London, del 4

Tower Bridge
 

London, del 3

Ett axplock av besöket på Madame Tussauds

 

London, del 2

Första heldagen i London gick vi vart vi än skulle vilket gjorde att vi var helt slut på kvällarna. Trots detta hann vi med en hel del tycker jag:
 

London Eye

Big Ben

Buckingham Palace
 

London, del 1

Äntligen är bilderna från London redigerade! De delas upp i åtminstone två inlägg för att de inte ska bli för långa med alla bilder.

När vi kom till vårat hotell fick vi reda på att ac:n på vårat rum var trasig och att vi inte kunde/fick bo där förrän det var fixat dagen efter. Vi fick därför taxiskjuts till ett annat hotel en bra bit därifrån. På kvällen, efter att vi ätit, tog vi en promenad i området där vi tillfälligt bodde. Det togs över 600 kort på resan så det kommer endast visas ett axplock här i bloggen. 

 
 

Fem från London

 

Sommarhetta

Ojoj, här inne ekar det tomt. Över en månad sedan sista uppdateringen. En hel del har jag hunnit med sen dess. M och jag har bland annat varit i London i fem dagar, jag har i stort sett jobbat mina veckor på ica (har endast 1,5 dag kvar v.32), sen har jag förstås hunnit njuta en del av det fina vädret. Helt otroligt hur varmt det är ute, och det sjuka är att det ska bli ännu varmare senare i veckan! Eftersom jag varken hunnit gå igenom bilderna från midsommar, london eller den senaste tiden för den delen heller blir det i vanlig ordning några instagrambilder tills vidare. Min förhoppning är att få tid att lägga upp bilder från systemkameran inom snar framtid, därför vore det passande med en dag full av regn ;)
 

Solnedgången över Lyngern i fredagskväll.
Födelsedagsfirande spenderades på stranden och klipporna med sol, bad och grillning.
 
Solnedgången i Åsa i lördags.

Ett besök på Tjolöholms slott i söndagshettan.
Finaste namnsdagsblommorna från M
En bild från tidigare idag, min utsikt vid stranden.
Sämsta kvalitéen, men bättre bilder kommer. Någon gång.

RSS 2.0