkerligen får vänta några veckor till :) Idag har jag gjort klart det jag påbörjade igår men också pluggat lite inför tentan . I pluggpauserna har jag redigerat bilder , fotoglädjen har återfunnit sig . Typiskt att jag har så mycket annat som ska göras nu . Farmor och farfar var här och fikade i eftermiddag också :)

Det är mindre än fyra veckor kvar tills jag har sommarlov , heeeelt underbart ! Tänk att jag snart har gått ett helt på högskolan , ETT HELT ÅR , kan ni fatta det ?! Det är inte klokt vad tiden har gått fort ! Men innan jag kan ta sommarlov med gott samvete ska jag avsluta min VFU , skriva klart VFU - portfolion , lämna in en sista version av observationsrapporten samt skriva en tenta på 11 hp . Så just för tillfället känns sommarlov gaaaanska långt bort !

Anna 20 år
Kittens
Hur söta ?!

Underbara vår
RSS 2.0