Model Lab :)

Herregud vilken dag ! Gick som sagt var upp lite efter halv åtta , Sofie hämtade oss i sin lilla Nissan Sunny vi halv nio - tiden , då bar det iväg mot Borås. Tog buss från Borås till Göteborg och det var tamigfan den värsta bussresan jag någonsin varit med om . Bussen var knökfull utan ac . Så när vi väl var framme i Göteborg så såg alla ut som svettiga paddor , mer eller mindre , inte så kul !

Väl framme i storstan så gick vi in på donken och köpte iskallt källvatten och gick sedan och letade reda på var Model Labet ligger . Klockan var 11.30 när vi bestämde oss för att gå och höra om intyget som mamma skrivit skulle vara tillräckligt för att jag skulle få köpa med mig bilder hem ( vilket jag egentligen inte får eftersom att jag är under 18) men intyget funka och jag blev glad ! :D Vi fick komma in 30 min tidigare (eftersom att vi ändå var där och det var inget folk) så vi började med att skriva ner tio namn och nummer som de sedan kan ringa upp och erbjuda fotografering och allt . . . Efter det fick vi byta om och därefter blev vi sminkade . När allt var klart gick vi inte till studion där själva fotograferingen ägde rum . Fotografen var jättebra tycker jag och väldigt avslappnad . Skojade och pratade på som om vi kännt varandra länge ;)

Jag köpte fem bilder för 1000 kr . Den femte bilden fick jag med på köpet eftersom att jag skrev ner tio nummer och namn :)

Fler bilder finns på facebook !











Götet nästa ! :)

Idag har var en lugn dag , liksom de flesta andra . Tycker iofs att det är rätt gott att inte göra för mycket när det är så varmt ute . . Imorgon bär det av till Götet . Spenderar hela dagen där , ska gå upp vid halv åtta ungefär och är inte hemma förrän åtta på kvällen sen så det blir en riktigt lång dag , men jag ser fram emot den :)

Mor och far drar iväg med husvagnen på fredag , så vi andra är hemma själva i en vecka ungfär tror jag . Ska tyvärr jobba nästa vecka  , fast det är ju pengar :)

Elin har bokat biljetter till årets fars av Krister och Stefan idag med . Så den 2:a augusti ska Elin och jag ner till Falkenberg och se Virus på Bataljonen , ska blir roligt ! :) Jag längtar redan , trots att det är över en måndag kvar !

Bjuder på en fin bil på Bröderna Rosell i sitt esse :


Observera att pappa har mustach ! xD


Allt är fel :(

Har inte uppdaterat här på ett tag , solen har ju skinit , mer behöver jag väll inte säga ?

Igår hade vi lite gäster här hemma på Björkäng , trevligt . Efter maten åkte jag och syrran till U-hamn och hade det trevligt där . Kanonfin kväll , så fin solnedgång ! När det är sånna kvällar önskar jag att jag bodde vid en fin liten sjö mitt ute i skogen , så man kunde bada när man vill .

Idag har vi varit hos kusinerna , den yngsta fyller sex år idag så vi har firat henne :) Jag glömde kameran hemma så det blir inga bilder därifrån . .

En vecka kvar sen börjar jag jobba , lockar inte alls om jag ska varar ärlig . Ingetting lockar just nu :(




