Sista novemver

Det är återigen fredag . Mor och far är på Julmarknad i Tyskland över helgen så jag sitter här själv i TV-soffan och njuter av helgkänslan . Imorgon är det December och det är därmed tillåtet att räkna ner till min födelsedag och julafton :) Första december innebär också att julkalendern börjar . Här har ni en som kommer ställa klockan på kvart i nio imorgon . Jag vet att det kommer att visas på SVT-play men det är inte samma känsla som att titta på tv:n ! Tyckte det var så långt kvar när jag skrev detta (LÄNK) inlägget men nu är vi redan där . Förstår inte vad tiden tar vägen . Snö har vi också fått , en helt del faktiskt och det ser ut att ligga kvar till nästa vecka åtminstone . Det vore sååå mysigt att ha snö på första advent som är på söndag , men också på min födelsedag . Det har inte hänt på hur många år som helst . Såhär mycket julkänsla som jag har i år har jag inte haft på bra länge . Tror det har att göra med snön !

Adventsljusstakarna är upp sedan över en vecka tillbaka . Jojomän , här har ni en som har hittat julstämningen :)

Fredagsmyyyyyyys

Äntligen är det fredag ! Det har varit en jobbig vecka och jag är väldigt glad att det är fredag idag . Idag har jag varit och klippt mig , körde lite våghalsigt och klippte av mig ca 1 dm samt klippte lugg . Det känns fortfarande lite ovant och inte riktigt mig men jag hoppas att det ändras . Sist trivdes jag toppenbra i det men det är å andra sidan sju - åtta år sedan . Vi får helt enkelt se huruvida jag trivs i det eller inte , i värsta fall får jag väll låta det växa ut och spara till långt hår igen :) 
 
Pappa har pokerkväll här ikväll och Erik är inte hemma . Det betyder att mamma och jag spenderar kvällen i tv - soffan . Det blir ingen supersen kväll för mig för imorgon väntas nämligen julhandling i Jönköping med mamma och syrran . Vill att det ska bli december och första advent nu så att jag kan sätta upp min nya adventsljusstake någon gång ...
 
Nu är middagen färdig . Flygande Jacob , sallad och blomkålsris står på menyn ikväll , mums :)

Halloween - festen

Kom på att jag har glömt att visa bilderna från Halloween-festen förra lördagen i Månstad . Ni som är vänner med mig på Facebook har redan sett dessa men jag lägger upp det här också :)

Som ni kan se blev jag djävulen till slut ;)

RSS 2.0