Dagdrömmar

Känns som att jag skriver detta väldigt ofta men jag förstår helt ärligt inte vart veckorna tar vägen . Det var ju inte längesen det var torsdag och snart helg , eller söndag ? Dagarna går i en rasande fart och vi är redan inne i mitten på oktober . Halva VFU:n är avklarad vilket gör att imorgon om en vecka gör jag redan min sista dag på förskolan för den här gången . Skönt att tiden går fort på ett vis , kom på mig själv med att sitta och tänka på advent och julen innan . När dagarna är såhär gråa och tråkiga som den har varit idag längtar man lite extra till julen , dels för att det förhoppningsvis är snö ute då och dels för att julen är en av de bästa högtiderna på hela året . Lyssna på julmusik , slå in julklappar , äta god mat och bara umgås med nära och kära är det ju absolut inget fel med :) Efter jul och nyår får även våren komma fort så att det blir sommar fort igen ;) Nog för att höstterminen brukar gå fort men det är mycket vackrare ute när knopparna börjar komma fram igen . Nog för att det är ett tag kvar tills blommorna börjar knoppa igen men drömma kan man ju alltid göra ;)

Imorgon slutar jag 14.00 på VFU:n , sedan ska jag direkt iväg till gymmet . Imorgonkväll blir det fredagsmys med M och när jag inte jobbar i helgen ska resterande tid spenderas med honom också :) Trots att jag jobbar både lördag och söndag så tror jag allt att det kommer bli en fin helg ändå och den kommer säkert gå i rasande fart som alltid !

För att liva upp denna regniga och gråa dag bjuder jag lite bilder från den senaste veckan då vi stundvis har haft fantastiskt väder :)
 
 

Grönt är skönt

Alla fem gruppuppgifter , de tre individuella uppgifterna , tentan och dagens gestaltande är godkänt ! SÅ himla skönt att kunna släppa det nu och jag är väldigt lättad, glad och stolt över att allt godkändes på första försöket !
Nu tar jag en välförtjänt helg och sedan är det VFU i två veckor innan jag återgår till skolbänken igen . Ska bli både skönt å roligt att komma ut på lite praktik igen . Börjar helgen på Ge-Kås med S och hennes dotter och sedan kommer jag tillbringa resten av helgen i Sätila :)

En glad Sara önskar trevlig helg :) (Instagrambild : @rosellsara)

Hakuna Matata

Här är en bild på tatueringen jag gjorde igår . Nummer två är nu på plats och jag än nöjd ! Kanske inte den bästa bilden , dels för att plasten fortfarande är på när bilden togs och dels för att det är en mobilbild , men ni får ju ändå en bild av hur den ser ut . Den sitter alltså på högerarmen på utsidan under knölen . Om det kommer en bättre bild framöver återstår att se . Den är hur som helst hyffsat liten och tog inte mer än 35 minuter att göra , alldeles lagom om ni frågar mig ;)
Fredag hela veckan

Veckan börjar lida mot sitt slut och jag har krupit upp i soffan . Dagarna går i en rasande fart och vi är redan inne i oktober . Idag är det den fjärde vilket innebär att det bara är två månader kvar till jag fyller år . Ännu sjukare är det att vi om två månader är inne i december , det känns för tillfället väldigt långt bort ! Men tiden går som sagt var fort och innan vi vet ordet av det har vi påbörjat ytterligare ett år . 2014 - helt galet !

Pappa har pokerkväll här hemma och mamma är iväg med jobbet denna helgen . Därför har jag lagat mat (Flygande Jacob, ris och grönsallad) (egentligen skulle vi haft vitlöksbröd till också men det låg snällt kvar på bänken även efter att vi ätit klart) åt gubbarna här hemma ikväll . Resterande av kvällen kommer att bli ganska lugn . Åker till M imorgon så påbörja packandet är väll en del av planen ikväll :) Helgen (och förhoppningsvis även måndag och tisdag) spenderas i Sätila .

Vilket väder vi haft denna veckan förresten ! Solen har visat sig från sin bästa sida (åtminstone på mornarna) vilket gör det lite lättare å gå upp :) Bilden nedan är tagen i torsdagsmorse här hemma . 

Dagen har varit pluggfri . Har istället spenderat den på Tattoo Söder i Ulricehamn och tillfört lite mer bläck på kroppen . Vad och vart visar jag i ett annat inlägg :)

 
 

RSS 2.0