Sista fredagen i oktober

Fredag igen. Vi sitter i soffan och tittar på tv. Veckan har gått fort och på söndag är vi redan inne i november, en av de tråkigare månaderna om ni frågar mig, men det säger säkert bara swish och snart är det äntligen december med födelsedag och allt som hör julen till 😊
 
Tyvärr hittade vi inget till balkongen i Borås förra helgen, men det ordnade vi till efter ett besök på Granngården i veckan. En trälåda står nu så fint på balkongen tillsammans med ljung, en och ljuslyktan vi köpte på PåPall för någon vecka sedan.
 
Mitt julsug fortsätter och jag har därför precis klickat hem den här ljusstaken som jag suktat efter ett tag. Finns både på Ellos och Halèns. Mässing är egentligen inte 'my cup of tea' men tror det kan bli ganska fint ändå, oavsett var den placeras här hemma. 
 
 
Trevlig helg!
 
 
 

Vintertid

Godmorgon söndag! 

Jag har varit vaken en stund och sitter å funderar på vad klockan egentligen är. Enligt min mobil är klockan 8.43 men våra väggklockor här hemma är också det, vilket gör mig en aning förvirrad. Det skulle kunna vara så att Mattias ställlde tillbaka klockan en timme innan han gick och la sig igår, men det skull förvåna mig i så fall ;) Men men, upp är jag i vilket fall som helst! 

Förhoppningsvis blir det ett besök till Borås i hopp om att hitta något till balkongen. Det blev väldigt tomt där när vi tog bort möblerna och sommarblommorna. Vi gjorde ett försök i Jönköping förra helgen men äppellådorna (som vi tänkt ha ute på balkongen) var slut i den enda butik som skulle haft det. 

Jag har fått julkänslor så det svämmar över. Enda sedan vi har på Gekås i mitten av september har jag velat sätta fram ljusstakarna, skriva julkort och börja pyssla med julklappar, men människorna runt omkring mig har himlat med ögonen som om jag vore knasig på riktigt när jag nämnt det. Men nu är Oktober snart slut och i november borde det väll vara okej att smygstarta julen liiiite i alla fall? 🎅 


Härliga höstfärger! 🍁🍂☀️

Snart är det fredagsmys, är det sant? Är det verkligen det? Det är det absoluuuuuut!

Jag brukar säga att måndagskväll är den bästa dagen på hela veckan, för då är det som längst till nästa måndag. Men jag måste medge att torsdagar är inte dumma de heller :) Det blir förhoppningsvis en lugn helg i goda vänners lag och ett kärt återseende på Gunnars. 
 
De senaste veckorna har jag haft ett enormt shoppingsug (det har lugnat sig lite, tack och lov!) och en fixar-känsla då jag vill fixa och ändra om här hemma. Bilden nedan är tagen för två veckor sedan, och visar några av mina senaste inköp: kakelplattor från Loppisverkstan, en nygammal vad (loppisfynd) och två vinglas som fick nytt användningsområde. Den vildvuxna murgrönan är för övrigt stöldgods från Alingsås :) 
 
Dålig kvalité på bilden, men resultatet syns ju ändå.
 
Suget att förändra och göra finns fortfarande, så vi får se vad nästa projekt blir! Trevlig helg!

RSS 2.0