2 år ♥


Söndagkväll

Helgen är över och imorgon startar en ny vecka. Tycker vi hunnit med mycket i helgen. I fredags hämtade vi vår nya soffa som vi beställde i början av juni, som vi väntat på den! Men nu är den här och det blev superbra. Betydligt skönare och snyggare än den gamla :) I lördags var vi först en sväng i Borås för lite ärenden och sedan fortsatte mamma, pappa, Mattias och jag till Ödenäs för en eftermiddag/kväll med Mattias pappa och hans fru. Mycket trevligt! Vi satt ute länge och det var faktiskt riktig skönt, alldeles ljummet, precis som en sommarkväll ska vara. Idag var syrran och jag i Gällstad en sväng på förmiddagen och eftermiddagen ägnade jag åt att piffa upp en byrå från Ikea.


Rosa är inte riktigt min stil men jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet :) 

Hoppas ni haft en lika fin helg som jag haft! 

Mitt i veckan

Satt vid Åsunden ikväll och tittade på solnedgången, det är något magiskt med det. Det gäller att passa på nu när det fina vädret faktiskt är här :) 

Ett kort inlägg mitt i veckan blev det denna gången, men bättre än inget tänker jag. 


Ha en fortsatt fin vecka! 


Augusti

Redan inne i augusti, semestern är över och första arbetsveckan är avklarad. Vi har lyckats fylla semesterdagarna med både planerade och oplanerade aktiviteter. Ystad, Malmö, Vimmerby och Mariannelund  är några ställen vi hunnit besöka. Jag har faktiskt bakat en del också, de flesta bakverken är dessvärre slut men det ser jag som att de var goda ;)
 
Lagom till semestern var slut kom även det fina vädret. Jag är dock inte bitter för jag får ju njuta av det fina vädret på jobbet! Skulle behöva gå igenom bilder från semester och långt innan det, men tills vidare får ni nöja er med bilder från instagram. 
 
Stannade till i Malmö påväg hem från Ystad.
Ystad bjöd på fint väder.
En kväll i en båt i Domsand.
En dag i Lysekil.
På väg till Mariannelund stannade vi till i Katthult.
Avslutade semester med Uport. Stiftelsen levererade. 
Återkommer förhoppningsvis med bilder från kameran framöver!

RSS 2.0