Biverkningar ?

Den första sprutan av två är nu tagen . Nu är det bara och vänta och se om jag får några biverkningar . Än så länge så är de ytterst små , absolut inget att klaga på ! Det gjorde inte alls ont och det var över på en sekund ungefär :) Ska tillbaka den 12:e igen , hoppas jag kommer lika lindrigt undan .

Imorgon är det sista dagen innan vi tar ett välbehövligt lov , det ska bli så otroligt skönt ! 
Ska försöka plugga så lite som möjligt under den närmsta veckan , får väll se hur det går med tanke på att vi har ett prov på måndagen direkt efter lovet i matte , som inte är min starka sida . Men jag ska faktiskt ha lov också :)

Vi hörs - i värsta fall när lovet är över ;)


Svininfluensan !

jahapp , då har även jag ramlat dit . Imorgon ska jag ta den där sprutan som jag trodde att jag faktiskt skulle slippa undan . jaja , det är snart över . Hoppas jag !

Sitter för tillfället i skolan och jobbar med Allsångs projektet . Förbereder oss inför mötet , åker om en timma . Ska till Dalstorp för att presentera vårat projekt .
Känner att jag ha liiite mycket i huvudet för tillfället . Det är allsångsprojektet , trafikdagen den 2:a november , Jul på Åhaga i dec , julpyssel på mellanstadiet i dec , plus prov och inlämningar , jaa det är nog allt jag kan komma på just nu . Men för min del räcker det gott och väl ;)

Ska gå till caféterian och köpa mig en clementin för tre kronor , ja det ska jag minsann göra . Heja Sara !


Bad Update !

Dålig uppdatering - jag vet ! Men jag har liksom inte haft något att blogg om , som jag ioförsig inte har nu heller . Men jag kommer ju faktiskt med en förklaring nu så det kanske jag ska börja med ? Uppdatera var tredje vecka , där jag skriver varför jag inte har skrivit på länge ;) Nä , skojar bara ! :) Jag ska försöka bättra mig , men den senaste tiden har jag haft bättre saker för mig helt enkelt .

Det är redan mitten av oktober , tiden går väldigt fort ! Det känns som att jag säger det väldigt ofta - tiden går fort men det är precis vad den gör också så det får mina få läsare stå ut med :)
I helgen har jag jobbat och det hör ju på ordet att det var just jobbigt . Men sen när pengarna kommer så är det rätt okej ändå :)

Har lite bilder att lägga in med , men det är hemma så det får jag ta en annan dag :)

Hade en meningslös lektion på morgonen mellan 8.00 - 9.00 och nu har vi hål till 13.45 då vi har ännu en meningslös lektion , åh hej vad skoj ! Jag har i alla fall skrivit klart min idrottslämning , har bara en intervju kvar innan jag kan lämna in den men det kan jag inte göra mer på idag , ska sätta mig och göra samhällskunskapen sen också , det får jag inte glömma :) Jag vet ! Jag gör det nu så har jag den gjort ! :D Smart Sara !

Hejsvejs !


Höstbilder :)

Halva helgen har gått och snart är det bara en vecka till nästa ! Ska åka ut till Nittorp och vara barnvakt där med Maria ikväll / natt :) Idag har jag lagt över kontakter från den gamla mobilen till den nya , lagat mat och skrivit några rader på samhällsinlämningen till på tisdag - snart färdig och det känns underbart !

Vilket kanon väder det var ute igår ! Riktigt höstväder :)

Ska snart hoppa in i duschen - om en timme bär det av till Nittorp . Finns på mobilen !


Die Schule .

Sitter i skolan nu , har precis slutat :) Väntar på att bussen ska anlända till Tranemo så jag kan komma hem på ett säkert sätt ! Måste ta tag i ULS:en när jag kommer hem , ska skriva om skilsmässa och hur det påverkar barnet . Jag ser verkligen fram emot denna eftermiddag , not !

Helgen bjuder på plugg och barnvakt , en bra helg med andra ord :)

Elin , den underbara tösen , fixar internet och så jag kan ta emot mms på min nya telefon :) Tack Elin , du är verkligen teknisk , till skillnad från mig ;)
RSS 2.0