A smile is the prettiest thing you can wearVeckorna springer på i en rasande fart. Februari är snart slut och på tisdag går vi in i mars. Inte mig emot, ljusare tider tackar jag inte nej till!

Hostan hänger fortfarande i och förkylningen tycker jag har blivit värre igen. Förutom detta har min visdomstand börjat spöka igen, men jag försöker se det positivt. Det är ju trots allt lill-lördag ✨ Bara två dagar kvar till helg! 

Ha en fortsatt skön vecka!

Ny vecka väntar runt hörnet

Söndagskvällen är kommen och jag har tagit plats i soffan med gott samvete efter ca två timmars dans. Det är den enda rätta uppladdningen inför en ny vecka! 

Helgen har varit fin. I fredags kom Mattias hem med blommor inför alla hjärtans dag. Jag hade köpt chokladpraliner till honom och kunde inte hålla mig till idag så han fick det redan i fredags. Idag har  därför inte alla hjärtans dag inte uppmärksammats särskilt mycket av oss två, men det är inte så noga för min del, jag kan tycka att dagen är ganska överskattad, men ändå mysig på något sätt. Världen skulle behöva fler sånna här dagar där vi fokuserar på kärleken till ens nära och kära. Då kanske inte folk hade haft tid över att kriga och slåss, jaja, drömma går ju! 


Igår kom pappa och mamma hit med kabeltrumman som jag gjort i ordning. Det blev ett kort fikabesök innan pappas jobbtelefon ringde. Kabeltrumman blev superbra, men det blev inte ett soffbord, som det först var tänkt. När trumman väl var på plats såg man knappt tv:n 😆 Så nu står den i det tredje rummet. Det återstår att se om det blir där eller inte. Innan det bestäms vill jag gå på loppis och hitta en snygg bricka att ha på. Vi har inte superbra planlösning på lägenheten, vilket gör att vi inte ha så många tänkbara ställen att ha den på. Mitt förslag var att slänga ut Mattias piano, men det var inte så populärt. Därför gjorde vi en ommöblering med några möbler för att få plats. Tanken var ju att soffbordet skulle byta ut mot kabeltrumman, inte trycka in en möbel till i vår lilla trea. Vi får helt enkelt känna oss för och se 🙂 


Många barn (och lärare) har sportlov veckan som kommer. Det betyder att allmän förskola - barnen är lediga och det är därmed lugnare tempo på jobbet. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb men det är högt tempo i förskolans vardag och det är därför välbehövligt med veckor som dessa för att hinna andas och ladda om batterierna. 

Ha en fin vecka! 

Lördagsmys

Kvällen är kommen och jag har precis bänkat mig i soffan för att se mello. Två lokalkändisar är med ikväll, så ska jag vara ärlig vill jag egentligen bara se de två bidragen sen slår jag gärna på den nya Beck-filmen som har världspremiär ikväll. 

Helgen inleddes med bowling och käk med kollegorna. Två har slutat och skulle därför tackas av. Det var en mysig kväll, trots att jag inte vann bowlingen. Idag har syrran och jag varit en sväng i Dalstorp. Lacka kabeltrumman var dagens mission och det gick rätt fort vilket gjorde att vi hann med en snabb sväng till farmor och farfar innan lunch. På vägen hem stannade vi till i Gällstad. Var hemma igen lagom till eftermiddagskaffet och sen dess har jag slagit in paket till morgondagens kalas, tvättat och röjt undan här hemma och bara myst. 

 


Leave a little sparkle wherever you go

Fixar och donar lite här hemma när jag får tid över. Är inte helt nöjd överallt i lägenheten än, men har lite tankar och idéer som förhoppningsvis blir verklighet en vacker dag. Trots att inte våren är här än har jag ett enormt sug att förnya och förändra. Därför ska försöka bli bättre på att komma iväg på loppis. När prislappen är hög kommer den småländska genen fram i mig, att fynda många saker för lite pengar är det allra bästa! Jag har dessutom fått tips på olika loppisar i närheten som ska få sig ett besök innan sommaren 🙂 För att få en liten förändring här hemma var syrran och jag i Borås i söndags och köpte två nya gröna växter (en av de syns i bakgrunden på bilden nedan).

Det jag egentligen ville få fram med det här inlägget var att mina nya ljuslyktor som jag fick när jag fyllde år har fått en plats på soffbordet. De lyser sååå fint! Och som ni vet är jag svag för ordspråk så dessa är typiska Sara-lyktor. Även den som blomman står i är en ljuslykta men jag valde att sätta en mini-murgröna i den istället. Det återstår att se om de får vara kvar på soffbordet eller inte.Ha en mysig helg! 

RSS 2.0