Är det inte meningen att man ska sitta vid en sjö någonstans med några kompisar bara leva livet när vädret är såhär ? Se när solnedgången går ner , käka gott , dricka gott och bara umgås .
Just nu känns mitt lov som det tråkigaste och sorgligaste nånsin ! Jag har inte varit med någon kompis än (om man bortser från de två timmarna som som jag var med Maria i Olofsbo och sjölundsudde - kvällen på Marias födelsedag ) . Visst , det är något man måste ta tag i själv och folk har frågat men med min förkyldning ( som förövrigt inte har gått över än ) så orkar inte jag vara med någon på dagen , näsan är igentäppt och bihålorna värker .
Jag önskar att jag bodde lite närmare bostadsområdena , eller haft körkort så jag kunnat ta mig dit jag vill , när jag vill ! Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag flyttar hemifrån . Man får göra som man vill , gå som man vill , komma hem när man vill och behöver inte ta hänsyn till någon annan i lägenheten .
Ibland undrar jag ifall vissa människor bryr sig så mycket som de säger . Det gör mig rädd och får mig att börja gråta . Jag tror att jag vill så mycket , för mycket , och sedan blir det inget med alla mina planer :( Det känns som att allt jag gör blir fel , ingen uppskattar något och alla är emot mig .
Om inte hela mitt sommarlov ska gå till spillo totalt så får jag nog ta tag i detta nu , för det blir ju inte bättre än vad man gör det till !

Buskis :)

Sitter här och kollar på Hemlighuset , inte första gången jag ser den kan jag lova ;)

Solen har tittat fram även idag . Det har visserligen blåst rätt mycket idag men jag har faktiskt legat ute en stund ändå , nästan skönt när det blåser lite , så man inte ser ut som en dränkt padda när man har solat klart !
Morgondagens planer är att ligga ute i solen och sen på kvällen kommer det hit lite gäster så vi ska grilla och mysa ;)

Förkyldningen som jag fick under midsommarhelgen har fortfarande inte försvunnit , jobbigt tkr jag ! Det ska alltid hålla i sig så länge , vilket inte är så skoj !

Näh , nu ska jag fortsätta kolla på Krister & Stefan farsen :)


Så här roligt hade jag när jag var sjuk i Olofsbo :



Förhör på multiplikationstabellen , på SOMMARLOVET ! :o

ja herregud , var nere hos småkusinerna ikväll . Den äldsta kusinen började med multiplikationstabellen i skolan för några veckor sedan , kanske månader till och med . Jaja , det spelar egentligen ingen roll , haha ! Det jag ville komma fram till att han förhörde mig på gångertabellen 1 - 9 TROTS att jag faktiskt har sommarlov ! Jag hade ett fel och det tyckte han var heeeelt okej med tanke på att det var sommarlov ;) (a)

Förövrigt så har jag varit i Borås med Bella idag , efter medicineringen har det blivit bättre , tur det ! :) Har även hunnit med en tripp till Gällstad för att köpa nya vinglas eftersom att vårat vitrinskåp välte igår :o Inte skoj !

Bilderna på Bella är tagna i förrgår :





Die Sommer ist hier ! :D

Sooolen har äntligen kommit fram och värmen är äntligen här ! Allt är underbart förutom att det låter som att det sitter en vägg i halsen som gör att andningen ibland är liiiite svår :/  Men annars klagar jag inte !

Igår gick jag upp vid elva , åt frukost och tog det lugnt framför tv : n . På eftermiddagen var jag ute och fixade lite , kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde :o Det är illa !
Idag gick jag upp lite efter elva och gick direkt ut i solen , har varit ute hela dagen , förutom att jag har varit inne och ätit . . Sommaren är här på riktigt !

Imorgon ska jag till sjukan med Bella , annars ska jag bara ligga i solen . Får ju passa på när den äntligen har kommit  ! :D

Tog lite bilder igår , resultatet ser du nedan :
















Humor - javisst ! :D

En präst och en nunna red på en kamel genom öknen . Efter några dagar dog kamelen . Både prästen och nunnan förstod att de inte skulle klara resten av resan levande . Prästen frågar nunnan :
- Jag har aldrig sett en kvinnas bröst , och i det här läget spelar det väl ingen roll att jag är präst , kan jag få se dina ?
Nunnan visa honom brösten .
- Får jag röra vid de också ? undrar prästen och det fick han .
Efter en stund frågade nunnan :
- Fader  , jag har aldrig sett en penis , kan jag få se din ?
Prästen drar ner byxorna .
- Får jag röra vid den ? Undrar nunnan .
Efter att ha undersökt hans penis en stund får prästen en enorm erektion . Prästen säger lite försiktigt :
- Om jag stoppar in den på rätta stället kan den ge upphov till liv !
- Verkligen ?
Säger nunnan .
- Ja , det är sant .
- Då tycker jag att du ska stoppa upp den i arslet på kamelen så att vi kommer hem någongång !

