Slappardag ! (:

Har inte fått alls så mycket gjort idag som jag hade tänkt mig , det är synd ! Skulle egentligen behöva städa lite på rummet , fixa och dona :) Önskar jag hade en städerska så jag hade kunnat göra det som är roligt , hade varit kanon :) Men städandet måste jag börja med nu när städerskan strejkar , annars blir det aldrig gjort . Det som jag gör efteråt får jag väll se som en belöning ;)

Efter maten kollade alla i familjen , utom Erik , på Stenhuggaren som är baserad på Camilla Läckbergs roman :) Den är faktiskt sevärd :)

Kom på nu att jag aldrig skrev vad jag fick i julklapp så det kommer nu :
- Halsband
- Örhängen
- Nalle med specialbeställd t - shirt
- Fotobok
- Pengar
- Telefonkort
- Parfym
- Örhängen
- Hårmassagespindel
- T - shirt
- Tunika
- Stjärntecken bok
- Badkit ( bubble bath , bodyscrub , shower gel )
- Tomtar
- Mascara m.m.

Nu ska jag städa upp lite och så innan gästerna kommer ikväll ! Ha en trevlig söndagskväll allihopa :)



Annan Dag Jul :)

Sitter här och kollar på Robin Hood - Prince of Thieves , favoritfilmen av alla upplagar det finns av Robin Hood .

Igår var det bio som gällde . Väldigt mysigt att krypa in med någon man tycker om och kolla på i bio - mörkret och gotta sig med popcorn och dricka :) 2012 blev det och den överträffade verkligen förväntningar ( hade iofs knappt några men ändå ;) ) , den var kanon bra ! :) Det är verkligen en film jag kan rekommendera !

Idag har det varit uppträdande med sångkören , gick inte superbra men förhoppningsvis gick det inte rent åt helvete heller ;) Skönt att det är över i alla fall :) Kalle tyckte det gick skiitbra - så jag får väll lita på honom :p

Nu ska jag kila ner och hälla i mig 2 liten vatten innan sängen väntar . Det tar på krafterna att fira jul ;)



2012 - Bilden är tagen från Google.


En Vit Jul ! :)

Det är verkligen på tiden att det blir en vit jul i år , det har det minsann inte varit på skitlänge ! För första gången på länge har jag ääääntligen fått julstämning , är det inte underbart ? ! :D Jo det är det !

Det går allt fler och fler dagar mellan inläggen , men en dag ska jag bättra mig och då sitter ni där med hakan nere vid knävecken , så det så ;) Det har hänt mycket här sedan jag blogga sist . Jag har jobbat . Inte mysigt alls . Men cash är det i alla fall :) Tomtarna har kommit fram här hemma och granen är klädd . , Gått på jullov , tryckt i nejlikor i apelsinen , slagit in julklappar , varit sjuk , skrivit rim och städat har jag också hunnit med ! :)

Ikväll blir det en lugn kväll , blir antagligen uppesittarkvällen med Bingolotto . Inte min grej men det är mysigt att sitta med familjen med ett fullproppat bord framför sig :)

Åter till morgon dagen , kl tolv ( läs 11.45 , de kommer alltid i goooooood tid ! ) kommer farmor och farfar hit och käkar dopp i grytan , tradition :) Innan Kalle Anka åker vi till Vaggeryd där resten av kvällen spenderas :) Resten av familjen får besök av pappas bror med familj , också tradition :)

Nu ska jag fixa det sista inför imorgon , sen ska jag umgås med familjen ! :) Dröjer troligtvis ett bra tag innan det uppdateras här igen , kanske mellan jul och nyår om ni har tur ;) Därför passar jag på redan nu och önska alla God Jul Och Ett Gott Nytt År ! :)





091214 :)

Sitter i klassrummet med Elin :) Idrotten var inställd idag så vi har inte gjort så värst mycket , vilket är väldigt sköönt :)

Var ett tag sedan jag uppdaterade här , men internet på min skoldator har kappsejsat och blogg.se funkar inte på min dator där hemma :s

Halva december har snart gått och jag har inte ens fått någon julfeeling , vafan är det här ? ! :o Vädersnubbarna lovade imorses på nyheterna att det skulle bli en vit jul i år . Vi får väll se om de har rätt eller inte , jag är faktiskt rätt skeptisk om jag ska vara ärlig . Men det är fanimej på tiden att det blir lite snö över jul och nyår :)
Lucia är över nu också och nu är det bara allt julstök och julklappsfixande kvar sen är detta året över med och sedan är det 2010 som väntar !

Nä nu börjar snart samhällen och det vore ju skandal om jag kom försent till den när jag väntat på att den lektionen ska börja i över två timmar ;)

17 år idaaaag ! :D

Yes idag blir jag 17 år . Bara ett år kvar till jag får ta körkort sen :D 

Jag har hunnit med att städa lite och bakat en kaka till ikväll , mjölkchokladskladdkaka med tranbär , ja ni hör ju - det kan ju inte bli annat än gott :D Får hoppas på det iaf .
Farmor , farfar och Bo med familj kommer hit ikväll . Har gjort smörgåstårta som vi ska bjuda på då :)

Imorgon blir det Göteborg , ska shoppa och gå på liseberg :)

Denna helgen kan inte bli annat än perfekt , det känner jag på mig ! :)


Modellab i Göteborg - 30 juli :)


Schweinkallt und ich bin Happy ! :)

Det är fan skitkallt ute , rena istiden ju . Dock klagar jag inte . Det har varit underbart väder idag . 5 minusgrader och strålande solsken hela dagen :) Mycket bättre väder än förra veckan då det regnade non stop i flera dagar ! Kollar på en vädersida och det visar att det ska bli ungefär samma väder som i morgon och sedan kan det komma lite snö framåt kvällen . Om jag har riktigt tur kanske det ligger snö på marken på min födelsdag :D åh det skulle göra min dag ! Jag är rätt trött på att snön kommer i januari nu för tiden . Det ska vara snö över jul och nyår :) Punkt slut !

Jag är på väldigt bra humör idag . Jag känner på mig att resten av veckan kommer bli kanon !
Imorgon : APU .
Fredag : Ledig + födelsedag . Firande på kvällen .
Lördag : Göteborg med Sebastian 
Söndag : Inget planerat än så länge . 

Jag är suuupertaggad att åka till Göteborg och jag SER FRAM EMOT min födelsedag . Känner mig som en barn igen . Det har jag inte gjort på några år när det gäller födelsedagar . Vill bara att det ska bli fredag nu , nu , NU ! :D Och sedan lördag sen , sen , SEN ! :D

Nä nu ska jag sluta löjla mig och göra nått vettigare ! ;)

RSS 2.0