Husägare och lägenhetsförsäljare

Nu är papprena äntligen påskrivna, och vi är därmed husägare. Nu ska vi bara försöka få sålt vår lägenhet också, men det ska nog gå det också! Fotografen var här och tog kort igår så lägenheten publicerades på hemnet idag, så nu får vi helt enkelt vänta och se. Känns både pirrigt och spännande! Det ska bli skönt och endast fokusera på en bostad sen, just nu är det lite jobbigt att vara mittemellan två bostäder, men det är svårt att undvika just när man flyttar ;)
 
I lördags var vi i Borås och beställde barnvagn, både liggdel och sittdel. Det blir en Emmaljunga Super Viking liggdel och en Emmaljunga Super Nitro sittdel. Båda två i färgen lounge grey. Bilder kommer när den levererats :) Känns bra att äntligen har beställt en vagn, ytterligare en sak att bocka av på att-göra-listan. Passade även på att komplettera lite bebiskläder till Pyret i strl 68. Om två veckor planerar vi en tur till Gekås, så efter det kanske vi kan bocka av ännu fler saker på den där bebis-listan. Har föresten fått svar från försäkringskassan angående graviditetspenningen, och gissa vad?! Jag fick det beviljat, vilket innebär att den sista mars gör jag min sista arbetsdag på ett bra tag framöver. Känns faktiskt väldigt bra, även om det säkert kommer bli lite långtråkigt att "bara gå hemma". Jag får helt enkelt passa på och vila upp mig inför vad som komma skall ;)

Idag slutade jag tidigt, och tycker faktiskt jag hunnit med ganska mycket i eftermiddag. Det brukar jag i o för sig tycka de dagar jag inte sover när jag kommer hem, för då går eftermiddagen så himla fort ;) Imorgon väntar jobb 10.00-17.15, sedan tar jag helg och vad den kommer erbjuda är ännu delvis oklart. Jag började förra veckan med att röja på vinden, så vi får se om jag hittar någon kraft till att fortsätta med det. Har fått sånt behov av att gå igenom, rensa och slänga det vi inte längre använder eller vill ha. Det beror nog dels på att jag inte vet hur mycket jag kommer orka göra om några veckor, men också att det är rensat och färdigt till den kommande flytten. En sak som jag planerat och blev påmind om nu när jag kikade i kalendern är att jag ska möta upp syrran och Vicky (kusinens fru) på Torgstallet för fika/lunch på lördag. Ska bli himla mysigt, då vi tre inte umgås så ofta.

Hoppas ni får en fin helg!


 

Ditt Ord :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0