___________________________________________


Lilla Sally kom hem från skolan med ett leende på läpparna och berättade för sin mamma :
- Olle visde sin snopp för mig idag !
Innan mamman hann komma med några kommentarer sa Sally :
- Den påminde mig om en jordnöt .
- Jasså ? Sa mamman lättad , så liten ?
- Nae , sa Sally . Men lika salt !

__________________________________________


På ett kloster fick nunnorna en motionscykel var , och efter ett par veckor blev det allt färre på gudtjänsterna . Föreståndaren försökte prata dem till rätta , men det gav inget resultat . Tillslut blev hon arg och röt :
- Skärper ni er inte nu så sätter jag på sadeln !

_________________________________________


En hippie klev på en buss och där satt en ung söt nunna .
- Jag vill ha sex mä dig , säger hippi'n till nunnan .
- Sördö dä går inte , ja ä gift mä Gud , svarar nunnan .
När nunnan kliver av bussen så säger busschauffören :
- Jag vet hur du ska få nunnan på fall ! Hon besöker kyrkogården varje kväll och ber för sina släktingar . Bege dig dit ikväll iklädd vit särk och med silver i skägget och säg att du är Gud .
Sagt och gjort hippi'n gör så och finner nunna på knä . .
- Jag är Gud och jag vill ha sex mä dig !
- Då får det bli där bak , jag vill behålla oskulden .
När hippi'n var klar slet han av sig sin förklädnad och skrek :
- HAHA , jag är hippi'n .
Då reser sig nunnan och sliter av sig sn förklädnad :
- Det är jag som är busschauffören !

Midsummer a la Olofsbo .

Jaa midsommaren har väll inte varit den bästa . Den började ialla fall bra genom glada nyheter från min chef , jag slapp jobba i fredags vilket innebar ( efter lite telefon samtal hit och dit ) att jag och syrran kunde åka med mor och far ner istället för att ta bilen till Falkenberg på fredagen :D Lycka !

På torsdagskvällen fick jag lite ont i halsen men brydde mig inte så mycket om det . På fredagen vaknade jag upp och kunde inte prata :o Folket i min omgivning tyckte att det var rätt skönt att jag knep igen i en hel dag ( sa de iaf ! ) Nu vet jag hur stumma känner sig , de blir ju aldrig hörda ! Typ kände jag mig , fast det var bara för några dagar :o Febern smög sig på mig under dagen med , sov en och en halv timme på eftermiddagen sen vaknade jag aldrig riktigt till så jag var rätt slö hela kvällen , på midsommarafton och allt ! :(

Igår kvicknade jag till lite , var till och med på lekplatsen med några barn och sedan var jag hos Maria på kvällen , innan vi åt ! Förkyldningen sittern fortfarade fast i mig som en jävla kletig Karlssons Klister tub :o

Veckans planer är få , ska bara ligga ute i solen och försöka bli frisk ! :)

Lite bilder från helgen :









 

Kalas och Jobb ! :)

Har jobbat idag , 10.45 - 15.15 . Det är söndag vilket innebär dubbelt betalt . Jag klagar inte !
Direkt efter jobbet åkte vi till farmor och farfar för att fira farfars fördelsedag på onsdag . Där blev det bulle , kakor och tårta . Jag ääälskar farmors hembakta bullar , så mumsiga ! Resten klagar jag iofs inte på heller men just bullarna , herregud vad goda de är ! :)
Annars har jag inte gjort så mycket idag , är fruktansvärt trött . Imorgon ska jag sova lääänge . Sen på kvällen blir det sjölundsudde och grilla på kvällen :) Kan nog bli mysigt !



