Lördag eftermiddag

Påsken är över. Har slängt ut påskriset på förmiddagen och slängt vissna påskliljor. Nu vill jag att tussilagon och vitsipporna ska ta fart, då är våren här på riktigt anser jag!

I torsdags var syrran och jag nere en sväng på tjejkvällen. Vi åt tacomeal på torgstallet innan vi strosade runt på stan. Sista butiken vi gick in i, Team Sportia, blev vi kvar i över en timme. Skulle egentligen bara titta på nya skor, men det slutade med att jag kollade om jag behövde specialutformade sulor (till rabbaterat pris just för tjejkvällen). Har ju haft sulor innan så jag blev inte jätteförvånad när han i butiken sa att jag behövde det. Gick därifrån med ett par nya asics-skor, specialsulorna och ett par asics-tights. Det sistnämnda fick jag köpa för 1kr om jag handlade skor för minst 1199kr, ett riktigt fynd alltså! Alla som gjorde en såndär fotscanning fick dessutom gratis fotmassage. Fick dessutom med mig BH och sockar hem från Lindex. 

Igår efter jobbet var syrran och jag en sväng i Borås. Ett besök på PåPall som hade säsongsöppning igår stod på agendan. En väldigt mysig butik med allt från krukor till handdukar, och dessutom till ett väldigt bra pris. Kom hem med en shabby-chick-vattenkanna (grön), två stilrena krukor att ha ute på balkongen, två schackpjäser; kungen och drottningen (ca. 1-1,5 dm höga) att ha som prydnad och en liten grön prydnadsgroda. Tror det var allt. Blir definitivt fler besök dit inom kort 🙂 

Mattias är och byter däck på bilen, sommarsulorna ska på och så pratade han något om att den skulle tvättas. Håller mig på behörigt avstånd (hemma) och roar mig med Pang på Pensionatet sålänge. 

Bjuder på en vårlig bild från förra veckan. 

Ha en fin lördag!


Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0