Sista söndagen i juni

Det har varit sämre väder det senaste, men till veckan är det sagt att allt ska vara i sin ordning igen. Riktig sommarvärme har utlovats, vi får väll se hur mycket det blir med det, men förhoppningsvis blir det lite varmare än vad det har varit :)

Två veckor kvar innan semestern börjar - nedräkningen har börjat. En tripp till Vimmerby och Astrid Lindgrens är inplanerat och i fredags bokade vi två hotellnätter i Ystad med nära till havet. Därför vore det trevligt om det var fint väder då. Oavsett vilket är det aldrig fel att andas havluft. Utöver detta har vi även bokat biljetter till Uport, båda dagarna. 
 
Helgen har bjudit på fredagsmys, heldag på Liseberg och 12-års kalas. Nu är jag redo att kicka igång en ny vecka. Hoppas den blir fin! :)
 
Två bilder från när sommaren var här på kortvisit för några veckor sedan. 

Blomplockning till midsommarstången på jobbet. 
 
Förra tisdagen var vi ett gäng från jobbet som var på Rosétisdag på Bryggan. Ett gäng ska dit även nu på tisdag, sommarkänslor helt klart! Solnedgången i tisdags. Spöregn när vi gick till Bryggan, men såhär vackert när vi skulle gå hem.

Gårdagens groupie i Flumeride på Liseberg.
 

Sommarvärme

Har börjat vänja mig vid min nya frisyr nu och än så länge trivs jag riktigt bra. Tids nog kommer jag troligtvis sakna mitt tjocka, långa hår men just nu trivs jag med det här.

Helt galet att vi redan är framme vid skolavslutningstider nu. På fredag får de flesta barn i kommunen sommarlov och mindre än två veckor kvar till midsommar. Vart tar tiden vägen? Känner att jag inte riktigt hänger med. Men om man ska se det från den positiva sidan så går jag snart på mitt livs första semester, den kanske blir tråkigt, trist eller alldeles underbar ;)

Dagen har bjudit på riktigt sommarväder, och det ser ut som att det kommer hålla i sig åtminstone till helgen. Kortet nedan tog jag på väg till jobbet imorse vid sju-tiden. Jag har sagt det innan, men det tål att sägas igen: Den här tiden på året är fantastisk med alla underbara färger. Kollar man på bilden nedan är det inte svårt att förstå att blått och grönt är mina favoritfärger!
 
 

Nyfriserad

Nyligen hemkommen från frisören. Jag kände att det var dags att göra något åt barret så över 1 decimeter rök denna gången. Nu hoppas jag ska trivas i, den något ovana, frisyren. Det är, oavsett vilket, försent att ändra sig nu!
 

 
Regnet öser ner utanför och det blåser nästa storm ute. När kommer sommaren? Känns mer som oktober är juni-väder nu om jag ska vara ärlig. Det är midsommar om 2,5 vecka, vilket är väldigt svårt att förstå om man tittar ut genom fönstret. Hoppas det vänder snart!

För hela året har vi väntat på: JUNI, JULI, AUGUSTI

Den första riktiga sommarmånaden är äntligen här! Någon sommarvärme har vi inte direkt men förhoppningsvis kommer det lagom till helgen och Sveriges nationaldag. Jag tror stenhårt på att den riktiga värmeböljan kommer efter midsommar, och det kommer jag tro på tills motsatsen är bevisad ;)
 
 

RSS 2.0