En ny undersökning visar att det krävs
en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm
 för att helt kunna tillfredställa en kvinna .
Däremot spelar det ingen som helst roll om det är mastercard eller visa ! ;)

Eriks Student 20090611

i bilder . .










En lista , i brist på annat ! ;)

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? Syrran
3. Hur lång är du? Som en svärg ungefär , d.v.s. runt 1.60 !
4. Vilken var den senaste film du sett? Kollade lite på "What Women Wants" innan jag somnade idag .
5. Vem ringde du senast? Tobben
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " Är snart i Hulared :p " - Till syrran .
7. Vad är dagens planer? Dagen är snart slut , så inga .
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms för det mesta .
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta .
10. När såg du senast din mamma? Innan , när vi satt vid tv : n .
11. Vilken ögonfärg har du? Blå tror jag !
12. När vaknade du idag? 5.25, då klockan ringde .
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej , det är inget jag springer runt och letar efter serru ;)
14. Vilken är din favoritplats? Det beror på jag mår , vem jag är med och vilken årstid det är .
15. Vilken plats föredrar du minst? Krigsdrabbade plaster .
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en lya någnstans ute i vida världen ! ;)
17. Vad skrämde dig som barn? Att jag inte skulle få sova tillräckligt . Vilket betyder att jag ville att resan skulle varar lång i bilen till expempel !
18. Vem fick dig att skratta senast? Pappa tror jag .
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nu är det min tur att ställa fråga , vad är vinylskivor för något ? :o
20. Har du stationär eller bärbar dator? Två bärbara .
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med en stor t - shrit .
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem .
23. Hur många landskap har du bott i? Just one . 
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej , faktiskt inte :)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor för det mesta . .
26. Är du social? Ja , för det mesta !
27. Vilken är din favoritglass? Gillar att variera mig . ( Det där lär väääldigt vuxet ) ;)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa , shoppa , lägga undan till körkort och bil , FLYTTA HEMIFRÅN ! Ja , det finns massor !
29. Tycker du om kinamat? Ja , det duger .
30. Tycker du om kaffe? Oja !
31. Vad dricker du till frukost? Obo'y eller juice .
32. Sover du på någon särskild sida? Nej , även är är det skönt med variation ;)
33. Kan du spela poker? Nein .
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte det ? :)
35. Är du en beroendemänniska? Ja inom vissa områden .
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp .
37. Vill du ha barn? Självklart !
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och tyska :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Yes , twice !
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet på sommaren !
41. Vad spenderar du helst pengar på? Samma som jag skulle spendera pengar på om hag vann en miljon .
42. Äger du dyra smycken? Några stycken :)
43. Har du någon gång testat narkotika? Nesch !
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kyckling och potatisgratäng .
45. Vem är den roligaste människan du känner? Kan inte säga en , det finns många ! :)
46. Välj ett ärr på din kropp? På smalbenet , brände mig på ett avgasningsrör när jag åkte moppe för några år sedan . 47. Vad har du för ringsignal? Volbeat - Maybelenne I Hofteholder .
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja några stycken :)
49. Flirtar du mycket? Ibland , ibland inte ;)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På mitt rum tror jag .
51. Kan du byta olja på bilen? Njae , inte helt :p
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej , men det kommer nog ska du se , haha ;)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jag läser en nu , " Innan jag dör " .
54. Läser du dagstidningen? Väääldigt sällan .
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Näj .
56. Dansar du i bilen? Har väll hänt , men inget som jag gör varje dag !
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM .
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Det var nog färgernas namn .
59. När var du i kyrkan senast? När vi sjöng med kören skulle jag tro .
60. Vilka personer utmanar du? Låter detta svaret stå kvar : Alla som inte har något att göra !

