Välkommen Oktober

Ny månad igen, en riktigt höstmånad dessutom. Väldigt vackert när löven ändrar färg och det är sådär friskt i luften. September var mestadels varm och skön och därmed väldigt bra.

Förra helgen gick den årliga tävlingen i Boccia & Varpa av stapeln. De senaste åren har vi haft väldigt bra väder och detta år var inget undantag. Det var visserligen ganska kallt men solen sken mestadels och regnet som kom föll innan vi kom dit. Det är en mysig helg där man träffar folk man inte annars träffar så ofta längre. I söndags åkte vi direkt vidare på kalas. Trots att vi inte var hemma något gav den helgen så mycket energi. Det var ju trots allt ingen hektiskt helg på något sätt, utan en lugn sådan mestadels utomhus.

Dagen idag har gått i ett. Syrran frågade om jag ville följa med på stans höstmarknad. Sagt och gjort, vi var där vi halv elva-tiden. Det var inte supermycket folk till en början men det fylldes på ganska snabbt. Jag hade inget speciellt jag skulle ha, men kom ändå hem med 3-pack batteridrivna ljus som jag tänkte vi ska ha på balkongen i någon fin ljuslykta samt två nya parfymer. Det såldes ut tester för 100 kr flaskan. Båda var nästintill fulla så jag är nöjd! När vi kom hem fjäskade tillräckligt för syrran (bjöd på fika) och fick därmed hjälp att fixa i ordning ute på balkongen. Tomatplantorna och salladen slängdes samt gjorde rent dess krukor, balkonglådan rensades ur och rengjordes så höstblommor kunde sättas i (fick åka och köpa till en blomma då det såg lite lite ut med endast tre stycken), sopade och torkade av "golvet" samt tog undan stolarna som ändå bara stått ihopfällda hela sommaren. Det blev riktigt bra och det känns bra att det är gjort eftersom jag tycker det är SÅ tråkigt. Stort tack för hjälpen!
 
Just nu står en hel kyckling i ugnen, hoppas den blir lika god som när mamma gör det. Till det blir det ris, brunsås och sallad. Men först; en lång härlig dusch.
 


Ha en fin lördag! :)

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0