Midsommar 2016

Årets midsommarhelg är nu till ända. Midsommarafton firades på hemmaplan med sill (köttbullar för min del) och potatis, dans runt stången, grillat på kvällen och kubb där tjejerna vann ganska överlägset över killarna. Tro det eller ej, men vädret var faktiskt på vår sida i år. Det var väldigt varmt och växlande molnighet. Förra året var det 10 grader och regn, ingen höjdare med andra ord.

Sen igår morses har vi varit barnvakt till Mattias brorsdotter, en riktig liten goding på lite mer än två år. Gårdagen spenderades därför på djurparken i Borås. Mycket lyckat och vi klarade oss utan både regn och åska. Hade med oss picknickkorg med fika och tunnbrödsrullar så vi grillade hamburgare på kvällen när vi kom hem. Just nu håller vi på med kvällsmaten som vi ska göda vår nattgäst med innan hon och hennes far ska lämna Ulricehamn för denna gången.

Nu återstår det endast två veckors jobbande innan jag går på fyra veckors semester. Kan inte säga annat än att jag längtar, samtidigt som det känns helt galet att vi redan är framme i semestertider.

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg hur ni än har spenderat den!


Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0