Årets Midsommarfirande i bilder


Potatis och köttbullar med tillbehör istället för sill och potäter .




Fix inför kvällen ..




Jordgubbar och glass .








Dricka ur vas gick också bra .








Ölspelet










Jämförelse .









En fin midsommarafton som innehöll bland annat god mat , fint sällskap , lekar , utgång och alkohol :)

Midsommaren är på ingång

Min första vecka är avklarad och jag tänker nu fira midsommar innan jag tar mig an ytterligare en vecka innan två veckors ledighet väntar . Det har varit full rulle på jobbet idag . Mycket folk som handlat till midsommar . I år ska jag fira midsommar i Göteborg med ett gäng tjejer . Några har åkt upp ikväll och jag och Lina ska anlända imorgon vid lunch . Om jag känner mig själv rätt så lär det väll bli lite senare än så ;) Jag sitter nämligen här och kanske skriver mitt livs viktigaste inlägg istället för att packa . Jag har inte börjat än , kanske för att det är så fruktansvärt tråkigt eller kanske för att jag helt enkelt har bättre saker för mig . Nu kanske du tänker att jag borde sluta skriva massa pladder och ta tag i packandet i stället . Du har rätt ;)

Jo , en sak till - jag ska köra till och i Göteborg imorgon . Tillåt mig att skratta , HAHA . Nä , men jag hoppas att det går vägen . Haha , nu var jag faktiskt lite vitsig också . Nu när jag är så roligt är det bäst att sätta punkt här ( punkten kommer snart ) , för mycket roligare än så här kan det knappast bli ;)

( Observera att punken aldrig kom , busigt , hihi )
 

Tranemo Student 2012-06-13

Nedan följer ett axplock av alla bilder som togs ;



































Helgen börjar lida mot sitt slut . . .

. . . och en ny vecka väntar runt hörnet . Jag har haft en toppenhelg . I fredags städade ( dammtorkade ) jag lite och var i Borås och hämtade min mobil ( äntligen ! ) . Frammåt eftermiddagen blev det bestämt att jag och två till skulle träffas på Kabyssen för att käka och sedan se Sverige - England spela :) Det var en bra match , tycker jag , om man bortser från att de förlorade ;) En spontan och mysig kväll ! Lördag förmiddag gick av bara farten utan att få något vettigt gjort . På eftermiddagen åkte vi på studentfirande . Bilder kommer någon gång när jag har tid ;) På kvällen kollade vi på Ice Age 3 - Det våras för Dinosaurierna . Den är faktiskt väldigt rolig , tycker jag . Ibland kan jag se oroväckande många liknelser mellan mig och sengångaren Sid , haha . Vid 21 åkte Erik och jag till Månstad och tillbringade kvällen där med vin och fint sällskap . Återigen spontant , precis som jag gillar det ! Vinet som jag hade med mig tog slut och jag var lagom i gasen när jag sedan gick och la mig . Att jag inte drack mer igår tackar jag för idag då vi har städat färdigt ( dammsugat och våttorkat golven ) huset . Förutom städning har dagen gått i lugnets tecken : Jag har sovit , redigerat bilder och tagit det allmänt lugnt . 

Nästa vecka drar jobbet igång . Tänk att det redan är dags för sommarjobb ! Jag jobbar två veckor innan jag är ledig sen igen . Jobbar endast tre dagar den kommande veckan . Känns bra att mjukstarta lite såhär i början ;) Hoppas ni haft en fin helg också !

Ett bildkollage från igår som jag snodde från Jennifers blogg (>LÄNK<) ;


Instagram

Jag har fallit för grupptrycket och skaffat Instagram . Än så länge har jag bara kommit igång men av det lilla jag känner till verkar det smidigt och jag är hittills nöjd :)


Follow me @ rosellsara

Borås Djurpark - Savannen









Borås Djurpark - Aphuset




Studentbal 2012-06-11
























Alla var superfina förstås och känslan och vetskapen att jag själv stod där för ett år sedan är obeskrivlig ! Hoppas att kvällen och natten var en av de bästa kvällarna i era liv :)

Fredagen i bilder

I fredags styrde syrran och jag kosan mot Reftele till mormor och morfar . På vägen dit stannade vi till i en smyckesaffär för att uträtta lite ärenden . Jag passade då på att ta ett till hål i örat som resulterade i en nöjd Sara ! Vi spenderade hela dagen hos mormor och morfar . Vi hann bland annat med att äta god mat , fika och gå en promenad :) På vägen hem stannade vi till i Gislaved för att handla . Vi kom i slutet av studentruschen , mysigt men segt ;)

Kameran glömdes bort på förmiddagen så följande bilder tog ungefär timmen innan vi åkte hem ;



För ett år sedan ...

