Och så var det ny vecka igen ...

Min helg har gått fort . Inledde den , som jag skrivit tidigare , med att jobba . Klockan 13.00 i lördags tog jag helg . Under eftermiddagen blev det lite ändrade planer och såhär i efterhand känns det inte så farligt trots allt :) Jag somnade istället i två timmar , vilket var välbehövligt efter en vecka fulloproppad med jobb . Strax efter att jag vaknat ringde mamma och sa att de kommer hem under dagen , efter tre veckor på resande fot . Lördagskvällen var lugn och skön . Somnade ganska tidigt . Söndagen började lika lugnt som lördagen slutade . Framåt dagen blev vi bjudna till ett par på kvällen . Sagt och gjort , vi åkte dit , åt grillat och jag underhöll två små busfrön en stund :) När vi var påväg hem fick jag sms om att jag är välkommen till Månstad på fest . Eftersom jag kört tidigare under kvällen kändes det lika bra att fortsätta i samma spår . Vid midnatt anlände jag till Månstad där jag tillbringade några timmar innan jag drog mig hemåt för att sova . Efter x antal timmars sömn vaknade jag av att telefonen ringde , sedan tyckte jag det var onödigt att gå och lägga sig igen . Under förmiddagen idag har mamma och jag varit på banken , samt på Ica och handlat . Under eftermiddagen begav mamma , pappa och jag oss till Vegby med våra cyklar där vi cyklade till Ulricehamn , för att sedan cykla tillbaka till Vegby igen . Mamma och pappa åkte före i husbilen ( Pappa fick en övernattning i Vegby av sin arbetskompis på hans femtioårsdag i höstas och den gäller bara ett år så de kände att de var dags att utnyttja den , haha ) och jag kom puttrandes efter i vita faran . När vi var tillbaka i Vegby grillade vi gott och avslutade kvällen med att spela tärning . Så nu är jag hemma medan mamma och pappa har åkt ut en sista runda innan deras semester är slut . Först var de borta i över tre veckor sedan var de hemma i två dagar och nu är de iväg igen . Och vuxna som brukar tycka att unga ränner mycket ;)

Sammanfattningsvis kan man säga att det har varit en lyckad helg med många spontana händelser :)



Några kassa mobilbilder från helgen som varit . . . Det är , enligt mig , bättre än inget när inte kameran är med :) Nu ska jag krypa till kojs här , jobbet kallar imorgon !

Sara och Lina



Två bilder från Ölandsresan , som jag förövrigt har fullt upp att redigera bilder med . Eller fullt upp är kanske att ta i , jag har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn och då säger det ju sig själv att jag inte hinner redigera några bilder heller . De kommer väll upp här någon gång , lagom till nästa sommar , vem vet ;)

En ledig dag

Vädret har visat sin bästa sida idag och jag har haft turen att vara ledig , perfekt kombo :) Helgen som var bestod av jobb , jobb och åter jobb . Nu återstår det bara torsdag , fredag och lördag , sedan är jag ledig igen .


Underbart med lite smaskiga plock - nyttigheter i solen ;)

Idag har jag , som ni säkert förstår , legat ute i solen . Utöver det har jag tvättat , lagat mat ( eller mat och mat , jag grillade och skar ner en sallad till det , hihi ) och varit på återvinningsstationen . Skönt att ha en lugn dag när man är mitt i jobbveckan . Nu ska jag strax gå och lägga mig , jobb väntar 9-19 imorgon !

Bo med familj


Forts. Solnedgång på Öland


Solnedgång på Öland












Öland - Dag 1

Precis som förra året bestämde sig Lina och jag oss för att vi skulle åka på en roadtrip även i år . Förra årets resa kan du läsa om här >Länk< (Scrolla långt ner så ser ni alla inlägg ifrån Roadtripen) . Denna gången bestämde vi att vi skulle boka boende i förväg .Vi anlände till Öland vid 15.00 . Slängde in grejerna i stugan och åkte och besökte Bo med familj som också befann sig på Öland , inte långt ifrån vårat boende . Vi hann med att äta glass och njuta av solen innan vi åkte vidare för att handla .
 


När vi kom hem från affären startade vi grillen , som jag hade ansvar för .








Tidsfördriv i väntan på att maten skulle bli klar .


Medan jag stod vid grillen fixade Lina salladen .



På kvällen ville J och E hyra fyrmannacykel . Sagt och gjort - bilderna får tala för sig själva . Det var faktiskt väldigt roligt !

