It was just a dream !

Ja herregud , hade en fruktansvärd mardröm inatt - känner fortfarande klumpen i magen som jag vaknade med ! Drömmen får aldrig bli sann . Då vet jag inte vart jag tar vägen . Försvinner .

Nu ska jag inte babbla om det mer - det var ju bara en dröm . Hur som helst . Natten , som spenderades med kusinerna i husvagnen , var fin . De somnade rätt tidigt - jag också ! Jag vaknade ju faktiskt vid åtta igår morses . . De åkte hem vid 14.30 :) Annars har jag inte gjort mycket vettigt idag , vilat upp mig inför jobbet imorgon . Vill inte ! Men när man väl kommit dit så brukar det gå rätt fort ändå , så vi får hoppas att det även är så imorgon :)

Nä nu ska jag se om maten står på bordet , grillat kött , ris och champinjonsås , yammi :)
Snart så :)

Snart kommer John och Ellen hit :) Ska faktiskt bli riktigt mysigt , var ju som sagt var ett tag sen jag träffade de .
Jävlar vad det har åskat och haglat här i eftermiddag föresten . Ett tag trängde sig faktiskt vinterkänslan på , inte så skoj med tanke på att det bara är mitten på augusti nu . Bilder på hur det såg ut kan ni se här !

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan de dyker upp :) Tjingeling !

I'm Alive ! :D

Jag veeeeeeeeet att jag har varit dålig på att uppdatera men med tanke på att jag inte har flera hundra läsare så är det inte hela världen ;) Och de få som jag har tror jag överlever faktiskt !
Här kommer lite kort var jag har gjort de senaste dagarna :
I fredags (7 / 8) jobbade jag mellan 9 - 19 , sen på kvällen tog jag det lugnt :)
I lördags var jag barnvakt åt Alvin och Vilda mellan 9 - 15.30 . Vi myste framför tv:n , var ute , badade i sjön m . m :) 
I måndags lukade jag landet ( duktiga mig ! ) .  På eftermiddagen var jag i U-hamn . Var på apoteket , köpte jeans - leggings , pennfack , kalender och present till Kicki som vi sedan var och lämnade ;D
Igår tog jag det lugnt .

Ikväll kommer mina små kusiner hit , eller de är inte så små längre - sex respektive åtta år ! Tiden går ruskigt fort ! Vi ska sova i deras husvagn ( som står hemma hos oss ) tills imorgon , ska bli mysigt :) Har knappt träffat de på hela sommaren ju :o

Jag funderar på om jag ska börja skriva kortare inlägg , jag menar - vem orkar läsa allt detta ? :o
Slappardag !

Idag har jag bara tagit det lugnt , gick upp strax före elva . Åt frukost och gick sedan ut och la mig i solen :) Blev dock ingen lång vistelse i solen eftersom att jag fick konstiga utslag under armarna som började klia efter en stund så jag gick in igen . . vet inte var det var för något men nu är det borta iaf :)
Har inte gjort överdrivet mycket idag , suttit vid tv:n , datorn och fixat lite med tvätten och så .

Nu sitter jag och kollar på Hemlighuset av Krister och Stefan . Ska gå och lägga mig om en stund , ska upp klockan 7.45 imorrn eftersom att jobbet börjar 9.00 . Känner verkligen inte för att jobba , men när lönen väl kommer då är all den ångesten borta ;)

Ha en fortsatt 3vlig kväll allihopa !

Virus i Bataljonen :)

Mor och far åkte i söndags igen , de var hemma i två dagar sen åkte de igen . Det är så det ska va ;)

Kan ju även nämna att Virus i Bataljonen var rätt bra faktiskt , lite segt i början bara men sen var den rätt rolig faktiskt :D I alla fall om man har samma humor som mig ;) Längtar tills den visas på tv:n , då kommer Sara kolla på den tills den går sönder ! ;D
Åkte till Elin i söndags vid två - tiden . Vi var ute och gick , åt hallonpaj , pratade ( har ju faktiskt inte setts på hela sommaren :o ) . Just det ja , en utav deras katter fick kattungar , skit små men herregud vad sööta de var :o :) Man blir ju helt kär , synd att inte pappa vill ha en till liten kissekatt här i huset .
Vid fem åkte vi till Falkenberg och käka lite innan vi tog plats fram för scenen :) Föreställningen gick otroligt fort ! Nu ska jag fortsätta kolla på Krister och Stefan !

RSS 2.0