Helg !

Tjuvstartar med helg redan nu , känns  . . hrm ja vad ska man säga . . UNDERBART ! ;)
Dagen har varit rätt skön . Hade MIBS prov på morgonen / förmiddagen och sedan på eftermiddagen bakade vi bullar till allsången på tisdag :) Snabba oss lite på slutet så vi hann med 15.00 - bussen . Åkte till mamma , handlade på vägen hem . Kom hem vid fem , sen dess har jag satt in lite recept i min pärm som jag införskaffade på Gekås ;) Pratade precis med älsk en stund också , betämde att vi ska kolla på The Wolfman imorgon kväll i Borås , mys :)

Nä nu ska jag fortsätta och röja här så det är fint och snyggt när min pojke anländer imorgonbitti klockan sex !


Här är det minsann vår- och sommarkänslor på g

Veckan är snart slut och här sitter jag i köket och bara tar det lugnt faktiskt :) Riktigt skönt ! Pluggandet är äntligen färdigt för idag så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt , mysa med en kopp te framför tv:n kanske ?

Hade en underbar vårkänsla eller till och med sommarkänsla imorses när jag vaknade , eller jag var nog i det där uppvakningstillståndet :) I alla fall . Jag hörde hur en moped var påväg mot oss på vårgrus väg där jag låg i sängen på mitt rum . Ljuset sipprade in genom mina persienner och jag såg framför mig det gröna gräset , solen som troligtvis skulle gassa mig i ögonen om jag befriade rummet från all mörker . Åhh att det ääääntligen hade blivit sommar ! Jag som aldrig trodde att den skulle komma . Jag var glad och visste att jag kunde ligga kvar en stund till i sängen , jag hade ju faktiskt sommarlov . Men ack så fel jag hade . Rätt fort insåg jag at mopedljudet var dånet från traktorn som plogade undan minst en halvmeter snö . Ljuset som sipprade in genom mina persienner var egentligen den vita snön . I samma sekund kom jag på att vi inte alls hade lov och kunde ligga kvar i sängen , skulle ju på möte klockan 10.00 med jobbet angående vilka veckor jag ska jobba i sommar . Det kan ju ha något att göra med det , vad vet jag :)

Imorgon är det skola som gäller igen , slutar fyra . it sucks . Sen ska jag sjunga så jag är hemma runt sex . Det är rätt skönt när måndagarna är över kan jag ju säga ;)

Nä en kopp te  framför tv:n var det ja ! Men först en dusch , tjing .


Snöoväder och en skvätt magsjuka på det

Det kan inte ha undgått någon att typ hela Sverige lider av snökaos , möjligtvis de blinda men ingen annan ! Och som om inte det vore nog har vi även fått magsjuka här i familjen . Jag har en bad feeling att jag kommer åka på det med . Jag mår inte dåligt eller så men jag har inte haft det på flera år så jag känner att det nästan är min tur nu , tyvärr . Inlämning , prov och redovisning är anledningarna till att jag inte hinner bli sjuk just nu ! jaja , händer det så händer det - inget mer med det !

Idag har jag varit ute och skottat , det har nog förövrigt nästan alla gjort idag ;) , bytt lakan och sånt i sängen , dammsugat rummet och pluggat ! Nu återstår bara att städa upp det sista på mitt rum och bädda rent sängen med nya lakan :) Får se om jag pluggar idag , annars skjuter jag upp det tills imorgon så jag säkert har något och göra då med , annars vore det ju synd , eller ?


Kalas :)

Om ca 45 minuter ska jag iväg på kalas . Min ingifta faster fyller år i morgon så vi passar på att fira det idag istället :) Jag ska strax byta om , resten fixade jag imorses ;) Har suttit i stort sett hela dagen med en hemlis , haha :D Det krånglar lite så därför har jag inte hunnit så långt som jag först tänkt mig , får se när jag hinner fortsätta !

Matteprov imorgon var det med ja . Har inte öppnat böckerna än , får se om jag gör det innan jag går och lägger mig ikväll . Annars får det va' . Matten börja ju gå åt helvete redan för ett halvår sedan så hoppet om ett godkänt är väll snart ute ?


Fredag :)

Ja , eftersom att bloggen strejkade igår så slänger jag in ett inlägg nu istället , en bra anledning att inte jobba tycker jag ;)

Ja igår fick jag mycket gjort ! I skolan hade jag fullt upp i stort sett hela tiden . På förmiddagen övade jag aktivt inför MIBS - provet nästa vecka , skrev till och med ner en sammanfattning med Yasse och Elin :) Efter lunch skickade jag iväg några mail sen fortsatte vi med sammanfattningen som vi inte blev riktigt klara med under förmiddagen . Sedan satte jag in en rejäl bunt med lösa papper i min pärm . Skåpet är städat och snyggt :D Nu är det bara och vänta och se hur länge det håller . . .
När jag kom hem satte jag direkt igång med att plocka undan och städa mitt rum . Rensade även i en låda , slängde en del smycken och lite sånt - ingen vits med att ha massa smycken hemma som man ändå inte tål . Efter det lagade jag mat , köttbullar som i slutändan blev biffar och potatismos . Det blev faktiskt rätt lyckat . Jag åt tills jag blev mätt i alla fall . Mitt i allt stressande glömde böckerna i skolan eftersom att städandet av skåpet tog längre tid än jag trodde , inte så intelligent ! Jag får helt enkelt ta tag i det i helgen , suck !

Slutar 12.00 idag . Imorgon ska det jobbas för fulla muggar , 9-15 . Sen ska jag hem och fixa med lite saker - som för övrigt är hemligt för stunden :)
På söndag är det kalas för hela slanten eller i alla fall för en stund , min ingifta faster fyller år på måndag :) Förutom kalas väntar plugg på söndag :(

Ha en trevlig helg allihopa gott folk :)

Åk 1

Har nu pratat med min apu -plats , ska vara i åk 1 på Dalstorpsskolan . Kommer bli kanon ! :)

Helgen har varit mysig , precis som vanligt ! :) I fredags var jag som sagt var på tjejkväll - bilder kommer någon gång ;) I lördags var min kära syskon, Andreas och Sebbe och bowla i Ulricehamn . Hur det gick kanske jag berättar en annan dag , annars kan man ju räkna ut att jag INTE vill dela med mig av det ! ;) Så nu vet ni det ! I söndags var la Familia på kalas hos vår kära farbror , trevligt !

En lektion kvar , härligt ! Slutar fyra , mindre härligt ! Slutar fem , ääääännu mindre härligt ! Kicki och Elin sitter och spelar plockepin och Yasse sitter vid datorn , lärorik lektion - javisst ! Nu vill jag hem så jag får städat mitt rum någon gång . Kan ju alltid hoppas på att någon snäll jävel har gjort det till jag kommer hem ;)

RSS 2.0