Fin helg

Tänkte att jag skulle hunnit skriva ett till inlägg i fredags men jag hann inte med det . Helgen har i alla fall tillbringats hos min syster . Vi har bowlat , lagat mat , kollat på hyrfilmer , nördat Skilda Världar och Wordfeud  ( haha ) . En mysig helg som borde göras om ♥ 

Känns lite fuskigt att jag inte har något lov när alla andra har det men det är sådant man får tåla . Har ju snart jullov . Det är inte långt dit . Vi är snart inne i november och sedan går det bara utför . Har nästan lite julstress redan ? ! Det är helt sjukt ! Hoppas den saken ändrar på sig ;) 

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig :)

Fredagsmys med Tiger




Jag gillar tisdagar

Med lite hjälp från syrran är jag snart äntligen klar med sammanfattningen av avhandlingen . vilken befrielse ! Ska ta tag i det sista kapitlet imorgon då jag har hemmastudier , liksom idag . . . Två dagar till Borås är det som gäller för mig denna veckan , måndag och torsdag . Nu måste man väll kunna säga att jag har klarat hälften eller ? ;) Det är ju bara en dag som återstår ! Idag är det tisdag vilket betyder zumba , zumbatisdagar gillar jag :)

Helgen bestod som sagt av jobb . En ganska rörig sådan . I lördags när jag stod i kassan på morgonen kom jag på att jag inte hade tagit bort mascaran på ögonlocken , tur att det bara hann komma en kund innan jag kom på det ! I söndags råkade jag välta ner en tom glasflaska i golvet vid kassan . Jag lyckades också välta ut en hink med skurvatten en kvart innan vi skulle stänga som dessutom rann in under glassfrysen . Detta resulterade att jag kom hem lite senare än vad jag normalt brukar ;)

Igår fick en kurskompis och jag spontant för oss att klippa oss . Sagt och gjort . Vi går till en frisör med drop - in och vi fick träff direkt . Vi blir klippta samtidigt ( kanske bäst att tillägga att det inte var av samma frisör ifall någon efterbliven inte förstod det , haha ) . Överlag är jag jättenöjd men nu i efterhand hade jag velat ändra på en sak , men det är ju skitsamma . Såhär nöjd var det längesedan jag var efter ett frisörbesök !

Hoppas ni har haft en fin och solig ( men blåsig ! ) dag :)

Lövens härliga färger



Kissen

Som vanligt var Tiger ivägen när jag skulle fota tidigare idag , därför blev det flest bilder på honom . Att han alltid vill stå i centrum ;)









Helgen är på ingång

Det är fredag idag vilket innebär att helgen snart är kommen . Jag har inte riktigt fått den där fredagskänslan än men jag ska göra mitt allra bästa för att ändra på den saken . Just nu sitter jag återigen med avhandlingen i hopp om att få något gjort . Det går inte jättebra . Tv lockar mer än den borde och datorn använder jag , i de allra flesta fall , inte för att plugga . Nu har jag däremot fått ett ryck och kommit en bit men än är det låååångt kvar !

Min helg består av jobb , både imorgon och på söndag . Imorgon kväll kommer syrran hit och umgås då mamma och pappa ska iväg . Annars blir det en lugn helg , det tar på krafterna att jobba ;) Tanken slog mig tidigare i veckan att det snart är löning , vilket betyder att det är i slutet av månaden , vilket i sin tur betyder att vi snart går in i en ny , nämligen november ! Dagarna , veckorna och månaderna går så fort  och snart är advent och julstressen här i år igen :)

Jag är väldigt sugen på att fotografera så när jag kör fast i pluggandet igen tror jag minsann att jag tar en paus och går ut och knäpper lite fina foton ! 

Trevlig fredag på er :)

Always laugh when you can . It is cheap medicine .


Families are like fudge , mostly sweet with a few nuts


Onsdag

Halva dagen har redan gått och här sitter jag och försöker plugga . Jag ska läsa 100 sidor från en avhandling och sedan ska jag göra sammanfatta de sidorna på två sidor . Det går inte överdrivet bra men jag gör mitt bästa . Har sovit lite oroligt inatt , jag vaknade flera gånger sedan tog det en stund för mig att somna om . Dålig natt resulterade att jag sov lite längre än jag först räknat med . Jag vaknade första gången vid 7.20 och tänkte då gått upp och lagt mig i soffan men när jag hörde regnet ösa ner utanför bestämde jag mig för att stanna kvar under täcket och sova en stund till . Jag vaknade sedan vid 10 och fick då nästan dåligt samvete över det . Det är ju faktiskt sånna här dagar , när man har hemmastudier , som man kan välja att ligga kvar i sängen extra länge . Den möjligheten har man ju faktiskt inte när man ska till skolan . Tur att jag kan gottgöra detta imorgon och på fredag då jag har hemmastudier också ;)

Stenen nedanför köpte jag i lördags på Hemma Hos Haglund . Köpte även tre nyckelringar . Två av dem kommer jag troligtvis lägga upp här . Den tredje står det i stort sett bara mitt namn på så det är inte så mycket att se :) 

Idag ska peugoten , peggan , vita faran eller vad ni nu än vill kalla den besiktigas . Jag hoppas innerligt att den går igenom . För om den blir ståendes så finns det risk för att den blir mer brun än vad den är nu . Och nu pratar jag inte om smuts utan om rost . Det är tragiskt men sant . Ovanför ena hjulhuset ( tror det heter så ) är det till och med ett hål , där finns givetvis ingen rost men det är förmodligen rosten som har orsakat hålet ;)

Nu ska jag slänga ihop något som kan mätta magen och sedan fortsätta plugga .


