Dressincykling

Igår hade "gympa"-gänget avslutning. 13 glada kvinnor i blandade åldrar var därför i Ambjörnarp igår för att cykla dressin. Det var lite läskigt till en början, men när man vant sig var det bara att trampa på! Och det är mycket roligare än vad det låter! Och att vi kunde stanna intill en rastplats under tiden där solen värmde gott gjorde det hela bara ännu bättre :) Klarblå himmel, strålande sol och en glatt gäng var ett väldigt bra recept på en lyckas avslutning!
 
 

Personlig fotovägg

Sedan jag flyttade ner en våning har en av väggarna stått tomma. Först ville jag sätta upp ett väggord, men tiden gick och det blev helt enkelt inte av att jag tog mig tid att leta upp det så därför började jag spåna på en ny idé - nämligen en fotovägg på snöre. Jag har sett det på många sidor och blev sugen på att göra något liknande. Sagt och gjort, jag beställde hem nio instagramfoton från Printasquare på torsdagsmiddagen och på fredagen låg de i brevlådan. Efter att ha spikat i två spik i väggen och hängt ett snöre där emellan var det bara å sätta upp foton. Smidigt och lätt att byta ut foton sedan, lite därför jag beställde så få foton :)

Nöjd tjej :)

Sommardag

Vilket fantastiskt väder vi har i nästan hela Sverige! I skuggan är det närmar 30 grader. Svalkande vindar och molntussar på himlen gör att det inte är outhärdligt att leva idag ;) Trots att jag har pluggat en del så har jag även hunnit sitta ute i solen och njutit i en stund också samtidigt som jag sprungit till och från tvättstugen.

Helgen tillbringas i Sätila. Kom hit igår och stannar till söndag. Helgen är ännu ett oskrivet blad, vi får helt enkelt se vad den har att bjuda på :)

Nu tänker jag lägga ner pluggandet för idag och istället ta en promenad och handla på vägen. Det vankas grillat till kvällen! Låter som det mullrar ute så bäst att sätta fart. Ha en fin helg allihopa!

Fuck Cancer!


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
 

Lördags kväll

Vi är mitt uppe i helgen och jag är även mitt uppe i min jobbhelg. Jobbade till 13 idag och ska jobba hela dagen imorgon. I eftermiddags åkte jag till syrran i Ulricehamn för att spendera resten av dagen och kvällen där. Hon håller på och hjälper mig att läsa igenom två skoluppgifter. Tanken är att vi ska käka tillsammans om en stund. Som en överraskning dök mor och far upp här så maten är redan på gång.

Veckan som varit har inneburit mycket jobb och plugg. Träning har jag knappt hunnit med, men det får jag ta igen om ca två veckor när sommarlovet är på ingång. Ska bli väldigt skönt med lov faktiskt! Trots att vi har en del kvar att göra innan jag får ledigt börjar jag ändå se slutet på den här terminen, som var relativt lugn till en början med hektisk nu mot slutet. Efter sommaren är det ju bara en termin kvar! Kanske därför jag längtar lite extra tills detta sommarlovet, trots att det förmodligen är det sista jag kommer ha. 
 
I vanlig ordning publicerar jag några instagrambilder från den senaste tiden (@rosellsara):

Möhippa för Anna förra lördagen.

Magisk morgon tidigt i torsdagsmorse innan jobbet.
 
Ha en fortsatt fin lördagskväll!

RSS 2.0