SOMMARLOV ! :D

Idag fick vi äntligen sommarlov , första året på gymnasiet är avklarat ! Behöver inte räkna ekvationer , plugga till prov eller skriva några inlämningar på 10 heeeela veckor , wunderbart ! Nu är det bara två år kvar tills studenten , fast det är kanske lite tidigt att tänka på nu ! ;)

Det har regnat nästan hela dagen . Det är först nu ikväll , vid åtta någon gång , som det slutade . Det är inte okej ! På en skolavslutning så ska det vara fint väder med klarblå himmel och strålande solsken . Fast det är ju bättre att det är sol på studenten och balen förstås ! :D

Det har varit en lugn kväll , huvudvärken dominerar just nu . Inte alls roligt . Ska sova snart och hoppas på att det blir bättre tills imorgon :) Morgondagens planer är ännu okända . Dock blir det inget partaj då heller eftersom att jag ska jobba på söndag !

Har kollat på talang ikväll . Charlie Caper var absolut en värdig vinnare om du frågar mig . Inte för att jag har följt det jättenoga men det räcker att se han uppträda en gång för att förstå vilken talang han faktiskt har !

Näh , plocka undan lite saker innan jag kryper till sängs . Jag har funderat på om jag kanske behöver glasögon ? Kanske . Kanske inte . Nej , de tankarna plockas bort !



Nyduschade och fräscha , efter ett rejält boxningspass !



HA EN TREVLIG SOMMAR ALLIHOPA ! :)

Helvetet är över ! :D

För jag har slutat ettan , för jag har slutat ettan för jag hat sluuuuutat eeeeettan , FY FAN VAD JAG ÄR BRA ! :D Sjunger treorna om studenten så kan väll jag sjunga så där ;) Så det så !

Berättar lite kort om vad som har hänt hittils i veckan :

Måndag : Gjorde inget vettigt i skolan , fick reda på att jag fick MVG i LPL - kursen och VG i BKF - 1202 . Jag är MER än nöjd ! :D Kom hem vid elva , kunde passande nog åka med Erik :) Åt , sedan somna jag och sov till 15.30 ! Herrejävlar vad trött jag var . .  jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde senare på kvällen , var nog rätt seg . Ja , det bestämmer vi nu om inte annat .

Igår : Kom hem med 14 - bussen . Hade bara betygssnack i svenskan på sista lektionen så jag åkte med en tidigare buss hem :) Måste bara skryta lite , JAG FICK MVG I SV A , VG i Digitalbild och VG i DA A ! ! !  :D Var hemma i en halvtimme och sedan åkte jag och kollade på balen på Torpa , tog en massa bilder fast jag har inte lagt över de än så det får va . Åkte med Sofie och Jonas hem eftersom att Sofie skulle hem till oss och fira Eriks student i förtid ;) När hon åkt hem kila jag in i duschen och kröp sedan ner under täcket ! :)

Idag : Slutade 11.50 idag vilket betyder att jag även idag hann med 12 - bussen :) Lagade lite mat , kolla på tv och satt lite vid datorn . Vi 17.00 åkte syran och jag till Lager för att köpa en cardigan till imorrn , kom även hem med tre färgglada linnen ( de fanns ju i blått så jag kunde inte motstå ! ) . Köpte även i rosa och grönt med ! Nu har jag precis tonat håret ! Vi får väll se hur det blir . .

Nu ska jag ladda över korten från kameran , den måste ju vara tom tills imorrn då min kära bror tar STUDENTEN ! :D



Bild sen tältningen i Holsjunga !

Jönköping :)

Kom hem från Jönköping för några timmar sedan . Mor och far bestämde före middagen att de skulle åka dit när vi har ätit och jag passade på att följa med för att slå ihjäl lite tid .
Vi var på de flesta gubbdagis man kan hitta i de trakterna , kändes det som isf ! Sen åkte vi till a6 , gick lite i affärer och tog en fika mitt inne i smeten , mys !
Tro det eller ej , men jag kom hem utan något . Det är nog första gången det händer i världshistorien ;D

Nu har jag precis städat lite , hann plocka undan lite saker på skrivbordet innan jag tröttnade ;) Det får jag sysselsätta mig med någon annan dag , 3vligt värre !