Ni som känner mig väl vet att jag är svag för solnedgångar så de bilderna kommer i ett separat inlägg någon gång framöver ;)

Vallarnas Friluftsteater - Campa I Klaveret










På hemmaplan

Nu är jag återigen på hemmaplan efter några sköna och välbehövliga dagar på Öland :) Var hemma vid halv tre , slocknade som en låg i soffan i en timma . Efter den tuppluren har jag varit väldigt seg och har inte gjort några stora insatser sen dess . Jag har ägnat kvällen åt att sortera närmare 550 kort . Jag har dock inte påbörjat redigeringen än så bilderna från helgen lär dröja . Efter två veckors ledighet börjar jag nämligen jobba imorgon igen . Då det är min jobbhelg till veckan som kommer skulle jag tippa på att det blir lite glest med uppdatering här . Men rätt som det är så är jag här igen :)

Försökte ladda upp de sista bilderna från förra helgen i Falkenberg men det gick inte nu , får väll försöka en annan dag . Nu ska jag krypa ner i mammas och pappas säng ( nej , de är inte hemma än , hihi ) . Sover som en prinsessa i deras dubbelsäng så jag hoppas de blir borta lääääääänge ;) Hoppas ni haft en fin helg !

Vilda och Elin




Lupiner






Väderkvarn


Väderkvarnen är gjord av farfar .

Yellow Flower


Blåa blommor






Falkenberg

Innan Vallarna fick vi lite tid över och gick till en park där jag fick stilla mitt fotosug lite ;

















Olofsbo Strand









Världens gosigaste hund




Elin


Helgen i bilder

















Några bilder från helgen i Olofsbo .

En bild , fast två



Hemma efter en fin helg i Falkenberg :) Har suttit och redigerat bilder nu ikväll men är inte riktigt färdig , får göra färdigt de sista imorgon . Nu ska jag snart krypa till sängs här . Mamma och pappa har farit iväg på semester så jag snor deras säng inatt , i nytvättade lakan också . Underbart . Om jag fortsätter att sova där eller inte återstår att se ;) Hoppas eran helg har varit fin !

In The Garden














Måndagens Bakverk

I måndags fick jag något snespel och blev sugen på att baka ;



Dumlekakor . Smuliga men goda !




Liknande sockerkaka i botten med chokladglasyr toppat med smarties och strössel . 

Mot Bästkusten

Mina första sammanhängande lediga dagar sen sommarjobbet drog igång har jag spenderat hemma , på IKEA , hos farmor och farfar , tränat fotboll och kollat på fotboll i Äspered . Det har inte varit det bästa vädret , förutom igår och idag då solen har tittat fram betydligt mer än vad jag är van ;)

Kvällen har bestått av packning , tråkigt men sant . Så typiskt mig att skjuta upp det in i det sista . Nu är det mesta gjort i alla fall och det är inte mycket mer som jag kan göra idag utan får ta det sista imorgon innan vi far iväg . Första stoppet är Ullared och sedan rullar vi vidare mot Falkenberg där syrran , Elin och jag spenderar några dagar :) Det enda som vi har bestämt är Vallarna , sen får vi se vad vi hittar på . Alltid finns det något att göra :) Kameran är med så jag hoppas att jag har några godingar att bjuda på när jag kommer hem . Om jag hinner kommer jag tidsinställa något/några inlägg så det inte blir helt tomt här , hihi . 

Kommer uppdatera Instagram mer så för den som vill så finns jag på @rosellsara :)

Kalas

Här kommer två bilder på tårtor från när Ellen firades på sin nioårsdag :)




Helgen som varit

Den passerade helgen har varit händelserik , både på gott och ont . Den har mestadels varit bra . Fredagen var lugn . Jag var väldigt trött efter jobbveckan vilket gjorde att jag somnade tidigt den kvällen . Lördagen var väldigt varierande , både bra och dålig . Det slutade bra , bättre än jag förväntat mig faktiskt med grillmys och kobingo . Meningen var inte att vi skulle spendera i princip hela kvällen med Månstadgrabbarna och deras lagfest men så blev det . Jag fick en champangekork kastad på ögonbrynet . Aj . Det syns inget , som tur är , men det känns desto mer . Vid midnatt trillade jag innanför dörren och somnade med ett leende på läpparna med vetskap om att den slutade bättre än vad jag först trott . Dagen har gått i lugnets tecken , precis som en söndag ska vara .


Mobilbild från igår

RSS 2.0