Tiger

Den nya telefonen är äntligen här! Skriver ifrån den nu och det funkar ju finfint 😉

Helgen är på ingång. Det säger bara swish, och sen är arbetsveckan gjord. Trots att jag haft ovanligt långa dagar på jobbet denna vecka har den gått relativt fort. Jag har åkt på en förkylning (igen) så därför passar kvällens lugna planer i soffan mig ganska fint. Slutade tidigt idag men slocknade i soffan när jag kom hem och vaknade 1,5 timme senare. Det var den eftermiddagen det, men det var uppenbarligen välbehövligt! 

Helgens planer är ännu inte bestämda, men eventuellt blir det en sväng till Dalstorp imorgon för att bland annat hälsa på farmor och farfar. 

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 Pälsbollen på bilden ovan får jag förhoppningsvis gosa med imorgon! 

2016-05-15

Ännu en helg har passerat. Det fina vädret verkar ha tackat för sig för denna gång och i skrivande stund är det 9 grader och regn ute. Lågtrycket verkar hålla i sig hela nästa vecka. Fördelen med sämre väder är att man får saker inomhus gjort. Idag har exempelvis bakat, både bananmuffins och dumlegömma. Igår fick jag ett spontant infall att åka till GeKås. Sagt och gjort, tillsammans med två andra var vi nere i Ullared lagom till middagstid. Åt på Harrys, där det var en lång väntetid för oss hungriga individer, så vi var inte hemma i stan förrän vid 22-tiden.

I veckan har jag varit två vändor i Jönköping, både onsdag och torsdag. I onsdags var det utedans på Fröjden i Stadsparken. En lyckad kväll, men lite färre personer hade inte skadat. I torsdags var det årliga vårruset i Jönköping. Det var betydligt bättre väder än förra året då det var kallt som satan och väldigt blåsigt. I år var det alldeles lagom väder för att ta sig runt Rocksjön. Jag tog mig runt joggandes (mestadels) och slog dessutom förra årets tid, så jag är nöjd! 

Till veckan hoppas jag att jag får telefonen jag beställde förra fredagen! Min är över tre år nu så det är verkligen på tiden! 

Folkfest på vårruset 🏃
 
Solnedgången i måndags, magiskt!
 
Hoppas ni haft en fin helg. 
 

Dagsutflykt

Dagen har spenderats i Gränna och på Visingsö med farbror och hans familj. En perfekt dag att spendera ute i försommarvärmen. Har bränt mig lite lätt, men det hör väl sol och värme till..? Vi åkte över till Visingsö och käkade glass, åkte Remmalag (urmysigt) och käkade. En lagom dagsutflykt i det fina vädret helt enkelt. Nu väntar jobb imorgon igen, är väll lagom sugen på det egentligen men det är bara en kort dag innan jag går på helg (igen) 🙂 Man blir allt lite veckodagsvilsen när man är ledig en dag mitt i veckan, en torsdag känns som lördag och en fredag känns som måndag, konstigt det där. Därför känns det extra bra att det faktiskt ÄR fredag imorgon! 


Ha en fortsatt mysig vecka!

Minifredag

Många har gått på långledighet idag, men jag jobbar 7.15-13.30 på fredag också. Trots det känns det som att det är fredag idag! Därför är det fantastiskt skönt att veta att det är fredag på riktigt om bara två dagar, man får liksom uppleva fredagskänslan två gånger på en och samma vecka, det tackar vi inte nej till! 😀

Maj månad har hittills bjudit på fantastiskt väder, strålade sol och sommartemperatur! Det bästa är att det ser ut att hålla i sig över helgen också. På lördag kommer delar av Mattias släkt hit och inviger griller som han fick i födelsedagspresent. Annars hoppas jag att jag ska hinna med att införskaffa en ny telefon, plantera om lite blommor och njuta av solens strålar också ☀️ Nu har vi den härligaste tiden framför oss tycker jag! 


Den översta från igår och den understa från imorses påväg till jobbet 👌

Ha en mysig ledighet, vad ni än hittar på! 


RSS 2.0