1 år ♥

 
Jag älskar dig!

Slappa dagar innan allvaret drar igång igen

Vädret fortsätter i samma andra, det regnar mest hela tiden och jag tror minsann att höstkänslan är här för att stanna. Det ryktas om att det ska bli varmare och finare väder imorgon och på onsdag, men det tror jag inte på förrän jag ser det ;)

Imorgon är det en vecka kvar till skolan börjar igen. Jag går mest hemma om dagarna utan att göra speciellt vettiga saker. Men det är väll det jag har tid för nu innan skolan drar igång, att inte göra någonting :) 

I lördags fick jag en lektion om bullbakning av mamma. Vi hann även med att baka bröd och bondkakor. Det är väll ungefär det vettiga som hag har åstakommit den sista veckan, hihi. Kanske inte riktigt. Men nästan.
 

Rastning av den äldre generationen

Igår tog jag med farmor och farfar på en liten utflykt. Första stoppet var jysk i Ulricehamn där ett köksbord till de inhandlades. Därefter besökte vi Dollarstore, som är relativt nyöppet och det såg verkligen ut som en miniatyr av Ge-Kås. Dit kommer jag med stor sannlikhet att återvända. När vi kände oss klara i Ulricehamn åkte vi vidare mot Blidsberg och ett fika-stopp på Basta Kvarncafé gjordes innan vi styrde kosan hemåt igen. Det behövs inte mycket till för att de ska vara tacksamma. De var nöjda och jag var nöjd, win win för alla inblandade parter! :)
 
Fantastiskt fint på Basta Kvarn, hit borde man åka oftare!
 

Tjolöholms slott

När det var som allra varmast åkte M och jag till Tjolöholms slott. Det var många år sedan jag var där sist så det var roligt att återvända dit. Det blev dock en kortvarig tripp då det var alldeles för varmt för att gå runt där och strosa. 
 
 

Olofsbo på 12 timmar

En tisdag i slutet av juli åkte jag ner till kusten över dagen och umgicks med härliga människor, åt gott, badade i havet och solade.

 

Vallarnas friluftsteater

Förra lördagen var det dags för den årliga föreställningen av Vallarnas friluftsteater som heter Brännvin i Kikar'n. Den hade sina roliga stunder men det var taget en del skämt från tidigare föreställningar och det känns som en väldigt stor miss! I vanlig ordning behöver jag se en fars några gånger innan jag kan bestämma om den är bra eller inte så får återkomma med detta nästa sommar ;)
 
 

RSS 2.0