Tentaångest?

Tog en promenad tidigare idag i hopp  om att motivationen skulle hitta tillbaka men det gick inge vidare . Ska försöka läsa lite till innan jag ger upp det för idag . Stundtals har jag en väldig tentaångest och stundtals känner jag att jag har rätt bra koll på läget , hur det egentligen är kommer visa sig så småningom när jag får reda på tentaresultatet !

Efter en välbehövd tenta-lunch imorgon möter jag upp syrran i Ulricehamn där vi styr kosan mot Hökensås och årets Boccia & Varpa - tävling . Det har blivit lite av en tradition att hyra stuga där denna helgen sedan mamma och pappa bytte från husvagn till husbil . Därför är det skönt att tentan är innan helgen vilket betyder att jag inte kommer behöva plugga en enda minut i helgen och det ska bli såååå skönt :)

Önska mig lycka till på tentan imorgon ! Trevlig helg :)

Väldigt backigt hela elljus-längan runt , skönt å få upp flåset :)


Höstmysigt

Helgen är kommen och jag ligger fortfarande kvar i sängen hos M medan Ronja Rövardotter går på tv:n , sämre start på en lördagmorgon kan man ju ha :) Ska strax ta tag i dagen . Åker hem om några timmar och väl hemma vankas det städning och pluggande , senare ikväll ska jag till Ulricehamn på kalas ! 

Bilden nedan är tagen igår , en liten ljusdekoration som tillverkades efter Ikea-besöket i torsdags ! Väldigt höstig vilket höjer mysfaktorn ganska mycket :) 
Finally

Äntligen är de tre individuella uppgifterna inlämnade och alla gruppuppgifter är färdiga vilket känns fantastiskt skönt :) Nu är det bara å ladda om till tentan nästa fredag men den känns just nu som en fis i rymden , trots att jag inte har kollat på litteraturen tills dess eller vet hur tentan är uppbyggd , men det löser sig som allt annat :) 

Helgen har varit fin . I fredags var syrran här och fredagsmyste och i lördags var M och jag bjudna till ett par gemensamma vänner där vi fick hemmagjorda hamburgare , mycket smarrigt ska ni veta ! 

Veckorna går i rasande fart och snart är det helg igen . Inte mig emot , den bjuder på en del trevligheter vilket gör att jag inte kommer hinna plugga särskilt mycket men känner att jag behöver någon pluggfri dag för att orka med resten . Till helgen vankas det både kalas och dop .

I eftermiddag åker jag till Sätila och stannar där till lördagförmiddag . Det ska bli skönt att komma hemifrån lite och slippa alla måsten :) 

Nu måste jag sätta fart här . Klockan 13.00 ska jag bland annat ha packat , käkat och skrivit ut en del av litteraturen till tentan (vilket tar sjukt lång tid eftersom att jag måste sätta i varje papper för sig , annars tar skrivaren alla papprena på en och samma gång) !

Ha en fortsatt fin vecka !

Instagrambild : @rosellsara
Hemmagjord hamburgare gjord på högrev med egengjord dressing tillsammans med sallad , gurka och tomat !

Solig fredag

Det är fredag idag och helgen är på ingång .  Förut såg jag helger som pluggfria men efter kursintroduktionen förra tisdagen insåg jag ganska fort att det inte lär bli mycket fritid över för mig den närmsta tiden . På 23 dagar (helger inräknade) med start från förra tisdagen (den 3:e sep) har vi fem gruppinlämningar , tre individuella uppgifter och en tenta . Detta betyder att sen skolan rivstartade igång igen har jag knappt gjort något annat än å pluggat , varje ledig stund har jag satt mig å försökt få bukt på alla uppgifter och allt som ska göras . Det har dessutom varit långa dagar i skolan med föreläsningar , workshops och grupparbeten , vilket har varit väldigt mycket för både kropp å knopp som har resulterat till en del magkatarr och inre stress i perioder . Stressad och orolig över att jag inte kommer hinna färdigt med uppgifterna i tid .

Denna stress och oro kommer å går i perioder och just nu känns det ganska bra och det är första gången som jag känner att jag faktiskt har möjlighet att ro detta i land , denna gången också . Det är en skön känsla som gör att helgen känns väldigt välkommen , för trots att vi har mycket å göra så tar jag mig tid att vara ledig och lägga pluggandet åt sidan för att socialisera mig istället . Helgen till ära har jag dessutom besök vilket är en väldigt bra anledning till att inte dränka sig i plugg . 
 
Solen skiner och jag sitter inne medan kroppen bara längtar efter att få komma ut . Väntar på samtal från min syster . Hon skulle ringa när hon är påväg hem från husbil-och husvagnsmässan i Jönköping . Då ska jag svira om och möta upp henne genom att promenera till Dalstorp och handla , det gäller att förena nytta med nöje för att vara så aktiv som möjligt :)

Hösten är på ingång och dagar som dessa är det alldeles fantastiskt . Det är frisk luft ute vilket jag behöver en ganska stor dos av emellanåt när jag sitter inne och pluggar . Vi har haft en fantastisk sommar vädermässigt och även hösten har hittills bjudit på många soldagar vilket gör det lite lättare nu när vi går mot mörkare tider .

Nu ska jag försöka skriva lite till på min inlämningar innan syrran ringer och det är dags att bege sig ut i det fina vädret . Ha en fin helg alla :)


Bilden är tagen i måndags morse innan jag skulle till skolan , lika fint väder ute som idag !

En instagrambild från tidigare idag : plugg , plugg , plugg !
 

RSS 2.0