Helgen är på ingång ..

Det är glest mellan uppdateringarna här nu för tiden men det är mycket annat som tar upp min tid istället , som till exempel skola och träning ... Helgen är också fullspäckad så det lär vara lika tyst här som det har varit innan , dumt att bryta en trend liksom ;) Vad som händer skriver jag först nästa vecka då jag är lite stressad just nu .. En och en halv timme i skolan imorgon sedan är det helg för min del ! 
 
Hoppas ni får en trevlig helg , mina fåtal läsare ;)

Trerätters middag för tre

I lördags bestämde sig Susanne , Lina och jag oss för att laga trerätters och umgås :)


Dukingen

Förätten: Avokadohalva med mosat ägg och creme fraiche dekorerat med tomat och citron..

Borddekoration

Varmrätt: Stekt fläskfilé med rostade rotfrukter . Till det serverades champinjonsås , grönsallad och fetaost .
Efterrätt: Någon form av chokladmousse toppat med hallon .

Tack för en trevlig kväll som avslutades på sigges :)

Fredag kväll

Helgen är på ingång och jag sitter i soffan i min ensamhet med tända ljus och kollar på CSI Miami för tillfället , ganska mysigt ändå :) Morgondagens planer är ganska få . Tanken är att jag ska plugga under dagen , sedan ska jag och ett gäng tjejer ut och bowla på kvällen och troligtvis utgång på det . Jag ska dock vara nykter då jag lovat att hämta Erik på natten . . Jag får väll helt enkelt se det positiva i det hela , jag lär ju mycket bättre än många andra på söndagen ;) Söndag bjuder på bugg , väldigt skönt och roligt att det har dragit igång igen !

Här är några bilder från den senaste veckan från mobilen ;


En halvtaskig bild på tatueringen . Här är den helt nygjord , har fortfarande inte fått tummen ur och ta ett kort nu när den är läkt eller jag har rättare sagt glömt av det !

Gölingstorps Marknad i lördags

Mycket plugg i veckan

Startar helgen på bästa sätt - mat på Jensens Böfhaus :)
En bild som beskriver min kväll ganska bra :)

Ha en trevlig helg !

30 + 25 års kalas

Här kommer lite bilder från kusinernas kalas den 8:e september , bättre sent än aldrig ;


Det serverades bröd , sallad , melonsallad , kokta grönsaker , grönsallad , potatis och kycklinggryta . Mycket smarrigt !

Paketöppning !

Tårtdax..

Normala kusiner ;)

Mor och far

Grattis på eran 25-åriga bröllopsdag ♥ 


Bilden är tagen i juli 2011 


Sammanfattning av veckan som gått

Det är inte den bästa uppdateringen här just nu , en av anledningarna är att jag helt enkelt inte haft tid ... Bara för att jag är ensam hemma och inte har något bättre för mig kommer jag därför skriva en liten sammanfattning om vad jag har gjort de senaste dagarna :)

Förra fredagen (31/8) var mamma och jag i Borås för att kolla lite i affärer , äta gott och avsluta kvällen i biosalongen . Vi såg Snabba Cash 2 . Mycket bättre än ettan men ändå lite för mycket våld för min smak !
I lördags och söndags tog jag det ganska lugnt , har åkt på en konstig typ av förkylning där det endast satt sig i halsen . Hostan har hållit mig vaken mycket de senaste nätterna och det är först nu som jag börjar sova lite bättre :) Nu börjar det dock övergå till näsan , inte alls roligt :( Vi firade pappas födelsedag i söndags där det bjöds på citronkladdkaka ...
I måndags var jag en sväng i Ulricehamn för att uträtta några ärenden .
I tisdags började skolan igen . Vi mjukstartade med endast kursintroduktion denna vecka , skönt då jag inte har varit i skolan på över tre månader :) 
I onsdags var jag hemma . Städade och fixade lite med diverse saker :)
Igår var dagen med stort D , nämligen tatueringesdagen . Jag trodde att jag skulle vara mer nervös än vad jag faktiskt var och jag trodde även att det skulle göra mer ont än vad det gjorde . Blev supernöjd , trots att det inte blev som jag först planerat och ställt in mig på :) Bild finns på facebook eller instagram (@rosellsara) . Det kommer troligtvis upp fler och bättre bilder när den har läkt helt !
Idag har jag varit med kusin Anna på Ge-Kås . Med tanke på att jag har varit där tre gånger på ungefär två veckor hittade jag inte jättemycket men jag följde med mest som sällskap , vilket både jag och plånboken uppskattade ;)

Helgen som kommer består av jobb , både lördag och söndag . Imorgon står det även kalas på schemat då två av kusinerna slagit ihop sina kalas :)

Nu ska jag snart krypa till kojs här efter en intensiv dag och för att klockan ringer 6.30 imorgonbitti , mindre roligt på en lördag men pengar är pengar :) Detta blev visst ett långt inlägg och utan bilder dessutom men jag har köpt en ny dator och har därför inga bilder på den här än , vilket är en fördel om man ska kunna ladda upp några ;)

Nej , nu ska jag fixa lite saker innan jag kryper ner här . Ha en fin fredagskväll alla ! 

Emma 24 år

 
Åhh !
RSS 2.0