Valborg

Det bästa med våren är att vi har så många lediga dagar. Idag är det första maj, vilket innebär en extra ledig dag. Jobbade till 18.00 igår så vi har inte firat Valborg särskilt mycket.
 
Idag är jag sugen på att åka till Gekås. Frågan är bara om alla andra tänker så också... Vi får se om det blir idag eller en annan dag :) Helgens planer, förutom Ullared, är storstädning. Ni kan ju gissa vilket som lockar mest ;)
 
Våran nya pärla hämtades i tisdags, och i onsdagsmorse var den stendöd. Först trodde vi det var batteriet men det verkar det inte vara efter att ha undersökt den saken lite närmare. Vi har haft en del otur den senaste veckan. I söndags fixade vi ett lagom snyggt stenskott på bilen vi skulle byta in, så pass stort att hela rutan måste bytas. Och så nu detta med den nya bilen. Som tur är har säljaren varit väldigt hygglig och tillmötesgående och hjälp oss på många sätt. Vi har en lånebil för tillfället, men jag hoppas att vår bil är fixad snart så vi kan tuta och köra som man bör med en bil! Bilden nedan visar en frisk volvo v70, innan den fick någon slags infektion ;)
 
 
 

Ditt Ord :)
Postat av: Emma

Har ni hört något om hur lång tid detta kommer ta ungefär? =)

Svar: Med bilen menar du? Nix, det har vi inte och än ä den inte tillbaka :/
S . Rosell .

2015-05-02 @ 10:43:06
URL: http://emmarosell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0