Mors dag

Veckan som gått har varit hektiskt. Avslutning med gympan i måndags med tunnbrödsbakning. Väldigt mysigt och gott ;) I onsdags var det kvällsmöte med jobbet. I torsdags sov vi över på förskolan med alla barn som ska börja skolan till hösten. Väldigt mysigt men jag var fruktansvärt trött i fredags när jag kom hem. Hann inte hem i torsdagskväll, vilket innebär att jag jobbade mellan 8.30 i torsdags till 13.30 i fredagseftermiddag. Så det är kanske inte så konstigt att jag var trött. För att inte somna åkte vi hem till mamma och pappa på fika innan vi åkte hem och påbörjade middagen. Natten till igår sov jag 12 timmar, ändå det var jag ganska seg under gårdagen. Trots det begav vi oss en sväng till Borås för att kolla på soffa. Den soffan vi har nu är mer trasig än hel, och inte alls bekväm att sitta i. Det blev dock ingen beställning då vi hade glömt att ta några mått. Idag är det alla mammors dag. För att fira vår mamma ska vi hem till Dalstorp och äta en riktig god söndagsstek. I eftermiddag bär det av till farmor och farfar på eftermiddagskaffe - ett bra avslut på helgen.
 
Tunnbrödsbakning in the making.
 
Denna söta lilla bofinksunge var på förskolans gård i fredags. Inte alls skygg vilket barnen tyckte var väldigt spännande.
 
Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på nästa vecka!

Långledigt

Långledigheten börjar gå mot sitt slut, och imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Ett besök hos både farmor/farfar och mormor/morfar har hunnits med. Veckorna går fort och vi är redan inne i mitten på maj. Den bästa tiden av året har vi framför oss, juni, juli och augusti. Första gången som jag inte har något sommarlov, vilket känns lite märkligt. Tre veckors ledighet ska jag förhoppningsvis ha i sommar. Eventuellt blir det en vecka i höst också, om vi får ihop det. Nu är det bara att tuta och köra fram till semestern, min allra första!
 
Förgätmigej plockades i onsdagseftermiddag lagom till långledigheten.
 
Torsdagsförmiddagen bjöd på fantastiskt väder vilket resulterade i en härlig promenad.
 

Vårruset

Igår deltog jag och sju kollegor i Vårruset för första gången.  Cirka 5000 kvinnor startade, hur många som kom i mål vet jag inte men jag anar att det var ungefär lika många som startade ;) Vid målgång fick man medalj och en liten goodiebag. fick dessutom hämta ut en picknickkorg full med godsaker som vi smaskade på när alla kommit i mål. Får jag bara med mig någon nästa år blir det troligtvis en repris för det var härligt stämning och en rolig (och nyttig) grej att göra tillsammans.
 
 
 
Trevlig helg!

Valborg

Det bästa med våren är att vi har så många lediga dagar. Idag är det första maj, vilket innebär en extra ledig dag. Jobbade till 18.00 igår så vi har inte firat Valborg särskilt mycket.
 
Idag är jag sugen på att åka till Gekås. Frågan är bara om alla andra tänker så också... Vi får se om det blir idag eller en annan dag :) Helgens planer, förutom Ullared, är storstädning. Ni kan ju gissa vilket som lockar mest ;)
 
Våran nya pärla hämtades i tisdags, och i onsdagsmorse var den stendöd. Först trodde vi det var batteriet men det verkar det inte vara efter att ha undersökt den saken lite närmare. Vi har haft en del otur den senaste veckan. I söndags fixade vi ett lagom snyggt stenskott på bilen vi skulle byta in, så pass stort att hela rutan måste bytas. Och så nu detta med den nya bilen. Som tur är har säljaren varit väldigt hygglig och tillmötesgående och hjälp oss på många sätt. Vi har en lånebil för tillfället, men jag hoppas att vår bil är fixad snart så vi kan tuta och köra som man bör med en bil! Bilden nedan visar en frisk volvo v70, innan den fick någon slags infektion ;)
 
 
 

RSS 2.0