Melodifestivalen - State Of Drama

Igår var det dags för Borås-bandet State of Drama att inta Melodifestivalens scen . Deras låt "Falling" överträffade verkligen mina förväntningar , den bästa igår skulle jag nog till och med kunna påstå . Det är faktiskt lite coolt att två av bandmedlemmarna är födda och uppvuxna i Dalstorp :) Roligt att sätta vår lilla håla på kartan ! Nu får vi bara hålla tummarna att det går hela vägen för de . Jag tror i o för sig att det är en stor vinst att bara vara med och i Mello och synas men det vore lite häftigt om det tog hem alltihopa ;) Gårkvällen spenderades alltså framför Mello hemma hos syrran och kusin Anna .

Dagen idag är ännu oplanerad . Syrran och jag har gett oss in på å göra en skinkstek som nu strax är färdig . Förutom matlagning är det bugg som står på schemat ikväll ! Imorgon är det måndag och ny vecka igen... Hoppas ni haft en fin helg :)

Bilden är tagen från instagram (@rosellsara) som i sin tur är tagen ifrån Aftonbladets hemsida .

It's Friday My Friends

Det är redan två veckor sedan jag skrev här senast . Tiden går , som vanligt , väldigt fort . Denna veckan har jag varit inne i Borås alla dagar utom i måndags , då det var hemmastudier som gällde :) Idag har jag haft Mentorträff så jag var hemma vid halv fem och då var det bara hem och stoppa i sig en frukt för att sedan köra mor och far till Landvetter . De är i skrivande stund påväg till Thailand för att framförallt firas mammas kommande födelsedag , åh jag hoppas de får de underbart ! Flyget tar elva timmar så de beräknas vara framme vid halv nio imorgon bitti , svensk tid :) Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite avundsjuk på de , det är nämligen ca 30-35 grader dagtid och det är inget jag hade tackat nej till i dagsläget . Jag menar , vädret kan ju vara något av det sämsta på bra länge : grått , blött och slaskigt ! Hoppas , hur som helst , att de får en rolig och minnesvärd resa tillsammans .
 
Mycket mer än skola och bilkörning Göteborg tur och retur är väll ungefär det jag har hunnit med idag . Imorgon bär det av till Ulricehamn för att sova hos syrran till söndag , sen är helgen slut igen och ny vecka väntar :) Trevlig helg !
 
Bilden är tagen idag i väntan på bussen ;) (Instagrambild: @rosellsara)

Sista dagen på veckan

Idag är det återigen söndag och imorgon går vi in i en ny vecka igen :) Det går i en rasande fart , vi är redan inne i februari månad och nu börjar jag faktiskt längta lite till våren och solens varma strålar . Även helgen har gått fort ; buggen i fredags vart väldigt lyckad och jag ångrar inte att jag åkte dit . Jobbet igår gick som en dans och gårkvällen spenderades här hemma där det vart överraskningskalas för mamma som fyller 50 om några veckor . Totalt var vi nio stycken här hemma och jag tror att mamma vart både överraskad och glad , precis enligt våra planer då alltså :) Idag är trötthet det enda jag känner , förstår inte varför , troligtvis har jag sovit alldeles för gott och länge inatt ! Dagen går alltså i lugnets tecken , precis som söndagar ska vara enligt mig . Hoppas kaffe , som ska drickas om en stund , gör sin del i det här och att jag förhoppningsvis är lite piggare för ikväll vankas det bugg igen , tredje gången på fyra dagar :)

Instagrambilder (@rosellsara) från helgen ;Det bjöds på exotisk bricka , potatissalld , både hårt och mjukt bröd och dryck , smaskens !

RSS 2.0