Om en stund ska jag bege mig till Torpa för att se årets studentbal . Det ska bli så roligt att se alla fina klänningar , frisyrer och balpar :) Tänk att det är ett år sedan jag själv gick där och var nervös . Det är lätt en av de bästa dagarna i mitt liv . Det gäller att ta vara på studenttiden för man upplever den bara en gång :) Kameran är med och om bara regnet håller sig borta ska jag försöka ta lite bilder . Jag vet ju att det inte bara är jag som kommer vara där så jag hoppas jag får en bra plats :) 

Förra året såg det ut såhär ;






Borås Djurpark - Vilda Djur








Borås Djurpark - Barnens Zoo






Borås Djurpark - Från början


De första levande djuren vi träffade på .


Anledningen till att vi tog kort på kartan över Borås Djurpark var att vi inte såg någon vid ingången ( som vi alltid brukar göra ) . Därför var jag så smart och kom på att vi kunde ta kort på kartan för att plocka fram när vi inte riktigt visste hur vi skulle gå :) Dagen efter när vi plockade upp det vi hade haft med oss , kollar Emma igenom broschyren vi fick vid inträdet och vad hittar vi där om inte ett helt uppslag med kartan över Borås Djurpark . Smart ;) Det bör tilläggas att Emma kollade igenom broschyren lite snabbt när vi fick den och missade kartuppslaget ( Hur man nu kan göra det ;) ) , därför la vi ner den i väskan ganska snabbt . Helt ovetandes om att vårat kartproblem var lättare löst än vad vi trodde !


Alla nyfödda ungar som finns på djurparken .

Sveriges Nationaldag

Eftersom att det är Nationaldagen idag känns det som att det är söndag . Det här med att vara ledig mitt i veckan gör mig väldigt förvirrad . Visserligen har jag inte något emot att vara ledig såhär mitt i veckan . Fast å andra sidan har jag ju sommarlov så jag är ju ledig hela tiden kan man säga . Fast just för att alla andra har varit lediga idag , har jag jobbat . Som en söndag också . Dubbelt betalt . Jo , jag gillar och säga de där orden . Och att det dessutom är sanning gör det hela ännu bättre ;)

Håller på och går igenom bilderna från Borås Djurpark i lördags . Och jo , det är många . Så många att jag tror att jag måste dela upp de i flera inlägg för annars kommer det bli flera kilometers läsning ( fast läser gör man ju inte när det är en bild utan text men ah , ni förstår vad jag menar ) . 

Här hemma har vi rundat av dagen med grillat , hemma gjord potatissallad och kantarellsås med tillbehör :) Fint avslut på årets Nationaldag !

Lupiner



För hela året har jag väntat på - juni , juli , augusti

Helgen är över och ny vecka har börjat igen . Jag åkte till syrran i fredags och stannade där tills igår . Vi har bland annat ätit på Bryggan , varit på Borås Djurpark , hälsat på vår gamla dagmamma och varit ute och gått :) Bilder från Djurparken kommer , när vet jag dock inte . Idag är det måndag och jag sitter fastklistrad vid datorn och Skilda Världar . Fick säsong fyra av Emma igår så jag har och göra de närmsta dagarna ;) Ska försöka slita mig snart för att göra lite nytta , men det tar emot . Hihi . Vi får väll se hur mycket jag har fått gjort när den här dagen är tillända ;)

Juni har även kommit . Om man ser till vädret så kan man inte tro att det är en sommarmånad . Det är kallt och ruskigt ute . Än har inte regnet kommit men jag tror bara att det är en tidsfråga . Trots det kassa vädret ute känns det ändå bra att juni äntligen har kommit . "För hela året har jag väntat på - juni , juli , augusti" stämmer faktiskt ganska bra in :)

I Vår Trädgård



Underbara blommor



Summerfeeling






Låt aldrig någonsin någon komma till dig utan att lämna dig bättre och gladare



Vatten , vatten - bara vanligt vatten



Liljekonvaljer






Pingstliljor










Pingstliljor doftar underbart !

Sädesärla


RSS 2.0