Uppdatering ; Bilen gick igenom utan anmärkningar !

Carpe Diem




Lördag

Dagarna går fort och det är snart en vecka sedan jag uppdaterade här . Det har hänt en del i veckan som gått . VFU : n är nu slut och jag har varit i Borås i två dagar . I fredags vikarierade jag på förskolan som jag haft VFU på :) Trots att det inte var längesen jag var så var det ändå skönt att vara tillbaka ! Efter jobbet igår åkte farmor och jag till Gekås . Jag kan säga såhär ; Det var inte bara vi två som tänkte att det inte skulle vara mycket folk en fredag eftermiddag ! Det var sjukt många bilar på parkeringen när vi kom men det var inte så farligt när vi väl kom då det är ganska stor yta att vara på . Men farmor och jag kämpade på ändå och i halvlek gick vi upp till tredje våningen och fick lite mat i oss . Idag har jag varit iväg en sväng samt tvättat och slagit in de två första julklapparna ! Det gäller att vara ute i god tid !

Just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av IDOL på tv4 play . Om en stund tänkte jag krypa ner i ett varmt bad . Ikväll kommer en fin vän hit . Vi ska laga och äta gott :)

Ha en fin lördag !

Söndag

Det är återigen söndag och helgen har som vanligt bara rusat förbi trots att den har varit ganska lugn . I fredags sov jag en stund när jag kom hem från VFU:n , trots det var jag inte särskillt mycket piggare och somnade ganska tidigt . Lördagen var också relativt lugn . Efter frukosten la jag mig framför tv:n och kollade på fredagens avsnitt av idol och några kriminalavsnitt av bl.a. CSI :) Innan lunch påbörjade jag min sammanställning av min VFU uppgift men det gick sådär så jag la ner det ganska fort igen . Lagom till lunch ( till och med lite senare ) kom syrran hit . Efter maten skulle hon jobba och jag plugga . Hon var väldigt effektiv men jag somnade som en stock i sängen efter att ha vunnit över henne i wordfeud . När jag vaknade var det kaffedags och sedan var det förberedelse inför kvällen . Pappas försenade födelsedagspresent var att bli bjuden på Kabyssen . Gott var det och jag befann mig i matkoma resten av kvällen ! Jag slapp hämta Erik i Månstad och vi hann inte byta däck på peggan . Jo men detta blev en ganska mysig helg ändå ;) 

Bella






Cats





Denna är så sjukt söt !

Torsdagsmys

Sitter i soffan och äter pappas hemmapoppade popcorn . Det är något som bara pappa kan göra . Det var sjukt längesen ( kan inte ens komma på hur många år ( ? ) sedan det var sist ) ! När han väl slår på stort , ja då blir det väldigt gott ! Det är en trött Sara som sitter och knappar på tangenterna ikväll . Mina tider idag var 6.30 - 14.00 så jag var uppe innan tuppen idag . Trots att jag börjar tidigt ( de som känner mig vet att jag INTE är en morgonmänniska och har lätt för att bli gnällig när jag inte fått de timmars sömn som jag behöver ) går dagarna väldigt fort och det är såå roligt ! Sängen känns väldigt lockande kan jag säga men inte kan jag väll med att gå och lägga mig redan ?

Det är återigen torsdag vilket betyder att helgen snart är här . Jag går samma tider på VFU : n imorgon så även fast jag inte ska sova än så lär det inte bli en sen kväll i alla fall . Helgen ser ut att bli lugn men ändå innehållsrik . Imorgon kommer jag antagligen vara lika död som jag är ikväll så antingen somnar jag i soffan och är hyfsat pigg senare på kvällen eller så somnar jag jättetidigt ;) Hur det blir återstår att se ! På lördag ska pappa och jag byta däck på peggan ( det är pappa som har bestämt att det ska göras , jag är ungefär lika insatt i det som en påse skit ! ) . Vid halv fem ska vi befinna oss hos Bo och Erica för att pappa ska få en försenad födelsedagspresent , utöver den andra presenten som han fick :) Senare på kvällen ska jag troligtvis hämta min kära broder någonstans i Sverige , Månstad är en chansning ? Utöver detta ska jag sammanfatta ingervjuerna från min VFU och bara njuta av helgen ! 

Mycket babbel och svammel men det får det bli denna gången .

Det är okej att känna hopp

För några veckor sedan lade jag upp ett klipp som heter " Det är okej att känna " . Nu har det kommit ett till klipp som jag vill dela med mig av till er . Jag finner inga ord . Det är tragiskt och borde inte få hända . Cancer är en grym sjukdom som tar många oskyldiga liv .


Tiger








RSS 2.0