8 veckor

Tänk att den här guldklimpen redan är 8 veckor idag. I åtta veckor har vi fått pussa på dig, känna din doft och älska dig. Tiden bara springer iväg! 


Grillad Pizza

Förra fredagen grillade vi pizza här hemma. För några veckor sedan fick Mattias för sig att köpa en pizzasten och vilka goda pizzor det blir, ungefär som hämtpizza fast inte så flötiga. Perfekt att man kan lägga på precis det man känner för, även om jag oftast kör på ost, skinka och champinjoner.
 
 

Borås Djurpark

Igår var vi, tillsammans med Mattias brors familj, på Borås Djurpark och strosade omkring bland alla djuren. Vi hade fika och korv i bröd med oss för att orka traska runt där. Det var inte mycket folk, vilket är skönt när man vill komma nära djuren, och hela fyra matningar lyckdes vi pricka in också. Och vädret var ganska varierande men regnet höll sig mestadels borta, kom några regnstänk vi några tillfällen men annars växlade det mellan sol, värme och kylande vindar. Milton skötte sig fint hela dagen och sov sig igenom nästan hela utflykten, vaknade för mat bara i stort sett. 
 
 
 
 

RSS 2.0