Är helt slut trots att jag inte har gjort något som är överdrivet ansträngade . Fast vi går ju in på sista veckan nu , sen är det SOMMARLOV . Jag kan fortfarande inte fatta att jag snart har gått första året på gymnasiet . Bara två år kvar tills jag tar studenten , nästan skrämmande faktiskt ;)



Hemma hos oss :)

En människa som föddes utan hjärta !

Vill börja med att säga att det är inte någon idé att någon frågar om vem denna handlar , för jag tänker inte svara ändå . Detta är ett sätt för mig att få ut vad jag känner och tycker !


Till en människa som föddes utan hjärta :

I början förstod jag inte varför alla tyckte så illa om dig ,
du var ju som vem som helst , typ som mig .
Men ljuset klarna med åren mer och mer
polletten i huvudet trillade ner .

Du tror att allt är ditt och tar vad du kan ,
fast du är egentligen inte mer värd än en död man !
Du är den vidrigaste människan som finns
det är vad jag kan om dig , det är vad jag minns .

Man ska inte dömma folk på förhand vad var jag tyckte,
men det var innan jag kände dig och ditt rykte !
Ge dig av , försvinn ur mitt liv
ta några korta steg , eller få långa kliv !

Sveriges Nationaldag .

Igår slutade vi 10.45 . Åkte hem , åt , duscha och sedan var det Stundet i Hestra som stod på schemat , mycket 3vligt :)

Idag var det brännbollscup som verkligen var en flopp . Vädret förstörde det mesta eller det gjorde ju så att jag tappade suget iaf : / Nu ser jag framemot nästa år istället :D Åkte hem redan vid middag . Tanken var först att vi skulle åka tillbaka på kvällen med det blidde inget :(

Sveriges Nationaldag
idag , vilket inte har rört mig i röven ! Om man kollar ut så tror man ju knappast att det är juni iaf :/  Hoppas det blir bättre väder till nästa vecka , då det är student och skolavslutning vilket innebär SOMMARLOV ! :)



Bilden är tagen i Olofsbo exakt för ett år sedan :)

Hagatorpsdagen :)

Det börjar dra ihop sig till sommarlov , herrejävlar vad jag längtar ! Och jag tror knappast att jag är ensam om den saken ;)

Har bestämt mig ikväll att jag SKA på brännbollscupen på lördag :D Syrran jobbar åt mig istället så jag kan åka ut liiite tidigare :D Jag längtar ! Hoppas bara att Gud släpper bra väder på oss nu med , det kan man la ge sig fan på att han inte kommer , jaja vi får väll se .

Imorgon slutar vi , hrm .  . jag vet faktiskt inte , innan lunch iaf ! Sen ska jag till Hestra på student :)

Hagatorpsdagen idag var bättre än jag förväntat mig faktiskt :) Inte en regndroppe kom men däremot så blåste så inihelvete :o Helt sjukt ! Vi överlevde ju iaf ;)

Idag är det exakt ett och ett halv år kvar tills jag fyller krogmyndig :D Det ni !

Summertime ! :)

Sommaren är hääär ! Kommer inte hålla i så länge bara :( Men vi har iaf fått en provsmak hur en riktig sommar ska vara :D

Onödigt att gå till skolan idag tycker jag , fixade bara lite inför Hagatorpsdagen som tog max en timme från det att vi väl börjat jobba :) Efter att vi var färdiga med det vi skulle sjöng vi kareoke !
Eftersom att datan var inställd så slutade vi 10.45 idag , härligt med tanke på att vädret har varit underbart ! :)

Somnade i solen idag IGEN vilket resulterade en jväligt röd rygg men lite inslag av vitt som liknar en rosett :o Det ser förjävligt ut rent ut sagt !

SItter och kollar på Shrek just nu , rätt gullig faktiskt även fast jag vet hur det slutar ;) Åsnan och Draken får barn - Shrek och Fiona får barn , jättesött ju , happy endning och allt !


RSS 2.0